MSc in International Project Management (energie, bouwmanagement, olie en gas)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: CIOB PMI APM RICS

Ontwikkel de vaardigheden om internationale projecten succesvol te beheren. Door de toenemende mondiale concurrentie en de steeds complexere regelgevingsstructuren, kunnen internationale projectmanagers een grote impact hebben op de efficiëntie van een organisatie en er is veel vraag naar.

GCU's MSc International Project Management is ontworpen door vooraanstaande praktijkmensen uit de industrie en toonaangevende academische experts. Het wordt geleverd door een docententeam dat ervaren is in het leveren van projectmanagementexpertise verspreid over alle vijf continenten.

Het programma is beschikbaar als voltijds, deeltijds en afstandsonderwijs en biedt een elite en zeer relevante referentie voor internationale projectmanagers. Het is geaccrediteerd door vier prestigieuze internationale professionele organisaties; de Association for Project Management (APM), de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), het Chartered Institute of Building (CIOB) en het Project Management Institute (PMI).

Bereid je voor op succes als professionele projectmanager door de tools te verwerven om hoogwaardige projecten op tijd, binnen budget en volgens scope te leveren. Je leert ook de vaardigheden om projecten over internationale grenzen heen te beheren.

  • Leer hoe u met zowel lokale als internationale spelers in een multinationale omgeving kunt werken
  • Oefen het navigeren door diverse culturele, sociale en economische omstandigheden
  • Ontwikkel vaardigheden in projectmanagement, projecteconomie, bouwmanagement, risico- en waardebeheer en internationale projectfinanciering

Kies uit drie specialisaties:

  • Energie: met de energiebehoefte die in 2035 met 35% zal toenemen en belangrijke kwesties om aan te pakken, zoals klimaatverandering en duurzaamheid, is energie nu en in de toekomst een kritiek veld.
  • Constructie: onderzoek toonaangevende onderwerpen zoals milieuvriendelijke constructie en innovatieve managementmethoden in een programma ontwikkeld met de steun van de Construction Industry Training Board (CITB).
  • Olie en gas: verken belangrijke hedendaagse kwesties in de industrie, waaronder mondiale economie, de zich ontwikkelende mondiale energiemix en milieukwesties.

Ongeacht het gebied dat u wilt benadrukken, u zult zinvolle kennis en vaardigheden ontwikkelen die zeer relevant zijn voor de echte uitdagingen waarmee gemeenschappen over de hele wereld worden geconfronteerd. Je zult kunnen helpen bouwen aan een meer succesvolle, duurzame samenleving, een positieve impact hebben en bijdragen aan het algemeen welzijn.

Graduate prospects

De vraag naar deskundige projectprofessionals groeit snel omdat steeds meer bedrijven over de hele wereld een cultuur voor projectbeheer aannemen. Omdat het MSc International Project Management van GCU in overeenstemming is met wereldwijde accreditatienormen, bent u goed voorbereid op het starten van een lonende carrière in de regio van uw keuze.

Wat ga je studeren

Energie

Energie vormt een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven en de vraag zal in 2035 met 35% groeien. Het is een sector die in de nabije toekomst zal blijven groeien en evolueren.

Een carrière in energie zal betrekking hebben op het aanpakken van belangrijke kwesties zoals klimaatverandering en het verbeteren van duurzaamheid, evenals het ontwikkelen van nieuwe bronnen van brandstof.

Energiemodules omvatten:

Energy Audit en Energy Asset Management

Deze module richt zich op technieken voor auditing en beheer van de hoeveelheid energie die wordt gebruikt in een reeks industriële processen. De module zal inzicht geven in de strategieën en procedures van energie-audit en energie-asset management. Door middel van casestudy's zal de module energie-audit presenteren, energieverbruik beheren, factoren die de energie-efficiëntie van de installatie beïnvloeden, en kosten-batenanalyse van de introductie van alternatieve strategieën en technologieën. Het zal ook het efficiënte gebruik van andere grondstoffen behandelen, bijvoorbeeld het waterverbruik.

Renewable Energy Technologies

Hernieuwbare energie wordt beschouwd als een integraal onderdeel van een strategie voor duurzame ontwikkeling. Deze module concentreert zich op de technologieën voor hernieuwbare energie die waarschijnlijk zullen slagen in het Verenigd Koninkrijk en andere gematigde landen, namelijk zonne-energie, energie uit afval, wind, waterkracht en biomassa. Onderwerpen voor discussie zijn onder meer de schaal en variabiliteit van bronnen; technologieën voor exploitatie; technische en economische haalbaarheid; geïntegreerde (hybride) systemen. Software-tools zullen worden onderzocht voor het ontwerp en de analyse van hernieuwbare energiesystemen.

Bouwmanagement

Ontwikkeld met de steun van de CITB Construction Industry Training Board, is het programma ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar innovatieve en vooruitziende bouwmanagers.

Het biedt een keuze aan modules die de grote verscheidenheid aan vaardigheden dekken die moderne bouwprofessionals nodig hebben. Dit komt voort uit een groeiend streven naar duurzame en milieuvriendelijke bouwmethoden en innovatieve managementmethoden ter vervanging van traditionele inkooproutes en managementmethoden.

Het programma behandelt de vaardigheden die moderne bouwprofessionals nodig hebben om de uitdagingen van de industrie aan te gaan. Het biedt pas afgestudeerden en ervaren professionals met een uitstekende mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren om hun carrièrekeuzes te verbeteren.

Bouwmodules zijn onder meer:

Strategisch management in bouw en vastgoedondernemingen

De module ontwikkelt inzicht in de strategische besluitvormingsprocessen die organisaties nodig hebben om organisatiedoelen vast te stellen en te bereiken. Het onderzoekt ook de soorten strategieën en hoe ze met succes kunnen worden gebruikt. Hedendaagse analytische technieken worden beoordeeld en geëvalueerd. Factoren die van invloed zijn op de bedrijfsstrategie worden in aanmerking genomen en gecontextualiseerd met betrekking tot de bouw- en vastgoedsector en de deelnemende ondernemingen.

Olie en gas

De olie- en gasindustrie wordt op grote schaal beïnvloed door een groeiend aantal factoren, waaronder verschuivende mondiale economie, een zich ontwikkelende mondiale energiemix en milieukwesties. Er is een toenemende vraag naar diegenen die werkzaam zijn in de industrieën om een ​​intelligent bewustzijn van deze complexe zakelijke omgeving te ontwikkelen en om de manieren te begrijpen waarop deze veranderingen organisaties zullen beïnvloeden.

De professionele projectmanager moet projecten op tijd, binnen een budget, in een scope en met de juiste kwaliteit leveren. Deze MSc ontwikkelt de veelzijdige vaardigheden die nodig zijn om internationale projecten in de olie- en gasindustrie met succes te beheren.

Olie- en gasmodules omvatten:

De olie- en gasindustrie

Deze module introduceert de student tot de fundamentele principes en activiteiten binnen de wereldwijde olie- en gasindustrie. Dit omvat juridisch eigendom van koolwaterstofreserves, strategische investeringen en de processen die betrokken zijn bij stroomopwaartse en stroomafwaartse activiteiten in de olie- en gasindustrie. Aspecten van gezondheids- en veiligheidsnormen zullen ook in de module worden geïntroduceerd.

Olie- en gascontracten en geschillen

Deze module geeft de student inzicht in inkoop en contractbeheer in een moderne internationale olie

onderscheiding

Toelatingseisen

Een Britse Honours graad 2: 2 (of equivalent) in elk constructie-, landmeetkundig of engineering gerelateerd onderwerp.

Kandidaten met een 2: 1 UK Honours diploma (of equivalent) van andere achtergronden of volledig lidmaatschap van een gecharterde gebouwde omgeving professionele instelling (bijv. MRICS, MCIOB, ARIBA, MICE, MAPM) zullen ook worden overwogen.

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Accreditaties

De cursus is geaccrediteerd door de vier toonaangevende beroepsorganisaties; de APM Association for Project Management; de RICS Royal Institution of Chartered Surveyors; het CIOB Chartered Institute of Building en het PMI Project Management Institute.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder