MSc in Human Resource Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit is het enige programma in Ierland dat is geaccrediteerd en afgestemd op de drie grootste HR-organen wereldwijd en een van de weinige wereldwijd met HR-analyse, die onlangs is geïntroduceerd om te voldoen aan de eisen van de industrie. Het programma is onderzoeksgestuurd, evidence-based en praktijkgericht. Senior practitioners uit de industrie geven les in het programma om u een sterke combinatie te bieden tussen onderzoek en praktijk. Je gaat ook verder dan het klaslokaal en leert in echte organisaties via de module Human Resource Management in Practice.

Door te focussen op kernthema's zoals bedrijfsstrategie van de organisatie, innovatie en groei, strategische besluitvorming en diversiteit en inclusiebeheer, ontwikkel je je professionele vaardigheden, waaronder communicatie, onderhandeling en ethiek

Het unieke van het programma is de geweldige combinatie van onderzoek en praktijk. De structuur van het programma is ontworpen om de kennis en het begrip van studenten op het gebied van human resource management op te bouwen en studenten ook geweldige kansen te bieden om verder te gaan dan het klaslokaal en hen in staat te stellen Human Resource Management in echte organisaties te leren via de module Human Resource Management in Practice. Studenten krijgen de mogelijkheid om een proefschrift of een bedrijfsproject uit te voeren dat de mogelijkheid van studenten om theorie toe te passen in de praktijk opnieuw opbouwt.

Trinity Business School bevindt zich in het centrum van Dublin, in het hart van Trinity College Dublin, in de internationale universiteit met een rijke geschiedenis. QS Wereldranglijst 101st.

131233_TBSPiccollage.jpg

Admissions

Aanvragen voor de volgende intake in september 2021 gaan open in oktober 2020. Aanvragen worden doorlopend beoordeeld, dus we raden aan om zo vroeg mogelijk in te schrijven voor dit populaire programma om teleurstelling te voorkomen.

Naar wie zoeken wij?

Trinity Business School-studenten komen uit een breed scala aan niet-gegradueerde disciplines en komen van locaties over de hele wereld. Onze ambitieuze studenten staan ​​klaar om te beginnen aan een succesvolle en bevredigende loopbaan in het bedrijfsleven door nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Ze nemen een besef weg van winst en nemen de impact van het bedrijfsleven op de economie en de samenleving in ruimere zin op. We verwachten van onze afgestudeerden dat ze 'gedurende hun hele loopbaan meer dan alleen de economie en de samenleving in zich opnemen'.

Toelatingseisen

  • Een eerste of tweede graad tweede graad, of een equivalent daarvan. Als je je diploma nog niet hebt voltooid, dien je je meest recente transcripties in. Als uw transcript niet in het Engels is, kunt u ook een beëdigde vertaling opgeven.
  • Twee academische scheidsrechters
  • Werkervaring (optioneel)
  • Een IELTS- of TOEFL-score: niet-moedertaalsprekers hebben een IELTS-score van meer dan 6,5 nodig, zonder band onder de 6; of een TOEFL-score van meer dan IBT 90. Als uw primaire opleiding in het Engels was, kunt u deze vereiste negeren.
  • In bepaalde gevallen kan een GMAT-score worden gevraagd.

MSc in Human Resource Management Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de MSc in Human Resource Management zullen bijzonder goed geplaatst zijn om zakelijke uitdagingen aan te gaan, wat van cruciaal belang is voor organisaties die in een steeds dynamischere en complexere wereld werken. Afgestudeerden van het programma hebben de mogelijkheid om te werken in multinationale bedrijven in de HR-sector, of als consultants.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Lees meer

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Lees Minder