MSc in International Hospitality Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma:

MSc in International Hospitality Business Management

Looptijd:

Een jaar

Beschikbaarheid:

Deze aanbieding is beschikbaar voor alle potentiële studenten die voldoen aan de toelatingscriteria.

Overzicht

De MSc in International Hospitality Business Management bestaat uit een intensief, onderwezen semester van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland, en een tweede semester waarin studenten hun onderzoeksproject / proefschrift zullen uitvoeren. Tijdens dit tweede semester kunnen studenten kiezen voor een stage in Zwitserland of in het buitenland en waardevolle ervaring toevoegen aan hun profiel. De prijs is gevalideerd door de Robert Gordon University, Verenigd Koninkrijk. Studenten zullen zo leren in een Zwitserse omgeving, die haar reputatie van wereldklasse in de horeca behoudt en een eindprijs ontvangt van een van de best gewaardeerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk waarmee BHMS een langdurige relatie heeft.

BHMS is lid van de Bénédict Education Group van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. Studenten leren van een toegewijde faculteit, die naast hun academische referenties ook knowhow en ervaring inbrengen op het gebied van gastvrijheid en bedrijven. Dit zorgt ervoor dat wat in de klas wordt geleerd hedendaags is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse bedrijfsomgeving.

Het doel van het programma

De MSc in International Hospitality Business Management ontwikkelt de theoretische en operationele kennis van studenten over actuele thema's en ontwikkelingen in de wereldwijde horecasector. Dit zal afgestudeerden toelaten om een ​​carrière in de internationale horeca te initiëren of te verbeteren.

Via een verscheidenheid aan onderwezen modules en stageplaatsen worden studenten opgeleid om:

  • gebruik initiatief en neem verantwoordelijkheid
  • problemen op creatieve en innovatieve manieren oplossen
  • beslissingen nemen in uitdagende situaties
  • blijven zelfstandig leren en zich professioneel ontwikkelen
  • Communiceer effectief, met collega's en een breder publiek, in verschillende media.

Het programma biedt studenten een academische opleiding samen met een beroepsgerichte kerncompetentietraining. Dit heeft aanzienlijke waarde en prestige bij werkgevers over de hele wereld. Studenten leren foodservice-systemen, een uitgebreid scala aan zakelijke hospitality-applicaties, vreemde talen en leiderschapsvaardigheden om een paar van de academische disciplines te noemen. Gedurende het hele programma worden Zwitserse deugden, zoals discipline, punctualiteit, ethiek en hygiëne, aangemoedigd omdat ze over de hele wereld zeer gewaardeerd worden en tellen evenveel als academische en praktische vaardigheden bij het garanderen van een succesvolle carrière.

Betaalde stage in Zwitserland of in het buitenland

Een stage is een waardevol onderdeel van de opleiding bij BHMS, met name voor mensen met een niet-gastvrije achtergrond. Het biedt de mogelijkheid om betaalde werkervaringen op te doen tijdens de vroege stadia van een carrière of ter ondersteuning van een carrièreverandering. Dit zal van onschatbare waarde blijken bij het aanvragen van een eerste leidinggevende of managementfunctie. Over het algemeen bevindt de eerste stagepositie zich in een juniorpositie, waar studenten de vaardigheden die ze tijdens hun studie aan BHMS hebben geleerd, kunnen oefenen. Studenten zullen hun opleiding in de service, het huishouden of de keuken voltooien, in overeenstemming met hun interesses en talent. Studenten met een aanzienlijke eerdere ervaring en taalvaardigheid kunnen mogelijk meer verantwoordelijkheid en gastcontactfuncties opnemen.

Het stagevergoeding in Zwitserland, onderhandeld tussen de werkgeversorganisatie en de werknemersunie, is momenteel vastgesteld op minimaal CHF 2'168 per bruto maand. Van dit salaris moeten studenten betalen voor kost en inwoning en belastingen. Het gemiddelde netto-inkomen per maand varieert van CHF 1'000 tot 1'400. Salarissen voor buitenlandse stages lopen uiteen van land tot land en de beschikbare positie.

Toelatingseisen

  • BA diploma in elke discipline OF BHMS PG Diploma, of RGU Graduate Certificate in International Hospitality Business Management
  • Engelse taalvaardigheden op een minimumniveau dat overeenkomt met IELTS 6.0

Cursus tijden

Academische cursussen worden gehouden:

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en / of van 14:00 tot 17:00 uur of 19:00 uur. Zaterdagse cursussen kunnen in sommige voorwaarden worden aangeboden van 11:00 tot 17:00 uur.

Beroepscursussen kunnen op verschillende tijdstippen worden gehouden, afhankelijk van het onderwerp:

Maandag tot vrijdag van 06:30 tot 08:00 of van 15: 30-20: 30 uur.

Studenten moeten plannen voor maximaal 20 uur huiswerk en voorbereidend lezen per week.

Vakantie

Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.

intakes

Februari, mei, augustus en november. Neem contact op met het BHMS-toelatingsexamen voor de volgende intake-gelegenheid.

Cursusinhoud

* Tutorials.

² Ondersteuning modules voor studenten die een stage willen lopen in Zwitserland.

Seminaries voor specialisten

Als onderdeel van het MSc-programma hebben studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een gespecialiseerde seminarcursus.

Een van de volgende opties kan worden gekozen:

  • De spa- en wellnesssector
  • Luxe merken en dienstenbeheer
  • Sport- en evenementenmarketing

Elke gespecialiseerde seminarcursus bestaat uit 24 uur gastsprekers, industriële excursies en praktische toepassingen. Certificaten van voltooiing worden afgegeven aan het einde van het academische semester.

Plaats

Luzern, Zwitserland

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Lees Minder