MSc in International Business en Sales Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aanvraagperiode 1 december 2020 - 20 januari 2021. Volg www.uef.fi/ibs om op de hoogte te blijven.

Master's degree in International Business and Sales Management (IBS) is een multidisciplinaire tweejarige masteropleiding die onderzoek en onderwijs op hoog niveau combineert. Het programma biedt een diepgaand inzicht in de wereldwijde zakelijke omgeving en de benadering van het bedrijf om grensoverschrijdend zaken te doen. Het programma is bedoeld voor zowel Finse als internationale studenten, zodat mensen met verschillende achtergronden komen studeren en vaardigheden leren om succesvol te opereren in uitdagende en veranderende zakelijke omgevingen. Het programma wordt volledig in het Engels gegeven en het curriculum is bedoeld voor studenten die diepgaande kennis en vaardigheden willen opdoen binnen alle onderdelen van internationaal zakelijk en verkoopbeheer.

Internationalisering van bedrijven, business-to-business verkoop en interculturele communicatie- en onderhandelingsvaardigheden zijn kernthema's die in het programma zullen worden benadrukt. De inhoud is gebaseerd op de nieuwste theoretische bevindingen en praktijkoefeningen, groepswerk en samenwerking tussen medestudenten, personeel en B2B-bedrijven. Internationaal vooraanstaande academici zullen hun state-of-the-art kennis inbrengen en bedrijven zullen real-life case-projecten bieden om ervoor te zorgen dat uw opleiding ook praktisch is.

1259_rsz_katainen_annukka_ja_visnen_joonas.jpg

Een verscheidenheid aan lesmethoden garandeert een interessante, uitdagende en motiverende leeromgeving. We gebruiken innovatieve educatieve tools, zoals Sales Theater en Real Case, om uw actieve leerproces te ondersteunen. U zult merken dat cursussen veel bezoekers hebben die hun expertise inbrengen om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van IBS.

1258_rsz_kv_maisteriop_opiskelijat4.jpg

Carriere vooruitzichten

De programmastudenten verwerven belangrijke kennis en het vermogen om te opereren in een wereldwijde zakelijke omgeving in verschillende organisaties en rollen. Bovendien is het curriculum van het programma ontworpen om hulpmiddelen te bieden om succesvol te opereren in een academisch veld. Studenten die de opleiding met succes hebben afgerond, krijgen een Master's Degree in Economics and Business Administration.

Het verkoopgebied biedt werk aan een groot aantal mensen in de industrie, omdat de zakelijke omgeving van vandaag snel verandert. Bedrijven hebben gemerkt dat nieuwe vaardigheden nodig zijn om hun activiteiten te verbeteren en te ontwikkelen, vooral op internationale markten. Als reactie op het toenemende belang van internationale vaardigheden en kennis op het gebied van verkoopmanagement, zal dit diploma in toenemende mate worden gewaardeerd door werkgevers over de hele wereld.

Dit programma is ontwikkeld om u in staat te stellen te concurreren op de groeiende en steeds competitievere wereldwijde arbeidsmarkt. Na afronding van het programma staan er veel vacatures voor je open en als resultaat heb je de beschikking over tools voor een carrière in interessante en uitdagende taken in verschillende rollen over de hele wereld (bijv. Accountmanager, sales team manager en sales manager). Het programma biedt management- en leiderschapsvaardigheden die zeer worden gewaardeerd in allerlei organisaties, van de private tot de publieke sector.

Programmastructuur

Master's degree in International Business en Sales Management (120 sp.)

Internationaal zakendoen en verkoopmanagement 80 ECTS

 • Cursussen in Major (minstens 30 ECTS)
 • Academische en methodologische vaardigheden (minstens 10 ECTS)
 • Masterproef thesis en masterproef (40 sp.)

Keuzevakken 40 ECTS

1260_rsz_katainen_annukka_ja_visnen_joonas-3.jpg

Toelatingseisen

Voor aanmelding bij de opleiding wordt van de aanvrager verwacht dat hij een driejarig bachelordiploma van een erkende universiteit of een erkende hogeschool / hogeschool heeft behaald en zeer goede vaardigheden in zowel geschreven als gesproken Engels.

verkiesbaarheid

Kandidaten met de volgende diploma's komen in aanmerking voor de studies: Minimaal een 3-jarige bachelordiploma van een erkende universiteit of een erkende hogeschool / hogeschool. Een minimum van 60 ECTS in bedrijfskunde is vereist. Taal-, communicatie- en onderzoeksmethodestudies zijn niet opgenomen in de bovengenoemde studies. Een cursus economie en een cursus logistiek kunnen echter worden opgenomen in de bovengenoemde studies. De graad moet worden afgerond tegen het einde van de aanmeldingsperiode. Kandidaten met een Fins of buitenlands hoger universitair diploma in bedrijfskunde [Master of Science (Economics and Business Administration)] komen niet in aanmerking.

Vaardigheid in het Engels

De aanvragers moeten hun taalvaardigheid in het Engels als volgt bewijzen:

 1. Engelse taaltest:

  • TOEFL paper-based: Total score 600 en Writing 4.0
  • TOEFL op internet: totale score 100 en schrijven 22
  • IELTS (Academisch): algehele score 6.5 en schrijven 5.5
  • PTE (Pearson-test van het Engels), min. 59 punten
 2. Of, als de aanvrager aan ten minste een van de volgende vereisten voldoet, is een afzonderlijke taaltest niet vereist, maar de aanvrager moet zijn / haar Engelse taalvaardigheid bewijzen met het toepasselijke diploma en het cijferlijst van zijn / haar academische record:
  • Bachelor- of masterdiploma in de Engelse taal in een Scandinavisch land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
  • Bachelor of Master's degree in het Engels in Australië, Canada, Ierland, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten
  • Bachelor of Master's degree in de Engelse taal in een EU / EEA land
  • Voortgezet onderwijs in de Engelse taal in een Scandinavisch land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
  • Voortgezet onderwijs in het Engels in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten
  • Voortgezet onderwijs in de Engelse taal in een EU / EER-land
  • Secundair onderwijs gegeven in een Noords land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
  • Engels als de A1-taal als onderdeel van een internationaal baccalaureaat-examen (minimum graad 2)

Motivatiebrief

De motivatiebrief bevat het volgende:

 • Maximaal 1000 woorden
 • Introductie van de aanvrager (graden en studies, huidige beroepsactiviteit, speciale academische en professionele interesses)
 • Redenen voor aanmelding bij het programma
 • Een financieringsplan voor de studies
 • Carrièreplannen na het afstuderen
 • Voorstel voor het onderwerp masterproef (maximaal 200 woorden)

Collegegeld en beurzen

De masteropleiding in International Business and Sales Management brengt geen collegegeld in rekening van burgers van EU / EER-landen. Op grond van een besluit van de Finse regering worden vanaf september 2017 collegegeld in rekening gebracht voor burgers van niet-EU / EER-landen. Het collegegeld bedraagt 8.000 euro per academiejaar, inclusief de in de opleiding opgenomen studies (120 ECTS) en studiegerelateerde begeleiding en begeleiding. Daarnaast omvat het collegegeld hulp bij het aanvragen van studentenhuisvesting, een oriëntatieprogramma, een aangestelde student-tutor, toegang tot IT-diensten, draadloze internettoegang op de campus en gratis gebruik van de bibliotheek.

Voor niet-EU / EER-studenten die collegegeld betalen, biedt de University of Eastern Finland een royale en aantrekkelijke studiebeursregeling. De beurs wordt aangevraagd bij het aanvragen van toelating tot de universiteit door het desbetreffende deel van het aanvraagformulier in te vullen. De beurs wordt toegekend op basis van de academische prestaties van de student zoals beschreven in de toelatingscriteria. De beurs is persoonlijk en wordt beloond voor twee academische jaren.

In Finland moet u de verantwoordelijkheid nemen om voor uzelf te zorgen. Voordat je naar Finland komt, moet je ervoor zorgen dat je financiën voldoende zijn voor de hele periode van je studie. Verblijfsvergunningen voor studenten worden normaal gesproken voor één jaar per keer verleend. Het inkomen wordt bij elke aanvraag onderzocht. Je hebt minimaal 560 euro per maand nodig om je accommodatie, eten en andere uitgaven te betalen. Voor een jaar verblijf heeft u dus 6.720 euro nodig. Bezoek www.migri.fi voor meer informatie. EU-burgers die naar Finland komen om te studeren, hoeven geen verblijfsvergunning voor studenten aan te vragen; Van hen wordt echter verwacht dat ze zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

Naast de studiebeurs voor niet-EU / EER-studenten biedt de universiteit alle studenten een scala aan diensten die een deel van de financiële lasten voor de student wegnemen. De kosten van levensonderhoud in Finland zijn relatief hoog en van studenten wordt verwacht dat ze deze zelfstandig betalen en over voldoende geld beschikken. Studenten hebben bijvoorbeeld gratis toegang tot de collecties van de Universiteitsbibliotheek, er zijn computers en gratis wifi op de campus beschikbaar voor studenten, evenals een aantal andere ondersteunende diensten die zijn ontworpen om het dagelijks leven van onze studenten te vergemakkelijken. Als leden van de Student Union hebben studenten ook recht op studentengezondheidszorg die wordt aangeboden door de Finse studentengezondheidsdienst. Bij het lidmaatschap van de Student Union zijn gratis georganiseerde vrijetijdsactiviteiten inbegrepen. Het lidmaatschap van de Student Union is verplicht voor alle studenten die een diploma willen behalen en het lidmaatschap van de Student Union bedraagt 126 euro per studiejaar.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Lees meer

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder