MSc in International Strategic Marketing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De MSc in International Strategic Marketing ontwikkelt de specialistische kennis en vaardigheden die u nodig hebt om een marketingcarrière na te streven.

Je ontwikkelt je praktische kennis van marketingtools en -technieken en leert hoe je deze kunt integreren om succesvolle marketingprogramma's en -initiatieven te plannen en te implementeren. Er is een sterke nadruk op praktische toepassing, met mogelijkheden om uw analytische en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen door het gebruik van case studies en marketing simulaties.

Leren van academici en studiegenoten uit de hele wereld geeft u een onschatbaar perspectief op de problemen en uitdagingen waarmee marketeers in de hedendaagse mondiale bedrijfsomgeving worden geconfronteerd.

Onze docenten en docenten zijn zowel beroepsbeoefenaren in marketing en internationaal erkende academici die onderzoek van wereldklasse uitvoeren, dat regelmatig wordt gepubliceerd in toonaangevende marketingjournalen.

Professionele accreditatie

De MSc in International Strategic Marketing en de MSc in Marketing en Management-programma's van de School of Management zijn goedgekeurd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en bieden studenten de mogelijkheid om professionele kwalificaties te behalen via de CIM Graduate Gateway.

CIM is het toonaangevende professionele orgaan voor marketeers wereldwijd en bestaat om het marketingberoep te ontwikkelen, professionele normen te handhaven en de vaardigheden van marketeers te verbeteren. CIM-kwalificaties zijn zeer gewild bij werkgevers en hun inhoud wordt weerspiegeld in onze eigen diploma's, wat ervoor zorgt dat we studenten de beste kansen bieden voor een succesvolle marketingcarrière. Deze accreditatie helpt studenten ook om te communiceren en deel te nemen aan verschillende engagementactiviteiten met senior marketingprofessionals, waardoor toekomstige carrièremogelijkheden wereldwijd worden geopend.

Toelatingseisen

Je moet een diploma hebben (niet noodzakelijkerwijs in zaken en management) van een goedgekeurde universiteit. Uitzonderlijke kandidaten zonder een eerste graad, maar met de juiste professionele kwalificaties (bijv. ACCA) en werkervaring kunnen op hun merites worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Als we bewijs nodig hebben van uw kennis van het Engels, moet u de volgende minimumscores behalen in een van deze erkende tests:

 • IELTS: 6,0 algemeen, met niet meer dan één subtest bij 5,0 en geen andere subtest onder 5,5, en succesvolle afronding van een extra zes weken durende Engelse pre-sessiecursus onderwezen door de University of Bradford , die voorafgaand aan het begin van de cursus; of
 • IELTS: 6,5 overall, zonder subtest minder dan 5,5; of
 • Internet-gebaseerde TOEFL: 94 algemeen, met minimum scores van Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17); of
 • PTE-A (Pearson-test van English-Academic): 60 algemeen, zonder subtest minder dan 51.

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, zullen ook onderworpen zijn aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Kijk op de UK Home Office-website voor de meest actuele informatie, omdat deze vereisten kunnen veranderen.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Marketingplanning en -strategie
 • Marketingcommunicatie
 • Internationale marketing
 • Consumentengedrag
 • Digitale marketingstrategie en analyse
 • Internationale strategische marketing simulatie
 • Proefschrift

Keuze

 • Marketingstatistieken
 • Bedrijfseconomie
 • Vaardigheden ontwikkelen voor zakelijk leiderschap
 • Bedrijfs- en sociale verantwoordelijkheid
 • Cross-cultureel management
 • Ondernemerschap en innovatie
 • Boekhouding en financiën
 • Zakelijk financieel management
 • International Master's Summer School

Leren en beoordelen

Het lesgeven op het programma zal worden gericht en versterkt door een combinatie van:

 • Formele lezingen
 • Door medewerkers / studenten geleide groepsdiscussies
 • Persoonlijk onderzoek en begeleide zelfstudie
 • tutorials
 • seminars
 • Geregisseerd lezen

Deze activiteiten worden ondersteund door het gebruik van een virtuele leeromgeving.

Het programma integreert toegepaste en theoretische kennis, met beoordelingsprocessen die zowel de kennis van de discipline als het begrip van de toepassing en beperkingen ervan testen.

Om het leren, lezingen en seminars te vergemakkelijken zullen meestal case studies en simulaties worden gebruikt. Sessies kunnen wekelijks of in blokken worden afgeleverd. Bij kleine groepssessies worden casestudy's en simulaties met mondelinge feedback in de klas gebruikt.

Studenten zullen worden begeleid naar geschikte primaire en secundaire gegevensbronnen en worden gevraagd om onderzoeks- en presentatieoefeningen te doen.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Thuis / EU: £ 11.050
 • Internationaal: £ 16.840

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed. Ga voor volledige informatie naar onze beurzenwebsite.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

Carrière booster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Recht, krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

Dit programma bereidt studenten voor op een algemene of gespecialiseerde carrière in marketing en management binnen een breed scala van organisaties, van grote multinationale ondernemingen tot kmo's in de particuliere sector, en publieke en non-profitorganisaties.

Typische marketingfuncties zijn marketingbeheer, product- of servicemanagement, advertenties, marktonderzoek, communicatie en consultancy.

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid om hun internationale ervaring te verbreden door deel te nemen aan studiereizen die samen met onze programma's het hele jaar door zijn ingebed. Deze rondleidingen worden verzorgd door de faculteit waar alle uitgaven zijn gedekt. Eerdere rondreizen omvatten uitstapjes naar Bahrein (Universiteit van Ahlia) en Qatar (Universiteit van Qatar).

Deze rondleidingen helpen onze studenten kennis op te doen over internationaal ondernemen en ondernemerschap, en bieden mogelijkheden om te oefenen en om communicatie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Studenten krijgen een praktische gelegenheid om de opgedane kennis in de klas toe te passen, terwijl ze tegelijkertijd meer bewust worden van verschillende culturen en internationale relaties versterken.

Studenten nemen deel aan een dynamische mix van zowel theorie als praktijkgerelateerde activiteiten, waaronder interactieve workshops voor probleemoplossing, bedrijfsbezoeken, gesprekken door gastsprekers (uit de publieke en private sector), culturele bezoeken en sociale activiteiten

Studieondersteuning

De Effective Learning Service (ELS) is een speciale faciliteit binnen de Faculteit Management en Recht, opgericht om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch leren (bijv. Opdrachten en examens), en om buitenlandse studenten te helpen zich snel aan de Britse academische vereisten aan te passen.

De ELS biedt een enorm scala aan diensten, waaronder verschillende workshops die worden uitgevoerd tijdens de looptijd, 1-1 consultaties en uitgebreide gedrukte en online bronnen om te voorzien in elk mogelijk ontwikkelingsgebied.

Onderzoek

De sterke onderzoekscultuur van de faculteit School of Management informeert het onderwijzen en leren van onze studenten.

Onze uitgebreide industriële netwerken bieden de mogelijkheid om deze kennis toe te passen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder

Accreditaties