MSc in International Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Snelle feiten

  • Een full-time programma van 18 maanden, exclusief in het Engels
  • Profiteer van de gecombineerde expertise van twee wereldberoemde instellingen
  • Verkrijgen van een dubbele graad van em lyon business school en Institut Paul Bocuse
  • Studeer in Lyon, Parijs en Shanghai , belangrijke locaties om meer te weten te komen over de wereldwijde horecabranche
  • Haal het meeste uit een volledige reeks carrièreservices van beide instellingen om u te helpen uw carrière met succes te beheren
  • Krijg toegang tot een select netwerk van horecabedrijven
  • Krijg praktische ervaring tijdens de stageperiode

De MSc in International Hospitality Management is een full-time double degree-programma van 18 maanden , exclusief in het Engels, in samenwerking tussen Institut Paul Bocuse , een wereldberoemde school voor hospitality management en gastronomie, en em lyon business school , een van de topbedrijven van Europa scholen die zich bezighouden met levenslang leren voor ondernemend en internationaal management. Het speelt zich af in Frankrijk en China en biedt u een brede kijk op de industrie, algemene managementkennis en specialistische kennis als het gaat om de wereldwijde horecabranche.

Tijdens uw verblijf in Lyon , de hoofdstad van de Franse gastronomie, profiteert u volledig van de tradities van de Franse gastvrijheid. Dan is Parijs , de eerste toeristische bestemming ter wereld, de perfecte locatie voor hotels . Eindelijk, tijdens uw verblijf op de Aziatische campus van de em lyon business school in Shanghai, zal deze kennis worden aangevuld met ervaring met de uitmuntendheid waar Aziatische gastvrijheid over de hele wereld om bekend staat.

De lesmethoden zijn gebaseerd op een aangepaste pedagogie waarbij studenten een aantal keuzevakken kiezen uit een vooraf gedefinieerd bereik. Deze op maat gemaakte aanpak biedt een balans tussen theorie, analyse, creativiteit en praktische projecten , zodat je kunt profiteren van je sterke punten, de gebieden van
expertise die je moet verbeteren en die je aan je eerdere achtergrond kunt aanpassen.

De stageperiode (4 tot 6 maanden) stelt u in staat om te profiteren van het netwerk van branchedeskundigen van het programma en om de tastbare werkervaring op te doen die toekomstige werkgevers zoeken bij het inhuren van managers.

Dit programma bereidt je volledig voor op je managementcarrière in de internationale horeca en laat je deel uitmaken van de volgende generatie van wereldwijde hospitality leaders !

Verander uw ambitie in prestatie

Studenten van de MSc International Hospitality Management double degree-programma delen een sterke wens om te leren en werken in managementfuncties in hospitality management , een zeer internationale en diverse industrie. Deze passie wordt weerspiegeld in een programma dat is ontwikkeld om die vaardigheden te ontwikkelen die het meest nuttig zijn voor uw toekomstige carrière, en om u de nodige ondersteuning te bieden om uw stage- en droombaan te krijgen.

Beide instellingen hebben een specifieke afdeling carrièreservices die u helpt u voor te bereiden op uw toekomstige carrière en uw professionele netwerk te ontwikkelen binnen de wereldwijde horecabranche. Het team van experts zal u voortdurend ondersteunen bij het identificeren van carrièredoeleinden, het ontwikkelen van actieplannen om ze te bereiken en u ondersteunen bij uw stage en het zoeken naar werk.

Toelating

Toelating is gebaseerd op de volgende elementen

- Een bachelorgraad in Bologna van een niet - Franse instelling
Een minimum van een M1 (Bac +4) is vereist voor degenen die een diploma hebben behaald aan een Franse instelling
- Officiële Management Aptitude Test Score: GMAT, GRE, TAGE MAGE, CAT (optioneel - meer info is te vinden op het FAQ-document)
- Engelse ringtest (optioneel)
We herinneren je eraan dat dit programma volledig in het Engels wordt geleverd. Daarom is Engelse volledige vaardigheid vereist om toegelaten te worden, cursussen te volgen en efficiënt te communiceren met de andere leden van het cohort. Voor het toelatingsproces wordt uw Engels niveau beoordeeld, rekening houdend met 2 verschillende basisprincipes:
- Onderzoek van alle geschreven en redactionele elementen in het aanvraagdossier
- de online digitale tests van em lyon business school

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Lees meer

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Lees Minder
Lyon , Sjanghai , Parijs , Lancashire , München + 4 Meer Minder