MSc in Human Resource Management (CIPD Accreditation)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit dual-award programma is volledig geaccrediteerd door Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) en verleent volledige vrijstelling voor hun niveau 7 Advanced Diploma in HRM.

Het bereidt u voor op een senior leiderschapspositie in HR en biedt u de tools die u nodig hebt om u te onderscheiden van de concurrentie en de expertise die nodig is om de HR-agenda in elke sector vorm te geven.

U krijgt inzicht in de activiteiten, functies en omgeving van een organisatie en hoe HR-functies een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes ervan.

Het programma geeft je een uitgebreide basis in de kerndisciplines van de HR-praktijk, waaronder:

 • leidend
 • Mensen ontwikkelen en beheren
 • Werknemersrelaties
 • Werknemers wet

Na succesvolle afronding krijgt u automatisch een CIPD-lidmaatschap op associate-niveau dat u het recht geeft om 'Associate CIPD' achter uw naam te gebruiken. Dit zal uw professionele geloofwaardigheid tonen aan toekomstige werkgevers in een steeds competitievere wereldwijde arbeidsmarkt voor afgestudeerden. Alle studenten moeten binnen een maand na aanvang van de cursus lid worden van de CIPD als studentlid, en voor succesvolle afgestudeerden betalen de universiteit het CIPD-inschrijfgeld en het eerstejaars lidmaatschapsbijdrage als een extra voordeel voor onze studenten.

Als lid van de CIPD hebt u de mogelijkheid om lokale evenementen bij te wonen, mogelijkheden om te netwerken met senior professionals en leidinggevenden, toegang te krijgen tot verschillende trainings- en ontwikkelingsactiviteiten.

Het programma kan fulltime of parttime worden bestudeerd. Studenten met een PG-diploma in een Human Resources-discipline van een andere erkende instelling kunnen herladen naar masterniveau door de proefschriftmodule parttime te volgen; CIPD professioneel lidmaatschap is niet beschikbaar voor deze prijs.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

Het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), het toonaangevende Britse professionele orgaan voor HR-specialisten, accrediteert ons programma als erkenning voor het feit dat het voldoet aan strenge academische en professionele normen.

Het programma biedt de ondersteunende kennis die nodig is om professionele niveaus van CIPD-lidmaatschap te bereiken. Meer informatie is beschikbaar op de CIPD-website.

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Toelatingseisen

Je moet een diploma hebben (niet noodzakelijkerwijs in zaken en management) van een goedgekeurde universiteit.

De gebruikelijke toelatingseis is een UK 2: 2 graad of het equivalent daarvan in een discipline van een erkende instelling voor hoger onderwijs. Gelijkwaardige beroepskwalificaties komen ook in aanmerking indien ondersteund met passende praktische ervaring.

Aanvragen zijn welkom bij studenten met niet-standaard kwalificaties of volwassen studenten (die ouder zijn dan 21 jaar bij binnenkomst) met significante relevante ervaring.

Engelse taalvereisten

Als we bewijs nodig hebben van uw kennis van het Engels, moet u de volgende minimumscores behalen in een van deze erkende tests:

 • IELTS: 6,0 algemeen, met niet meer dan één subtest bij 5,0 en geen andere subtest onder 5,5, en succesvolle afronding van een extra zes weken durende Engelse pre-sessiecursus onderwezen door de University of Bradford , die voorafgaand aan het begin van de cursus; of
 • IELTS: 6,5 overall, zonder subtest minder dan 5,5; of
 • Internet-gebaseerde TOEFL: 94 algemeen, met minimum scores van Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17); of
 • PTE-A (Pearson-test van English-Academic): 60 algemeen, zonder subtest minder dan 51.

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, zullen ook onderworpen zijn aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Kijk op de UK Home Office-website voor de meest actuele informatie, omdat deze vereisten kunnen veranderen.

Bij wijze van uitzondering kunnen houders van een Brits diploma die binnen 2 jaar voorafgaand aan toegang tot het Bradford-programma zijn toegekend, worden vrijgesteld van deze Engelse testvereisten.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

modules

Kernmodules

 • HRM in context
 • Leiden, managen en ontwikkelen van mensen
 • Werknemers wet
 • Human Resource Development
 • Werknemersrelaties
 • Vaardigheden ontwikkelen voor zakelijk leiderschap
 • Coaching en leiderschapsontwikkeling
 • Proefschrift

Optionele modules

 • Cross-cultureel management
 • Ondernemerschap en innovatie
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • International Master's Summer School

Leren en beoordelen

Je zult je kennis praktisch toepassen door middel van casestudies, projectwerk en gastcolleges, en de huidige uitdagingen en dynamiek bespreken die van invloed zijn op het HR-beleid in een steeds dynamischere zakelijke en sociale omgeving.

Er is bijzondere aandacht voor ethisch people management en sociale duurzaamheid.

Beoordelingsmethoden omvatten examens, beoordeelde essays, presentaties, leerlogboeken en een einde van het proefschrift. Het proefschrift is een onderzoek dat is uitgevoerd in een bedrijf van uw keuze.

Carriere vooruitzichten

Onze HRM-afgestudeerden - bewust van de complexe aard van mensenbeheer en -regulering - zullen de waarde aantonen van het goed kunnen omgaan met werknemers in de moderne werkomgeving.

Carrièremogelijkheden bestaan in human resources, werving en algemeen management.

Onder de organisaties die recentelijk onze afgestudeerden hebben gebruikt, zijn Asda, Horton Housing en zelfs de University of Bradford .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder