MSc in Informatiebeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

 • Volledige dekking van collegegeld.
 • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
 • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
 • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De M.Sc. in Information Security graad wordt toegekend aan kandidaten die met succes de geleerde cursussen en scriptie-eisen van het programma te voltooien. Het programma is bedoeld voor studenten met verschillende achtergronden, waaronder afgestudeerden van computerwetenschappen, computertechnologie, elektronische techniek, communicatietechniek, informatietechnologie, wiskunde of andere relevante specialisaties. Het programma volgt een "breedte voor diepte" -benadering, beginnend met gemeenschappelijke kerncursussen die essentiële informatiebeveiligingsonderwerpen behandelen. Vervolgens omvatten keuzevakken extra onderwerpen om de kennis van de student te verdiepen in gespecialiseerde gebieden die niet in de kern worden behandeld. Studenten worden aangemoedigd om hun specialisatiegebied te kiezen rond een van de drie hoofdthema's: cryptologie, digitale forensisch onderzoek en e-businessbeveiliging. De scriptie wordt meestal uitgevoerd op onderzoeksthema's die door de supervisors zijn geïdentificeerd. Als alternatief kunnen studenten, waar van toepassing, thesisonderwerpen van hunzelf voorstellen of werken aan het oplossen van problemen van hun sponsorende organisaties.

Doelen

De educatieve doelen (doelstellingen) van de M.Sc. in het programma Informatiebeveiliging moeten afgestudeerden produceren die:

 1. Professioneel vooruitgaan en worden erkend als leiders op het door hen gekozen gebied.
 2. Hun technische expertise toepassen om op een kritische, creatieve, ethische en innovatieve manier tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving.
 3. Verdere ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden door middel van graduate onderwijs en professionele scholen.

Leerresultaten

Een student die afstudeert met de M.Sc. in het Informatiebeveiligingsprogramma zal in staat zijn om:

 1. Identificeer, formuleer en los geavanceerde informatiebeveiligingsproblemen op door de toepassing van geavanceerde kennis van informatiebeveiliging.
 2. Verwerven van kennis van hedendaagse kwesties en blijk geven van een geavanceerd niveau van begrip op het gebied van informatiebeveiliging.
 3. Ontwerp en voer experimenten uit, analyseer, interpreteer gegevens en neem beslissingen.
 4. Onderzoek doen op een gekozen specialisatiegebied, de onderzoeksresultaten documenteren en verdedigen.
 5. Gebruik technieken en moderne hulpmiddelen die nodig zijn voor informatiebeveiligingspraktijken.
 6. Functioneren op teams en effectief communiceren.
 7. Begrijp professionele en ethische verantwoordelijkheden.

Algemene structuur en vereisten

De M.Sc. in Informatiebeveiliging komt overeen met 36 credit-uren. Het programma bestaat uit twee hoofdcomponenten:

Onderwijstrajecten Onderdeel: in dit onderdeel moet de student een programma voor gevorderd studeren op het gebied van informatiebeveiliging voltooien. Dit onderdeel komt overeen met 24 studiepunten en bestaat uit 8 cursussen met elk 3 credit-uren en de cursus Seminar in onderzoeksmethoden met een credit rating nul. De 8 cursussen (24 credit-uren) zijn: 4 kerncursussen (12 credit-uren), 2 themacursussen (6 credit-uren) en 2 optionele cursussen (6 credit-uren) geselecteerd uit een lijst met keuzevakken.

Scriptiecomponent: in dit onderdeel moet de student een onafhankelijk project uitvoeren in informatiebeveiliging. Dit onderdeel is gelijk aan 12 credit-uren.

Samenvatting van M.Sc. in de structuur en vereisten van het ISEC-opleidingsprogramma

Categorie

Program Core

12

Seminar in onderzoeksmethoden

Programma Thema

6

Programma keuzevakken

6

ISEC Master's Thesis

12

Totaal

36

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Ins ... Lees meer

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Institute into one world-class, research-intensive institution, seamlessly integrating research and education to produce world leaders and critical thinkers in applied science and engineering. Khalifa University endeavors to be a leader among research intensive universities of the 21st century, while catalyzing the growth of Abu Dhabi and the UAE’s rapidly developing knowledge economy. Lees Minder