MSc in International Banking, Finance en Risk Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Om gelijke tred te houden met de aanhoudende veranderingen in de financiële dienstverlening, bankregulering en operationeel risicobeheer van banken, is er een toenemende vraag naar medewerkers om voorop te blijven lopen bij deze veranderingen.

We werken samen met toonaangevende financiële dienstverleningsorganisaties om onze modules voorop te stellen en ervoor te zorgen dat u, door het besluit om het programma te bestuderen, het vertrouwen hebt om deze nieuw geleerde informatie in de branche toe te passen.

Verbreed en verbeter uw kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van binnenlandse en internationale bankoperaties en risicobeheer door te leren van ons gevarieerde docententeam. Ze hebben een breed scala aan ervaring, variërend van academische tot industriële expertise in zowel de publieke als de private sector. We werken samen met belangrijke partners uit de industrie bij het ontwikkelen van onze programma's om ervoor te zorgen dat u zich richt op de meest relevante gebieden in het veld. Het Chartered Institute for Securities and Investment, de Financial Conduct Authority, de Bank of England en de Bank for International Settlements benadrukken allemaal de noodzaak van efficiënte risicometing- en beheersprocedures bij banken. We hebben ook nauw samengewerkt met enkele grote financiële instellingen om zowel het programma te valideren als studenten in professionele banen te plaatsen, waaronder Morgan Stanley en Royal Bank of Scotland.

Je carriere

Of je nu een afgestudeerde bent die je carrière begint, of een beoefenaar die werkzaam is in de industrie, dit programma zal je kennis en expertise in de dynamische internationale financiële sector bevorderen. Afgestudeerden van ons programma hebben een baan gevonden in de volgende rollen: Risk Analyst bij Morgan Stanley, Associate bij PWC, Associate Investment Manager bij Tilney Bestinvest Group, Foreign markets analyst bij MHP SA, Credit Assessment

Wat ga je studeren

Bereid je voor op het werken in organisaties voor financiële dienstverlening door je te richten op de belangrijkste programmadoelstellingen:

 • Leer de fundamentele en geavanceerde aspecten van binnenlands en internationaal bankbeheer, activiteiten en risicometing en -beheer
 • Relevante analysetechnieken toepassen om problemen en problemen die zich voordoen bij bankkantoren te analyseren
 • Evalueer de theorie door kritisch te kijken naar het huidige onderzoek op het gebied van bankieren
 • Uitleggen en toepassen van actuele en relevante theorieën in financiële regelgeving in praktische situaties
 • Gebruik financiële zekerheden binnen een instelling voor bankbeheer
 • Begrijpen hoe u operationele risicotechnieken kunt toepassen binnen een bankbedrijf
 • Bespreek kritisch het operationele proces van financiële markten

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Typische toelatingseisen

UK Honours graad 2: 2 of gelijkwaardig in financiële diensten, bankdiensten voor verzekeringen, actuariële studies, bedrijfsbeheer, economie, financiën, boekhouding, investeringen, wiskunde of eender welk onderwerp met betrekking tot financiële diensten.

de Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

 • Thuis: £ 5500
 • RUK: £ 5500
 • EU: £ 5500
 • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditaties

Chartered Insurance Institute (CII)

Als een geaccrediteerd programma kunnen afgestudeerden van ons MSc International Banking Finance and Risk Management-programma maximaal 60 niet-specifieke studiepunten behalen op Advanced Diploma-niveau in het kwalificatieraamwerk voor verzekeringen of financiële diensten van de CII. Meer te weten komen

Institute of Operational Risk (IOR)

Via onze accreditatie van het Institute of Operational Risk hebt u toegang tot een algemeen erkend professioneel instituut, best practices, kenniscentrum en evenementen. Meer informatie over CII

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder