MSc in Global Product Development and Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over

Productie- en dienstverlenende industrieën hebben veel meer talenten nodig die de uitdagingen aankunnen die zich voordoen bij het werken in een complexe, mondiale omgeving. Leer geavanceerde technieken voor het integreren van productontwikkeling op verschillende niveaus en het ontwerpen en produceren van intelligente, duurzame en internationaal concurrerende producten.

Voor wie is het?

Deze werkelijk toonaangevende cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoefte aan goed opgeleide bedrijfsleiders die kunnen reageren op de uitdagingen en eisen van moderne geglobaliseerde markten.

Ontworpen voor professionals uit het midden van de loopbaan, loopbaanwisselaars en ambitieuze, internationaal georiënteerde afgestudeerden die hun loopbaan in een mondiale context willen verbeteren. We ontwikkelen wereldwijde denkers die hun kennis van wereldwijde markten kunnen toepassen om grensoverschrijdende teams effectief te beheren en internationaal concurrerende producten en diensten te ontwikkelen.

Waarom deze cursus?

De wereld raakt steeds meer verbonden, wat een hele reeks nieuwe uitdagingen met zich meebrengt op het gebied van organisatiebeheer, productontwikkeling en grensoverschrijdende samenwerking. Deze cursus ontwikkelt hoog opgeleide medewerkers, uitgerust met een internationaal begrip van wereldwijde productie en service. Het omvat geavanceerde technologieën voor wereldwijde productontwikkeling en -beheer, inclusief conceptcreatie en creativiteit.

Cursus details

De cursus bestaat uit acht beoordeelde modules, een groepsproject en een individueel onderzoeksproject.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • Ontwerp, technologie en prototyping
  • Operations Management
  • Lean Product Development
  • Beheer van innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten
  • Ontwerpgerichte innovatieprocessen
  • Algemeen bestuur
  • Enterprise-modellering
  • Decision Engineering

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of equivalent in een relevante discipline. Andere relevante kwalificaties samen met aanzienlijke industriële ervaring kunnen worden overwogen.

Je carriere

Deze cursus zal afgestudeerden in staat stellen om verder te gaan naar senior rollen in een reeks van wereldwijde bedrijven. Eerdere afgestudeerde bestemmingen zijn multinationals in de ruimtevaart- en autoproductie, evenals toonaangevende adviesbureaus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder