MSc in Gun Systems Design

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze unieke MSc-cursus behandelt de essentiële technologie die de deelnemers nodig hebben om een leidende rol binnen hun organisatie te vervullen bij het specificeren, ontwerpen en ontwikkelen van wapensystemen. De cursus is bedoeld voor officieren van de strijdkrachten en voor wetenschappers en technische officieren in overheidsdefensie-instellingen en de defensie-industrie. Het is met name geschikt voor diegenen die in hun volgende loopbaan betrokken zullen zijn bij de specificatie, analyse, ontwikkeling, technisch beheer of exploitatie van wapensystemen. De Gun System Design MSc maakt deel uit van het Weapon and Vehicle Systems Engineering Program. Deze cursus biedt de ondersteunende kennis en opleiding om de geschiktheid van de student voor hogere functies binnen zijn organisatie te vergroten. Deze cursus biedt onderwijs en training in geselecteerde wapensystemen en biedt studenten de diepgang van kennis om een engineeringanalyse of de evaluatie van relevante subsystemen uit te voeren.

Cursus structuur

Deze MSc-cursus bestaat uit twee essentiële componenten: het equivalent van 12 aangeleerde modules (inclusief enkele dubbele modules, meestal van een duur van twee weken) en een individueel project. MSc- en PGDip-studenten volgen 11 verplichte modules en één keuzemodule. PGCert-studenten volgen vier verplichte modules en twee keuzemodules.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Elementontwerp
 • Fundamentals of Ballistics
 • Finite Element-methoden in engineering
 • Gun System Design
 • Light Weapon Design
 • Militaire voertuigaandrijving en dynamiek
 • Modellering, simulatie en besturing
 • Solid Modeling CAD
 • Overlevingsvermogen
 • Integratie van voertuigsystemen

Keuzemodules

Een selectie van modules uit de volgende lijst moet worden genomen als onderdeel van deze cursus

 • Geleide wapens
 • Militaire voertuigdynamica
 • Betrouwbaarheid en systeemeffectiviteit
 • Onbewoonde militaire voertuigsystemen

Individueel project

Naast het ingeleerde deel van de cursus kunnen studenten kiezen om een individueel project te ondernemen of deel te nemen aan een groepsontwerpproject. Het doel van de projectfase is om studenten in staat te stellen expertise te ontwikkelen op het gebied van technisch onderzoek, ontwerp of ontwikkeling. De projectfase vereist dat een proefschrift wordt ingediend en is 80 punten waard.

Groepsproject

Armored Fighting Vehicle and Weapon Systems Study om de technische vereisten en kenmerken van gepantserde gevechtsvoertuigen en wapensystemen te ontwikkelen, en om de interacties tussen de verschillende subsystemen en de daaruit voortvloeiende compromissen en compromissen te onderzoeken.

Toekomstige carriëre

Veel eerdere studenten zijn teruggekeerd naar hun sponsororganisaties om hogere programmabeoordelingen en gelijkwaardige onderzoeks- en ontwikkelingsrollen op dit technische gebied op te nemen.

Toelatingseisen

Normaal een eerste of tweede klasse Honours diploma of equivalent in wetenschap, techniek of wiskunde. Als alternatief kan een mindere kwalificatie samen met passende werkervaring aanvaardbaar zijn.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder