MSc in International Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Dit programma is speciaal ontworpen voor afgestudeerden van bedrijven die een internationale carrière willen nastreven of willen werken in organisaties die zich richten op wereldwijde markten. Het intensieve programma voorziet u van de kennis en de praktische vaardigheden om te opereren binnen de wereldwijde zakelijke omgeving en het culturele inzicht om te communiceren en te onderhandelen in verschillende culturen en markten.

131233_TBSPiccollage.jpg

Programma-informatie

Met dit programma kunnen studenten een authentieke internationale en interculturele omgeving ervaren. Het wereldwijde karakter van het programma, de modules en de verblijfsweek bieden mogelijkheden voor interpersoonlijke en interculturele uitwisseling en voor de ontwikkeling van je carrière netwerk.

Naast een fundamentele training in alle aspecten van het managen in een internationale omgeving, kunnen studenten hun programma aanpassen op gebieden zoals internationale marketing, internationale financiën of internationaal sociaal ondernemerschap.

Admissions

Aanvragen voor de volgende intake in september 2021 gaan open in oktober 2020. Aanvragen worden doorlopend beoordeeld, dus we raden aan om zo vroeg mogelijk in te schrijven voor dit populaire programma om teleurstelling te voorkomen.

Naar wie zoeken wij?

Trinity Business School-studenten komen uit een breed scala aan niet-gegradueerde disciplines en komen van locaties over de hele wereld. Onze ambitieuze studenten staan ​​klaar om te beginnen aan een succesvolle en bevredigende loopbaan in het bedrijfsleven door nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Ze nemen een besef weg van winst en nemen de impact van het bedrijfsleven op de economie en de samenleving in ruimere zin op. We verwachten van onze afgestudeerden dat ze 'gedurende hun hele loopbaan meer dan alleen de economie en de samenleving in zich opnemen'.

Toelatingseisen

  • Een honours diploma van minimaal 2.1 of internationaal equivalent. Als je je diploma nog niet hebt afgerond, dien je je meest recente transcripties in. Als uw transcript niet in het Engels is, geef dan ook een beëdigde vertaling op.
  • Twee academische scheidsrechters
  • Werkervaring (optioneel)
  • Een IELTS- of TOEFL-score: niet-moedertaalsprekers hebben een IELTS-score van meer dan 6,5 nodig, zonder band onder de 6; of een TOEFL-score van meer dan IBT 90. Als uw primaire opleiding in het Engels was, kunt u deze vereiste negeren.
  • In bepaalde gevallen kan een GMAT-score worden gevraagd.

MSc International Management Career Opportunities

Onze MSc International Management-studenten zijn na het afstuderen erg gewild. Studenten worden gecoacht door experts in de persoonlijke vaardigheden, emotionele intelligentie en interculturele competentie die je nodig hebt om een carrière in internationaal management na te streven.

92% arbeidsdeelname na het afstuderen. *

* Respondenten van de enquête die momenteel op zoek zijn naar werk of werk hebben op 6 maanden na voltooiing van het programma. Klasse van 2016/17.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Lees meer

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Lees Minder