MSc in International Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

Het Global Institute of Management and Economics (GIME) van Dongbei University of Finance and Economics (DUFE) biedt een Master in IBM (International Business Management) op basis van onderwijs en onderzoek, aangevuld met praktische toepassing van leren tijdens een stageperiode.

De Master in International Business Management (IBM) is speciaal ontworpen voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in bedrijfsbeheer of internationale handel waarbij zakelijke interactie met China een rol speelt.

leerplan

Dit programma bestaat uit drie fasen: onderwijs, onderzoek en stage of professionele aansluiting. Aanvankelijk nemen studenten een aantal verplichte modules die helpen hun inzicht in management en organisatie te ontwikkelen. Studenten hebben vervolgens de mogelijkheid om te kiezen uit een reeks gespecialiseerde modules.

Het tweede deel van het programma moedigt studenten aan om hun onderzoekstechnieken te ontwikkelen door middel van specifiek ontworpen modules en seminars voor onderzoeksmethoden. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te communiceren met gastprofessoren en studenten van onze partners in het buitenland.

In het laatste deel van het programma zullen studenten tijd doorbrengen met een stage bij een organisatie die zich richt op internationale zaken.

Programma-uitkomst

Na je afstuderen heb je de kennis, het internationale perspectief, de vaardigheden en ervaring die je nodig hebt om lid te worden van een multinationale organisatie. Je wordt ook uitgerust voor een carrière van levenslang leren en professionele ontwikkeling.

Toelatingseisen

  • Succesvolle afronding van een bachelordiploma met goede cijfers. Studenten moeten een minimale GPA van 2,5 hebben. Studenten met minstens een jaar relevante werkervaring worden overwogen met een GPA van 2,3 of hoger. Studenten moeten ook een persoonlijke verklaring en aanbevelingsbrieven van twee professoren of universitair hoofddocenten verstrekken.
  • IELTS 6.0 of gelijkwaardig. Studenten met een IELTS-score van 5,5 moeten een pre-sessie Engels aanvragen.

Startdatum van het programma

september

Deadline van de aanvraag

15 augustus

Collegegeld

Het collegegeld is RMB 69000 per jaar. Het totaal voor het 2,5-jarige programma is 172500 RMB.

accommodatie

Internationale studenten van DUFE hebben de keuze om op de campus te wonen in studentenkamers in een- of tweepersoonsslaapkamers. Wonen op de campus geeft je de mogelijkheid om je onder te dompelen in het leven op de campus, stelt je in staat om andere internationale studenten te ontmoeten en vrienden te maken van over de hele wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dongbei University of Finance & Economics (DUFE) was founded in October 1952. Now, DUFE is the Top 5 Finance and Economics Universities in China. DUFE serves as a multidisciplinary, teaching-and-r ... Lees meer

Dongbei University of Finance & Economics (DUFE) was founded in October 1952. Now, DUFE is the Top 5 Finance and Economics Universities in China. DUFE serves as a multidisciplinary, teaching-and-research-oriented university focusing on economics, management, laws, arts, science, offering full-time as well as part-time education programs. DUFE now has 20,000+ students from over 120 nationalities represented on campus. Lees Minder