MSc in International Business Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

116068_xznfjaxpxlzq2xa74dud3u7oagxzy8fl.jpg

! ACQUIN-accreditatie volgens Europese normen!

De beste redenen om aan het programma deel te nemen

  • Hoogleraren van wereldklasse van SPbPU en toonaangevende Europese business schools.
  • Unieke kansen voor internationale mobiliteit. Mogelijk semester in het buitenland bij academische partners van SPbPU .
  • Double degree-opties met Europese universiteiten.
  • Een breed scala aan keuzevakken voor het bouwen van een individuele track op basis van persoonlijke interesses. Onze capaciteiten zijn om ervaring op te doen in internationaal management, niet alleen van consumptiegoederen, maar ook producten voor industrieel gebruik en high-tech goederen.
  • Het programma vertegenwoordigt de principes van bedrijfseducatie met de inhoud gebaseerd op de huidige praktijkervaring.
  • Het programma is ontworpen om uitgebreide kennis en praktische vaardigheden te bieden om echte managers te worden met een hoog niveau van leiderschap, analytische, interculturele en managementvaardigheden op het gebied van internationaal zakendoen.
  • De focus ligt op het bijbrengen van praktische vaardigheden van managementacties in bedrijfsontwikkeling op internationale markten - door casestudy, werken in interculturele teams, bedrijfsspellen en computersimulatie, workshops van experts, bezoeken aan bedrijven.
  • Double-degree-overeenkomsten met de hogeschool, Opper-Oostenrijk, de universiteit van Hannover, Duitsland
  • Semester in het buitenland in partneruniversiteiten en business schools praktijkgerichte benadering van het onderwijs door bedrijfsvertegenwoordigers die deelnemen aan het onderwijs gediversifieerde pool van docenten van de best gerangschikte universiteiten

Wat onderscheidt jouw programma van andere programma's?

Managers van internationaal niveau voorbereiden met leiderschap op hoog niveau, analytische, interculturele en organisatorische kwaliteiten op het gebied van de ontwikkeling en implementatie van strategieën voor internationaal zakendoen.

De focus van het programma ligt op het bijbrengen van praktische vaardigheden van managementacties in bedrijfsontwikkeling op internationale markten - door casestudy, werken in interculturele teams, bedrijfsspelletjes en computersimulatie, workshops van experts, bezoeken aan ondernemingen.

Welk type persoon is ideaal voor dit programma?

Kandidaten moeten een bachelor-, specialist- of masterdiploma in een vakgerelateerd gebied hebben, alle aanvragers moeten aantonen dat de Engelse taalvaardigheid op B + -niveau is, geen TOEFL of IELTS is nodig.

Wat halen deelnemers uit het programma?

Na hun afstuderen hebben de deelnemers de kennis en vaardigheden verworven die nodig zijn voor een toekomstige succesvolle carrière in topmanagementposities in internationaal management bij bedrijven die actief zijn op de wereldmarkt. Het programma biedt onze studenten de kennis en rijke bron van internationale zakelijke contacten voor toekomstige carrières in topposities. Studeren in de Engelse taal stelt studenten in staat om regelmatig lezingen van bedrijfsexperts te organiseren en om stage te lopen bij internationale bedrijven.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University was founded in 1899. Recently SPbPU became "National Research University", also known in Russia and abroad as Polytechnic Institute — a recognized ... Lees meer

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University was founded in 1899. Recently SPbPU became "National Research University", also known in Russia and abroad as Polytechnic Institute — a recognized Russian and world-wide leader in the field of higher engineering and economic education. Lees Minder