MSc in International Accounting and Finance

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het doel van dit programma is om het onderzoeks- en werkgelegenheidspotentieel te vergroten van studenten die zich willen specialiseren in internationale boekhouding en financiën. Het is met name geschikt voor diegenen die een academische carrière in onderzoek willen ontwikkelen. Het is ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een professionele carrière op dit gebied, of voor degenen die al in een dergelijke carrière zijn gevestigd en hun vaardigheden en vertrouwdheid willen uitbreiden met de nieuwste onderzoekthema's op het gebied van internationale boekhouding en financiën.

De kern van het programma is de stroom op International Accounting, die bestaat uit drie cursussen die in de semesters 1 en 2 worden gevolgd. Deze lessen proberen een internationaal perspectief te bieden op de boekhoudkundige studie, zodat studenten een beter begrip van de redenen voor nationale verschillen kunnen ontwikkelen. , de tendensen tot harmonisatie en de problemen van multinationale ondernemingen. Dit gebeurt binnen de context van ondersteunende klassen in boekhoudkundige theorie en onderzoeksmethodologie.

Cursusinhoud

Studenten nemen zes kerncursussen en twee aanvullende cursussen uit een lijst met opties, zoals hieronder weergegeven. Een bevredigende voltooiing van deze cursussen zal leiden tot de toekenning van een postdoctoraal diploma.

Studenten zullen de volgende thema's bestuderen:

 • International Accounting Standards
 • Financiële analyse
 • Bedrijfsfinanciën
 • Kapitaalmarkten
 • Ondernemingsbestuur
 • International Accounting Theory
 • International Managerial Accounting
 • Onderzoeksmethoden
 • Onderzoek in Financiën
 • Opkomende financiële markten
 • Islamitische boekhouding en rapportage

Onderzoeksproject

Naast deze geleerde cursussen, volgen studenten die de masteropleiding volgen een onderzoeksproject en een proefschrift.

Carrière

 • Geschikt voor diegenen die een academische carrière willen ontwikkelen in onderzoek of die willen promoveren.
 • Geschikt voor diegenen die hun vaardigheden willen uitbreiden en hun kennis van internationale boekhouding en financiën willen verbeteren.
 • Accountants die een carrière in de financiële dienstverlening willen ontwikkelen als financieel analist.
 • De carrièrevooruitzichten van afgestudeerden omvatten ook leidinggevende functies binnen multinationale ondernemingen, financiële instellingen, banken, overheids- en openbare instellingen, bedrijfsadviesbureaus en andere zakelijke diensten.
 • Afgestudeerden kunnen doorgaan met trainen als professionele accountants.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad