MSc in International Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De beste MSc om de wereld te ervaren

De MSc in International Business is een eersteklas internationaal programma voor bedrijfsbeheer. Met een zeer praktische benadering traint het studenten hun culturele en geopolitieke inzichten aan te scherpen en toe te passen in de context van internationale bedrijfsontwikkeling.

Van het bedrijfsleven wordt verwacht dat het de steeds toenemende mate van wereldwijde verantwoordelijkheid op zich neemt, zowel ten aanzien van interne als externe belanghebbenden, gemeenschappen en het milieu. De wereld van het wereldwijde zaken doen evolueert voortdurend en daagt common-sense manieren van denken uit. Ons programma onderzoekt de verschillende culturele en geopolitieke factoren die de complexe internationale zakelijke omgeving van vandaag opmaken. Het herschept de complexiteit van deze steeds veranderende mondiale context om studenten te helpen slagen in hun toekomstige loopbaan.

Het programma staat op de 1e plaats op de Eduniversal-ranglijst in de internationale handelscategorie.

Waarom kiezen voor dit programma?

Bedrijfsstrategie

De strategische casuswedstrijd stelt studenten in staat om een business case voor te bereiden en hun analyse en aanbevelingen voor te leggen aan een jury. Finalisten worden vervolgens op de shortlist gezet om de competitie te winnen. Dit is een geweldige uitdaging voor studenten die hun analytische vaardigheden willen testen en van hun leeftijdsgenoten willen leren.

Studiereis

EEN RECHTSTREEKS INZICHT IN HET BEDRIJFSLEVEN EN DE EUROPESE INSTELLINGEN: Tijdens de studiereis naar de Europese Commissie in Brussel leren studenten hoe ze internationale contracten moeten onderhandelen binnen de toepasselijke Europese regels en voorschriften, en krijgen ze de gelegenheid belangrijke besluitvormers te ontmoeten.

Studenten werken na de studiereis aan een Europees onderwerp naar keuze.

Wereldwijd businessplan (GBP)

Studenten kiezen een bedrijf (reëel of denkbeeldig) dat zijn internationale activiteiten wil uitbreiden en zijn belast met de ontwikkeling van zijn Global Business Plan. Aan het einde van het jaar presenteren studenten hun GBP voor een panel van potentiële investeerders.

Cyclus van conferenties met professionals

Om onze zakelijke focus te versterken, worden conferenties met professionals en oud-studenten die afkomstig zijn van bedrijven als Google, EY, Airbus, Thales, enzovoort, het hele jaar door georganiseerd.

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder