MSc in International Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

De MSc Bedrijfseconomie / Internationale bedrijfseconomie is voor studenten die economie willen toepassen op problemen uit de echte wereld. Van verrekenprijzen tot de complexiteit van financiële markten en de voor- en nadelen van het EU-lidmaatschap, u zult sterk moeten zijn in statistieken en kwantitatieve methoden om grip te krijgen op het materiaal waaruit de kernmodules bestaan. De MSc is ontworpen om je de tools te geven om je kennis toe te passen, dus we verwachten dat je de gratis FT-app downloadt en meteen de actuele problemen oplost vanaf het moment dat je begint.

Bij City zijn we erop gericht om u een baan te geven als een toegepaste econoom in de echte wereld. "

Cursusdirecteur, professor Keith Pilbeam

Doelen

Op de MSc Bedrijfseconomie / Internationale bedrijfseconomie zult u geen vergelijkingen afleiden. In plaats daarvan gebruiken we ze om de economie toe te passen op actuele zakelijke problemen.

Het programma is ontworpen om studenten uit te rusten met een schat aan middelen die databanken combineren met City 's Cass Business School en School of Arts and Social Sciences. Dit betekent dat je toegang hebt tot alles van Datastream, Bloomberg en Bankscope tot Morning Star en Orbis.

MSc Bedrijfseconomie / International Business Economics maximaliseert City centrale locatie in Londen 's. Met spraakmakende gastsprekers zoals Jim O'Neill, voormalig Chief Economist van Goldman Sachs, krijg je direct inzicht in de City studie in het hart van 's werelds grootste financiële centrum' ( Economist , 2012.)

Toelatingseisen

Je moet een wiskundige achtergrond hebben (A-niveau, IB, AP of een andere equivalente middelbare school kwalificatie) en een van de volgende:

  • een hogere tweede klasse (of gelijkwaardig) undergraduate degree in economie of aanverwante discipline (bijv. financiën)
  • een hogere tweede klasse (of gelijkwaardig) niet-gegradueerde graad in bedrijfskunde, management, politiek, recht, boekhouding, psychologie, kwantitatieve sociologie of financiële journalistiek met een significante economische component
  • een hogere tweede klasse (of gelijkwaardig) undergraduate degree in een kwantitatieve discipline (zoals wiskunde, engineering, informatica of een natuurwetenschap) met een significante economische component.

Studenten met een goede lagere tweedeklas opleiding in een van de bovengenoemde disciplines kunnen van geval tot geval worden overwogen.

Engelse vereisten

Als Engels niet je eerste taal is, heb je de volgende kwalificatie nodig:

  • IELTS met een overall score van 6.5 (met een minimum van 6.0 voor elke subtest) OF
  • Een eerste graad van een Britse universiteit of een buitenlandse instelling die door City erkend als voldoende bewijs van bekwaamheid in de Engelse taal, bijvoorbeeld van instellingen in Australië of de VS.

Houd er rekening mee dat als gevolg van wijzigingen in de UKVI-lijst met SELT's we niet langer TOEFL kunnen accepteren als bewijs van Engelse taal voor studenten die een CAS willen vanaf april 2014.

Alle aanvragers die een tier 4-visum nodig hebben, moeten voldoen aan de minimumvereisten voor Home Office Engelstalige taal voordat City het Certificate of Acceptance for Study (CAS) kan afgeven dat nodig is om een ​​tier 4-visum aan te vragen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Lees meer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Lees Minder