MSc in Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het aantrekken van de allerbeste medewerkers en hen helpen zo goed mogelijk te presteren is cruciaal voor het succes van elke organisatie.

De MSc in Human Resource Management biedt u de theorie en de praktische vaardigheden om werknemers te werven, op te leiden en te ontwikkelen en hen te belonen voor hun prestaties. U zult begrijpen hoe medewerkers de organisatiecultuur vormgeven als leden van een productief en gemotiveerd personeelsbestand.

Waarom de MSc in Human Resource Management bestuderen?

Het beroep van human resource management zal naar verwachting de komende 10 jaar aanzienlijk groeien, omdat bedrijven investeren in de mensen die hen helpen slagen.

Terwijl HR van oudsher werd gezien als een ondersteunende functie in een bedrijf, wordt het strategische belang ervan nu breder erkend. Getalenteerde en toegewijde medewerkers zijn geïdentificeerd als een belangrijke bron van concurrentievoordeel en deskundige HR-professionals spelen een sleutelrol bij het waarborgen van de meest effectieve strategieën.

Alle beroepen hebben hun rages en modes en HR-professionals moeten de vaardigheden hebben om nieuwe ideeën te evalueren, te identificeren welke nieuwe praktijken de grootste impact op hun organisaties zullen hebben en het vertrouwen hebben om anderen te negeren. HR-professionals moeten vragen stellen, kritisch zijn en effectieve beoordelingen maken.

De MSc in Human Resource Management biedt u dit kritische inzicht in de HR-praktijk. Human Resources is een managementgebied dat veelbelovende carrières biedt. Een gemiddelde afgestudeerde verdient £ 24.000 en de salarissen lopen op tot £ 100.000 voor HR-directeuren en £ 200.000 voor HR-directeuren van de groep.

Over de MSc in Human Resource Management-programma

CIPD-accreditatie

De Cardiff Business School MSc in HRM is op gevorderd niveau goedgekeurd door het Chartered Institute of Personnel and Development en voldoet aan de vereisten voor een professionele kwalificatie.

Dit betekent dat je in aanmerking komt om een Student-lid van de CIPD te worden wanneer je aankomt in Cardiff, en na voltooiing van je cursus, je volledig hebt voldaan aan de kenniselementen die vereist zijn voor Chartered Membership van de CIPD. Deze kwalificatie wordt steeds belangrijker voor diegenen die een carrière binnen het HR-beroep willen nastreven.

Lesgeven in kleine groepen

Het onderwijs vindt plaats in kleine groepen, met de nadruk op het gebruik van case studies. Evaluatiemethoden omvatten conventionele essays of rapporten en groepsbeoordelingen waarbij studenten posters moeten maken, waarvoor studenten hun visuele presentatievaardigheden ontwikkelen, samenwerken met lokale organisaties en training krijgen in ontwerpsoftware zoals Adobe Photoshop.

De cursus trekt studenten van over de hele wereld aan, met een breed scala aan ervaringen; veel studenten hebben eerdere werkervaring in de HR-arena, terwijl anderen recentelijk hun bachelorstudie hebben afgerond. Deze diversiteit biedt een forum voor een levendig debat en een gelegenheid om te begrijpen hoe HR werkt in verschillende culturen.

Een residentieel programma

Een residentieel programma wordt geleverd als een integraal onderdeel van het programma, zonder extra kosten. Studenten brengen drie dagen door in Gregynog Hall, een omgebouwd statig huis in Midden-Wales. Tijdens de reis geven gastdocenten inzicht in hun zakelijke ervaringen en een reeks praktijkgerichte sessies geven studenten de mogelijkheid om hun onderhandelings- en conflictvaardigheden te oefenen.

Je praktische vaardigheden ontwikkelen

Naast de theorie van human resource management, leert u de praktische vaardigheden die u nodig hebt als HR-professional. Sessies worden gegeven over onderwerpen zoals interviewvaardigheden, psychometrische beoordeling, onderhandeling, arbitrage en teamvaardigheden. Studenten hebben de mogelijkheid om in kleine groepen te werken om deze vaardigheden in een informele en veilige omgeving te oefenen.

Gastsprekers

Cardiff Business School trekt elk jaar vele spraakmakende gastsprekers. Studenten worden actief aangemoedigd om deze sessies bij te wonen. Recente gastsprekers hebben opgenomen:

 • Peter Harwood, Chief Conciliator, ACAS
 • Frances O'Grady, secretaris-generaal van het Trades Union Congress
 • Will Hutton, voorzitter van de Work Foundation
 • Mark Serwotka, secretaris-generaal van de Public and Commercial Services Union
 • Tracy Killen, Group HR Director, John Lewis Partnership
 • Lord Adair Turner, voormalig voorzitter van de Low Pay Commission

Programmastructuur

Studenten bestuderen de volgende verplichte modules en voltooien een project.

Herfst Semester

 • Arbeidsbetrekkingen
 • Human Resource Management in context
 • Beloningsbeheer
 • Het beheer van menselijke hulpbronnen

Lente semester

Hedendaagse problemen in HR-onderzoek

 • Werknemers wet
 • Leiderschap, werk en organisatie
 • De praktijk van HR op de moderne werkplek

Het Human Resource Management Project

Het doel van het project is om studenten de mogelijkheid te bieden om de toepasbaarheid van de kennis, inzichten, methodologieën en vaardigheden die in de aangeleerde modules zijn geleerd te testen in een onafhankelijk onderzoek met behulp van individuele academische supervisie.

Het introduceert de student in de methodologie van onderzoek, de systematische analyse van ideeën, de problemen van gegevensverzameling en de presentatie van ideeën op een duidelijke manier. Het vereist ook een reflectie op de implicaties voor de professionele praktijk vanuit een ethisch, professioneel en continu professioneel ontwikkelingsstandpunt.

Toelatingscriteria

Kandidaten hebben normaal een minimum 2: 1 graad (GPA 3.0 / 4.0) op het bachelorniveau in het bedrijfsleven, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, rechten of andere relevante onderwerpen, van een erkende instelling of het internationale equivalent.

Niet-afgestudeerden met goedgekeurde beroepskwalificaties of werkervaring kunnen ook worden overwogen.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moeten een IELTS-score van minimaal 7,0 behalen met een minimum van 6,0 in elke categorie (of een vergelijkbare kwalificatie voor de Engelse taal).

Collegegeld

Full time

 • Britse en EU-studenten: £ 9,950
 • Studenten van buiten de EU: £ 21.450

Deeltijd

 • Britse en EU-studenten: £ 4,975 / jaar
 • Studenten van buiten de EU: £ 10,725 / jaar
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder