MSc in International Food & Beverage Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van het programma

Voor een succesvolle carrière in de Food & Beverage sector als managers, leidinggevenden en ondernemers.

121545_121488_image001.png

Het programma staat open voor iedereen die gepassioneerd is door de F & B-industrie en die er vanuit een managementperspectief in wil werken. U hoeft geen “specialist” in de F&B sector te zijn om toegelaten te worden. Je krijgt de kans om je algemene managementvaardigheden te versterken door middel van cursussen over marketing, financiën, verkoop, HR-management en verschillende strategiegebieden.

Zodra u het programma hebt voltooid, zullen meerdere scenario's open zijn in een multinationale onderneming of in een kleine en middelgrote onderneming, in een start-up of in een geconsolideerd bedrijf in Europa of over de hele wereld.

Innovatief en operationeel

Deze MSc biedt u alle elementen van een masterprogramma op hoog niveau met een innovatieve aanpak die uit de eerste hand ervaring biedt met meer dan 20 dagen bedrijfsbezoeken, ontmoetingen met topmanagers uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, proeverijen in regio's die bekend staan om uitstekende gerechten zoals Piemonte, Toscane en de Champagnestreek.

Woordvoerders van bekende internationale Food and Beverage-bedrijven zullen tips en trucs geven voor het succesvol ontwikkelen van nieuwe producten en ideeën en voor het verbeteren van uw persoonlijke netwerk.

Een stage, interactieve lezingen op basis van casestudy's, geïntegreerd teamwerk en mondelinge presentaties, evenals operationele Labs en bedrijfsspellen, zullen deze MSc uniek en innovatief maken en geven je een zeer praktische voorbereiding om met succes deze sector te betreden.

Toelatingseisen

  • Bachelor of Master's Degree in een vakgebied
  • Engels vloeiend (niveau C1)

Wat wordt beschouwd als een plus:

  • Eerdere werkervaring in de voedingsmiddelen- en drankensector
  • Een beetje kennis van een tweede vreemde taal

Vergoedingen en financiën

De tarieven voor het studiejaar 2020/2021 zijn vastgesteld op € 27.000.

De kosten worden ook gefactureerd:

- in één termijn aan het begin van het academiejaar

- ESCP biedt ook de mogelijkheid voor automatische incasso:

  • Borg: € 3500 met 2 weken na opname
  • Eerste aflevering: € 12.000 op 31 augustus 2020
  • Tweede termijn: € 11.500 op 21 februari 2021

Aanmeldingskosten

Een betaling van € 130 voor aanvraagkosten verschuldigd aan CCIP ESCP.

Beurzen

De MSc in Food and Beverage Management biedt studenten gedeeltelijke beurzen, gefinancierd door de CCIAA van Turijn, op basis van zowel verdienste als financiële behoefte.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder