MSc in Information Capability Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus richt zich op de waarde van informatie en de principes en praktijken die ten grondslag liggen aan veilige, effectieve en efficiënte bedrijfssystemen die informatie exploiteren om zakelijk voordeel te bieden. Studenten van overheidsafdelingen, industrie en andere organisaties in het VK en internationaal komen samen om zaken te bestuderen en te bespreken en vaardigheden te ontwikkelen die oplossingen nu en in de toekomst mogelijk zullen maken. Er is behoefte aan inzicht in het strategische belang van informatie en het ontwikkelen van flexibele, effectieve en veilige manieren om deze optimaal te benutten. Om dit te doen, moet in de hele organisatie effectief informatiebeheer worden ontwikkeld, zodat de juiste informatie op het juiste moment op de juiste mensen, op een effectieve, efficiënte en veilige manier beschikbaar is. De internationaal erkende Information Capability Management (ICM) MSc is ontwikkeld om deze belangrijke kwesties aan te pakken. Bekwame professionals zijn nodig om organisaties in staat te stellen de strategische voordelen te realiseren die succesvol gebruikmaken van informatie kunnen bieden.

Cursusstructuur

MSc-studenten moeten een aangeleerde fase voltooien die bestaat uit 12 modules gevolgd door een individueel proefschrift. PgDip-studenten zijn verplicht dezelfde onderwijspositie te volgen als de MSc, zonder het individuele proefschrift. PgCert-studenten moeten een kernmodule en vijf andere modules voltooien

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Cyberbeveiliging en informatiebeveiliging
 • Opkomende technologiemonitoring
 • Stichtingen van informatiesystemen
 • Methoden en hulpmiddelen voor de ontwikkeling van informatiesystemen
 • Organisatie Ontwikkeling
 • Professionele problemen
 • Programma- en projectbeheer voor informatiesystemen
 • Software Engineering (IS)
 • Digitale bedrijfsstrategie
 • Systeemarchitectuur
 • Data Led Decision Support
 • Datamodellering, opslag en beheer
 • Proefschrift

Individueel project

Dit is de gelegenheid voor een student om hun begrip van de aangeleerde fase van de cursus te gebruiken en te demonstreren. Het is ook een kans om vaardigheden te ontwikkelen en een groter niveau van begrip te bereiken op een specifiek gebied of op gebieden die relevant zijn voor de cursus. Studenten krijgen een supervisor toegewezen en hebben toegang tot materiedeskundigen om hen te ondersteunen in de projectfase.

Toekomstige carriëre

Neemt u mee naar verdere loopbaanmogelijkheden en wordt een van de volgende generatie senior professionals die bedrijfsvoordeel opleveren door het gebruik van informatie met vaardigheden op geschikte gebieden, waaronder bedrijfsanalyse, strategieontwikkeling en implementatie, informatiebeveiliging, cyberbeveiliging, organisatieontwikkeling en strategische toepassing van informatiesystemen.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse Honours diploma of equivalent in wetenschap, techniek of wiskunde. Als alternatief kan een mindere kwalificatie samen met passende werkervaring aanvaardbaar zijn. Internationale studenten moeten blijk geven van Engelse taalvaardigheid door een beveiligde Engelse taaltest. We accepteren IELTS, TOEFL, TOEIC, Pearson PTE Academic, Cambridge English Advanced en Proficiency.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder