MSc in International Project Management (Construction Management)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma is ontwikkeld door vooraanstaande Britse academici en ontwikkelt de veelzijdige vaardigheden die nodig zijn om internationale projecten met succes te beheren.

Het docententeam heeft ervaring met het leveren van projectmanagementexpertise verspreid over alle vijf continenten.

De vraag naar projectmanagementprofessionals, vooral die met projectmanagementonderwijs en training, groeit snel. De vraag in veel regio's overtreft het aanbod, omdat steeds meer bedrijven een projectbeheercultuur aannemen en projectaantallen wereldwijd blijven groeien.

Geaccrediteerd door vier toonaangevende beroepsorganisaties - de Association for Project Management (APM), de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), het Chartered Institute of Building (CIOB) en het Project Management Institute (PMI) - het programma is zeer relevant voor degenen die een carrière in het beheer van bouwprojecten willen nastreven.

Programma-inhoud

Dit programma heeft met succes voortgebouwd op het gevestigde MSc Construction Management-programma (dat nu een specialist is voor Pathway ) en deelt een aanzienlijk deel van de expertise en modules van het personeel. Het programma biedt ook verschillende geïnternationaliseerde modules die de bruikbaarheid, kansen en synergie met bestaande aanbiedingen verder ontwikkelen. Deze modules benadrukken de projectmanagementvaardigheden en het internationale perspectief gevisualiseerd voor een afgestudeerde uit het programma. Ze introduceren een reeks onderwerpen die relevant zijn voor internationaal bouw- en projectmanagement, zoals International Construction Project Finance.

Onderzoeksmethoden zijn ingebed in de kernproefmodule die bedoeld is om de student de vaardigheden te bieden die nodig zijn om zowel academisch als in de industrie diepgaand onderzoek te verrichten. Deelname aan het Dissertation Away-evenement biedt ook een onschatbare mogelijkheid voor studenten om informeel te discussiëren over onderzoeksprojecten voor een proefschrift en om hen kennis te laten maken met de betrokken processen.

Het programma heeft als kern de volgende modules:

  • Project Management - zal een dieper inzicht geven in projectmanagement in relatie tot zowel de principes van projectmanagement als de planning van projecten met behulp van geschikte standaardsoftware en -concepten.
  • Construction Management, dat vanuit een senior management-perspectief een volledig conceptueel begrip van de bouwsector biedt. De module zal ook enkele elementen van de APM-competenties integreren in integratie en bereikbeheer - een essentieel aspect van APM-accreditatie.

Bouweconomie en inkoop nemen een macro-overzicht van de structuur van de bouwsector, inclusief de levering van materialen en relaties met de economie als geheel. Het projectmanagement Risico's voor veiligheid, gezondheid en milieu - nadruk zal liggen op het abstraheren van het fundamentele en universele principe van gezond risicobeheer van veiligheid, gezondheid en milieu, evenals het onderzoeken van veiligheidsbeheersystemen en de concepten training, gedragsveiligheid en veiligheidscultuur . Risico- en waardemanagement onderzoekt methodologieën voor risico-identificatie, analyse, acceptatie en overdracht zijn essentiële elementen voor het succes van een project, evenals waardemanagementtechnieken

Naast deze hierboven genoemde kernmodules, belichaamt het programma een reeks potentiële keuzemogelijkheden / opties die de professionele vereisten van de moderne bouwindustrie versterken. Deze modules benadrukken een scala aan vaardigheden, waaronder bouwcontracten en geschillen, financieel bouwmanagement, strategisch management in bouw- en vastgoedondernemingen, energie-audit

Educatieve doelen van het programma

De algemene educatieve doelstellingen van het programma omvatten het volgende:

  • Worden voorzien van de kennis en vaardigheden om hen uit te rusten voor een carrière als projectmanager binnen de bouwsector in het VK en internationaal;
  • Ontwikkelen van competentie in een reeks van geschikte specialistische gebieden;
  • Ontwikkel de kritische en analytische vermogens van de student in relatie tot de analyse van verschillende opvattingen over opkomende concepten en om hen in staat te stellen deze te evalueren tegen de achtergrond van een voortdurend veranderende industrie;
  • Krijg de vaardigheden om aan te passen en positief te reageren op verandering;
  • Ontwikkel kritieke, analytische probleemgebaseerde leervaardigheden en de overdraagbare vaardigheden om hen voor te bereiden op werk als projectmanager in de bouw;
  • De ontwikkeling van hun communicatievaardigheden verbeteren;
  • Verdere ontwikkeling van de vaardigheden vereist voor zijn / haar werk;
  • Ontvang een leerervaring die een cultuur van studenten levenslang leren promoot en aanmoedigt voor verdere studie in het kader van zijn / haar voortdurende professionele ontwikkeling.

Pathway

Ontwikkeld met de steun van de Construction Industry Training Board (CITB), is het programma ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar innovatieve en vooruitziende bouwmanagers.

Het biedt een keuze aan modules die de grote verscheidenheid aan vaardigheden dekken die moderne bouwprofessionals nodig hebben. Dit komt voort uit een groeiend streven naar duurzame en milieuvriendelijke bouwmethoden en innovatieve managementmethoden ter vervanging van traditionele inkooproutes en managementmethoden.

Het programma behandelt de vaardigheden die moderne bouwprofessionals nodig hebben om de uitdagingen van de industrie aan te gaan. Het biedt pas afgestudeerden en ervaren professionals met een uitstekende mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren om hun carrièrekeuzes te verbeteren.

Module informatie

Strategisch management in bouw en vastgoedondernemingen: de module ontwikkelt inzicht in de strategische besluitvormingsprocessen die organisaties nodig hebben om organisatiedoelen vast te stellen en te bereiken. Het onderzoekt ook de soorten strategieën en hoe ze met succes kunnen worden gebruikt.

Hedendaagse analytische technieken worden beoordeeld en geëvalueerd. Factoren die van invloed zijn op de bedrijfsstrategie worden in aanmerking genomen en gecontextualiseerd met betrekking tot de bouw- en vastgoedsector en de deelnemende ondernemingen.

Kosten

Collegegeld moet worden betaald aan de universiteit, maar sommige studenten komen in aanmerking voor collegegeld ondersteuning. De kosten en financiële ondersteuning die voor u relevant zijn, zijn afhankelijk van waar u woonde voordat u naar de universiteit ging.

Nationaliteit

Toelatingseisen

Alle hier vermelde toegangsvereisten vertegenwoordigen de vereisten voor toegang tot het programma dat normaal wordt gezocht. Het toelatings team kan aanvullend bewijs beoordelen om uw geschiktheid te beoordelen, echter, afhankelijk van uw volledige academische / werkgelegenheidsachtergrond.

Typische instapvereisten

UK Honours degree (of equivalent) 2: 2 in elk constructie-, landmeetkundig of engineering gerelateerd onderwerp. Als alternatief kunnen aanvragers met Britse Honours graad (of equivalent) 2: 1 uit andere achtergronden of volledig lidmaatschap van een gecharterde gebouwde omgeving professionele instelling (bijv. MRICS, MCIOB, ARIBA, MICE, MAPM) worden overwogen.

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

De Engelse taal

Een academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Internationale Pathways

Internationale studenten die niet aan de academische vereisten voldoen, komen mogelijk in aanmerking voor het International Graduate Diploma-programma. Succesvolle afronding van deze INTO-cursus met de vereiste cijfers betekent gegarandeerd een voorwaardelijk aanbod van een plaats op de opleiding aan de Glasgow Caledonian University.? Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Lees meer

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Lees Minder