MSc in International Business and Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

MSc in International Business and Management

De MSc International Business and Management bereidt deskundige en actiegerichte jonge professionals voor op een energieke toegang tot de wereldwijd concurrerende zakelijke wereld.

De ALBA MSc in International Business and Management is ontworpen voor:

 • Pas afgestudeerden van elke discipline die willen werken in het bedrijfsleven en management
 • Pas afgestudeerden in bedrijfskunde, management of economie op zoek naar diepgaand inzicht in de mechanismen van de wereldeconomie en de strategie en activiteiten van de internationale onderneming
 • Jonge professionals met beperkte ervaring die hun inzetbaarheid op de lokale en internationale arbeidsmarkt willen vergroten

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

Programmastructuur

De MSc in International Business and Management is een programma dat begint in september. De lessen worden gehouden op weekdagen tussen 18:00 en 22:00 uur. De duur van het programma is 12 maanden en professionals hebben de mogelijkheid om hun studie voor twee (2) extra maanden te verlengen, met een totale duur van 14 maanden.

Door middel van lezingen, casestudy's en groepswerk op projectbasis tijdens de kernmodules , verwerven studenten de kennis van belangrijke managementgebieden die de vaardigheden ontwikkelen die verband houden met moderne managementtechnieken.

De keuzevakken en het proefschrift in de laatste fase van het programma helpen studenten om onafhankelijke denkers te worden, omdat ze de gevestigde managementmodellen kritisch beoordelen en uitdagen en innovatieve manieren voorstellen om de belangrijkste uitdagingen op het werk aan te pakken.

Stageprogramma

Het studieprogramma sluit de lente / zomer stage af en biedt de studenten de mogelijkheid om de kennismodellen en vaardigheden die in de praktijk worden geleerd toe te passen in het echte leven.

Een stage brengt de academische en zakelijke wereld bij elkaar en biedt zowel studenten als bedrijven voordelen. Vanwege het belang ervan, heeft de stage het standbeeld van een cursus. In plaats van de stage hebben professionals de mogelijkheid om het professionele ontwikkelingspad te volgen en hen de mogelijkheid te bieden in hun huidige functie te werken.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in stagiaires moeten contact opnemen met onze Carrière-ontwikkelingsmanager, Maria Melioti: mmelioti@alba.edu.gr, 210-89 64 531 ext. 2262, voor meer informatie, details en / of vragen over het proces.

Hoogtepunten van het programma:

 • Onderscheidende focus op de architectuur van de wereldwijde handel en financiële systemen
 • Een toegepast perspectief binnen elke afzonderlijke cursus, culminerend in de capstone-cursus strategische bedrijfsplanning
 • Verplichte lente / zomer stage voor alle studenten
 • Uitgebreide mogelijkheden om cursussen te volgen in het buitenland door middel van studentenuitwisselingsovereenkomsten met een groot netwerk van top Business Schools wereldwijd.
 • Optioneel onderzoek proefschrift voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een PhD
 • Afgestudeerden van de MSc in International Business en Management kiezen voor het nemen van de ALBA MBA na het hebben van de nodige werkervaring zullen drie cursussen afgezien, naast de ALBA Alumni korting (regels en voorwaarden van toepassing)

115517_10641160_10152768236316810_3972546257322221599_n.jpg

Toelatingsprocedure

Twee opties om toe te passen:

 1. Online solliciteren (vul het aanvraagformulier in, scan en verzend uw documenten en stuur de originele exemplaren naar ALBA).

 2. Aanvraagformulier in papieren versie (beschikbaar om te downloaden via het online sollicitatiesysteem), samen met de originele exemplaren naar het programmabureau gestuurd.

Kandidaten die in aanmerking komen voor de MSc in International Business

 • ALBA-aanvraagformulier, inclusief recente foto in jpeg-indeling (of twee foto's in druk)
 • Twee aanbevelingsbrieven die online kunnen worden ingediend of die de afgedrukte formulieren in het Grieks kunnen gebruiken - in het Engels
 • Officiële transcripten evenals gewaarmerkte kopieën van diploma's van elke behaalde undergraduate, graduate of professionele graad. Aanvragers, die niet binnen een redelijke termijn een officieel transcript kunnen verkrijgen, kunnen een fotokopie van niet-officiële transcripties als een tijdelijk vervangingsmiddel sturen om het evaluatieproces te versnellen
 • Bewijs van bekwaamheid in de Engelse taal. Kandidaten moeten de bekwaamheid bezitten of de TOEFL (100 minimumscore-ALBA-code 0942) of de IELTS (minimumscore van 7.0) nemen, tenzij hun bachelordiploma is toegekend door een Engelssprekende academicus instelling
 • Drie Essays
 • Een minimale GMAT-score van 550 wordt verwacht (ALBA MSc in Finance-code 3BM-38-98)
 • Ontvangst van de niet-restitueerbare aanbetaling van [€ 60] (rekeningnummer Alpha-rekeningnummer 101-00-2320-011893, IBAN: GR21 0140 1010 1010 0232 0011 893, SWIFT (BIC) CODE: CRBAGRAAXXX) of afschrijving van creditcard (VISA of MASTERCARD)

Alle kandidaten zullen worden gevraagd om een ​​persoonlijk interview af te leggen.

Aanvragen met een of meer ontbrekende documenten worden niet verwerkt totdat deze documenten zijn ontvangen. Toelating tot het programma wordt besloten door de toelatingscommissie op basis van de kwalificaties en de persoonlijkheid en betrokkenheid van de aanvrager.

Collegegeld voor het lopende boekingsjaar: € 12.500 in termijnen. Speciale beurzen tot 40% op collegegeld en een vast tarief van 400 € / maand (in een gemeubileerd appartement - alle rekeningen inbegrepen) voor accommodatie voor internationale studenten.

Deadline voor de volgende toelatingsronde: eind mei

Uiteindelijke deadline voor toelating voor internationale studenten die educatieve VISA nodig hebben: mei

ALBA accepteert het hele jaar door aanvragen

Beurzen

Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vul dan deze formulierwebsite in.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organiza ... Lees meer

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organizations, currently numbering more than 90 members. Lees Minder