MSc in Human Osteoarchaeology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma geeft je de vaardigheden om te werken met menselijke skeletresten, wat het meest directe bewijs is van vorige levenswegen.

Het wetenschappelijk onderzoek van menselijke skeletresten, ook bekend als Bioarchaeology of Physical Anthropology, geeft unieke inzichten in de menselijke geschiedenis. Demografische verschuivingen, veranderingen in het milieu, migraties, de verspreiding van ziekten en de impact van geweld en conflict laten allemaal sporen achter op het skelet.

De MSc in Human Osteoarchaeology biedt studenten theoretische kennis en praktische vaardigheden om deze belangrijke skeletbiografieën te begrijpen en te interpreteren in hun culturele context (bioculturele benadering), op individueel en bevolkingsniveau, waarbij theoretisch leren gecombineerd wordt met praktijkgericht oefenen.

Het programma maakt gebruik van een verscheidenheid aan technieken, variërend van een visueel onderzoek van het volledige skelet tot de biomoleculaire analyse van kleine botmonsters. Studenten krijgen onschatbare praktijkervaring met de uitgebreide Schotse skeletcollectie van de school.

Projecten voor onderwijs en studentenonderzoek profiteren van ons brede scala aan laboratoriumfaciliteiten en de nauwe relatie van het programma met het nabijgelegen National Museum of Scotland en het Museum of Edinburgh.


Programmastructuur

Het programma omvat twee semesters van lesgeven, gevolgd door een individueel onderzoeksproject en kan op maat worden gemaakt.

De MSc duurt 12 maanden van september tot eind augustus in het volgende jaar. Om een ​​MSc te behalen, moet je de cursus en een proefschrift voltooien.

De geleerde cursussen zijn in totaal 120 studiepunten waard en worden voornamelijk beoordeeld aan de hand van essays, klassentests en ander praktisch en schriftelijk werk. Mits u de vereiste norm bereikt, gaat u van mei tot augustus over op een periode van individueel onderzoek, resulterend in een eindverhandeling ter waarde van nog eens 60 studiepunten.

Onderwezen cursussen

Normaal gesproken volg je zeven cursussen in twee semesters van lesgeven, waaronder zes verplichte vakken en een optie naar keuze.

Proefschrift

Je gaat een onderzoeksproject starten en een dissertatie maken die half augustus wordt ingediend op een toegewezen datum.


Toelatingseisen

Informatie over toelatingseisen voor MSc Human Osteoarchaeology-studenten.

Je hebt een Britse 2: 1 graad, US GPA 3.4 of een ander internationaal equivalent, nodig in een relevant onderwerp zoals Archeologie, Antropologie, Anatomie, Medische Wetenschappen en aanverwante vakgebieden. Er is geen voorkennis van menselijke osteologie vereist.

Afhankelijk van het aantal in aanmerking komende aanvragers, moeten we mogelijk het aantal toegelaten studenten beperken op basis van academische verdiensten.

We zullen ook rekening houden met relevante ervaring of professionele of andere kwalificaties.

Gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties

Leidraad voor de gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties wordt verstrekt door het International Office. Als u twijfelt over de gelijkwaardigheid van uw diploma, geeft het International Office informatie per land.

Engelse taalvereisten

Als u niet uit een Engelstalig Engelstalig land komt, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration, moet u een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van uw gesproken en geschreven Engels.

  • IELTS: totaal 7,0 (minimaal 6,0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Als alternatief kunnen we mogelijk ook een diploma accepteren dat is onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekende meerderheid voor toegang (zoals gedefinieerd door UK Visas


Careers

Ontdek waar je diploma je kan brengen.

Het programma biedt een basis voor verdere studie of je carrière. Na succesvolle afronding van het programma, zet een groot deel van de studenten hun studie voort naar PhD-niveau en daarbuiten, en biedt het programma de nodige osteo-archeologische kennis voor een promotieonderzoek met menselijke skeletresten. Onze afgestudeerden zijn zeer succesvol in het nastreven van zowel commerciële als academische carrières en hebben werk gevonden in commerciële archeologische eenheden en overheidsinstellingen en -instellingen, in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lees meer

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Lees Minder