MSc in International Business & Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ons International Business and Management Master-programma biedt je de vaardigheden die je nodig hebt om een breed scala aan wereldwijde managementmogelijkheden te ontgrendelen. Het programma is gebaseerd op de belangrijkste concepten en theorieën die zich richten op sleutelelementen van het hedendaagse internationale bedrijfsleven en opvattingen vanuit een strategisch perspectief.

Het doel is om volledig afgeronde managers te produceren door internationaal zakendoen en management te combineren met een gedetailleerde behandeling van andere onderwerpen die betrekking hebben op het management van organisaties. Gedurende dit programma krijgt u kansen om onderzoeks- en analytische vaardigheden te ontwikkelen, real-life probleemoplossende capaciteiten en de persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen. Dit programma zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die een multidisciplinaire benadering van hun studies wensen aan te nemen en een internationale oriëntatie hebben op het bedrijfsleven en management.

Het programma is afgestemd en wordt ondersteund door ervaren academici die zijn verbonden aan het International Business Marketing and Branding Research Center. Leden van dit onderzoekscentrum hebben een reputatie in het veld en bieden belangrijke inzichten in belangrijke gebieden van internationaal management, als gevolg van beste praktijken, innovatief denken en onderzoek in het internationale bedrijfsleven. Bovendien is dit programma ontworpen om u te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden in zaken en management om uw nut en inzetbaarheid op dit gebied te verbeteren. Het programma cultiveert het ethos van een boeiende en inclusieve leergemeenschap die reageert op verschillende leerstijlen en je in staat stelt je volledig te ontwikkelen.

Professionele accreditatie

We zijn er trots op deel uit te maken van een elitegroep van business schools met de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB, vaak de "Triple Crown" genoemd .

De Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) accrediteert dit programma. Dit betekent dat je, door je diploma met succes af te ronden, in aanmerking komt voor vrijstellingen van sommige fundamentele examens van ACCA.

107940_logos.png

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107941_the-business-ranking.jpg

Toelatingseisen

Je moet een diploma hebben (niet noodzakelijkerwijs in zaken en management) van een goedgekeurde universiteit. Uitzonderlijke kandidaten zonder een eerste graad, maar met de juiste professionele kwalificaties (bijv. ACCA) en werkervaring kunnen op hun merites worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Als we bewijs nodig hebben van uw kennis van het Engels, moet u de volgende minimumscores behalen in een van deze erkende tests:

 • IELTS: 6,0 algemeen, met niet meer dan één subtest bij 5,0 en geen andere subtest onder 5,5, en succesvolle afronding van een extra zes weken durende Engelse pre-sessiecursus onderwezen door de University of Bradford , die voorafgaand aan het begin van de cursus; of
 • IELTS: 6,5 overall, zonder subtest minder dan 5,5; of
 • Internet-gebaseerde TOEFL: 94 algemeen, met minimum scores van Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17); of
 • PTE-A (Pearson-test van English-Academic): 60 algemeen, zonder subtest minder dan 51.

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, zullen ook onderworpen zijn aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Kijk op de UK Home Office-website voor de meest actuele informatie, omdat deze vereisten kunnen veranderen.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Dit programma is bedoeld om u een goed begrip te bieden van de conceptuele en theoretische onderbouwing van het management en om de beste werkwijzen en innovatief denken en onderzoek in het internationale bedrijfsleven te reflecteren. De master International Business and Management richt zich op het verkennen van de internationale activiteiten van bedrijven.

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Strategisch management (SIB7501-B)
 • Marketingplanning en strategie (MAR7501-B)
 • Operationeel beheer (OIM7503-A)
 • Bedrijfseconomie (AFE7504-A)
 • Globalisering en hedendaagse problemen in het internationale bedrijfsleven (SIB7503-B)
 • Principes en praktijken in internationaal zakendoen (SIB7502-B)
 • Cross-cultureel management (SIB7502-B)
 • Proefschrift (MAL7501-E)

Keuze

 • Internationale financiën (AFE7508-A)
 • Financieel beheer van ondernemingen (AFE7509-A)
 • Ondernemerschap en innovatie (EAE7501-A)
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (SIB7505-A)
 • International Master's Summer School (SIB7506-A)

Leren en beoordelen

Het programma wordt summatively beoordeeld door een combinatie van schriftelijke examens, beoordeelde cursussen, casestudy's, groepsprojecten en multimediapresentaties.

Beoordeling is geïntegreerd met leren en onderwijzen om de voltooiing van de leerresultaten voor afzonderlijke modules en het programma als geheel te ondersteunen en aan te tonen. De nadruk ligt op de feedbackfunctie van formatieve toetsing als onderdeel van de leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie als geheel.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Thuis / EU: £ 11.050
 • Internationaal: £ 16.840

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed. Ga voor volledige informatie naar onze beurzenwebsite.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carrière booster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Recht, krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

Onze internationale afgestudeerden van bedrijven zijn zeer in trek bij multinationale organisaties en internationale adviesbureaus. Je kunt ook een carrière als land- of productmanager vastleggen of versnellen.

De sectoren en taken die onze MSc-studenten te bereiken bij het afstuderen zijn afhankelijk van hun eerdere ervaringen en de Pathway genomen.

In termen van loopbaanontwikkeling is het nuttig om te overwegen waar alumni drie jaar na hun afstuderen zitten. Kijkend naar de gegevens die zijn afgeleid van de ranglijst van de School in de Financial Times-master in Management Rankings, heeft gemiddeld 25% van de afgestudeerden een senior managementfunctie en 20% in junior managementposities drie jaar na het afstuderen.

In het buitenland studeren

Dit programma biedt een klein aantal studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma voor studenten waarbij ze semester twee (zes maanden) studeren aan een of twee van onze samenwerkingsinstellingen:

 • EMLYON Business School (Lyon, Frankrijk)
 • Kozminski University (Warschau, Polen),
 • EADA Business School (Barcelona, Spanje)
 • Audencia Ecole de Management (Nantes, Frankrijk)

Studenten die deelnemen aan de uitwisseling, nemen de afstandsleerversie van de module Onderzoeksmethoden en andere vakkeuzevakken bij de gastinstellingen.

Studiereizen

Studenten hebben de mogelijkheid om hun internationale ervaring te verbreden door deel te nemen aan studiereizen die samen met onze programma's het hele jaar door zijn ingebed. Deze rondleidingen worden verzorgd door de faculteit waar alle uitgaven zijn gedekt. Eerdere rondreizen omvatten uitstapjes naar Bahrein (Universiteit van Ahlia) en Qatar (Universiteit van Qatar).

Deze rondleidingen helpen onze studenten kennis op te doen over internationaal ondernemen en ondernemerschap, en bieden mogelijkheden om te oefenen en om communicatie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Studenten krijgen een praktische gelegenheid om de opgedane kennis in de klas toe te passen, terwijl ze tegelijkertijd meer bewust worden van verschillende culturen en internationale relaties versterken.

Studenten nemen deel aan een dynamische mix van zowel theorie als praktijkgerelateerde activiteiten, waaronder interactieve workshops voor probleemoplossing, bedrijfsbezoeken, gesprekken door gastsprekers (uit de publieke en private sector), culturele bezoeken en sociale activiteiten

Studieondersteuning

Je krijgt een Personal Academic Tutor toegewezen, die je persoonlijke begeleiding en ondersteuning zal geven.

Moduleleiders en tutoren zijn toegankelijk en bieden kantoortijden en afspraken om uw leren te ondersteunen buiten het klascontact.

De Effective Learning Service (ELS) is een speciale faciliteit binnen de Faculteit Management en Recht, opgericht om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch leren (bijv. Opdrachten en examens), en om buitenlandse studenten te helpen zich snel aan de Britse academische vereisten aan te passen.

De ELS biedt een enorm scala aan diensten, waaronder verschillende workshops die gedurende de looptijd worden uitgevoerd, 1-1 consultaties en uitgebreide gedrukte en online bronnen om voor elk mogelijk ontwikkelgebied te zorgen.

Dit is een aanvulling op het brede scala aan studentenondersteuning dat wordt aangeboden door de University of Bradford op de City Campus.

Onderzoek

De sterke onderzoekscultuur van de faculteit School of Management informeert het onderwijzen en leren van onze studenten.

Onze uitgebreide industriële netwerken bieden de mogelijkheid om deze kennis toe te passen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder

Accreditaties