MSc in Global Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het huidige academische denken en de industriële praktijk combineren om de dynamische en internationale aard van wereldwijde marketing te weerspiegelen.

Bij het ontwerpen van dit programma heeft de universiteit tientallen jaren van zowel academische als praktijkervaringservaring op het gebied van marketing opgebouwd om een graad te produceren die de steeds internationaler wordende dynamiek van moderne bedrijven weerspiegelt.

MSc Global Marketing is ontworpen om u een geïntegreerde kennis van de hedendaagse theorieën en praktijken binnen de sector te bieden. U verwerft de tools en technieken die nodig zijn om een succesvolle marketingcarrière op te bouwen binnen de groeiende internationale zakelijke omgeving. Je ontwikkelt kennis op belangrijke gebieden, waaronder consumentengedrag, marketingplanning, branding en het gebruik van digitale technologieën. Je krijgt ook een uitgebreid inzicht in de cross-culturele uitdagingen binnen het internationale bedrijfsleven en je zult de kennis, marketingexpertise en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen die cruciaal zijn voor wereldwijde marketing.

Het MSc Global Marketing- programma is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van nieuwe thema's en hedendaagse uitdagingen voor marketers die in een mondiale omgeving werken, en de strategieën, het beleid en de werkwijzen die van cruciaal belang zijn voor het aanpakken van deze uitdagingen.

Je verbetert de inzetbaarheid van je student door deel te nemen aan een breed scala aan onderwijs- en leerervaringen, inclusief integratieve case-study's, groepsprojecten en presentaties en sprekers uit de sector.

Educatieve doelen van het programma

Het MSc Global Marketing-programma is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van nieuwe thema's en hedendaagse uitdagingen voor marketers die in een mondiale omgeving werken, en de strategieën, het beleid en de werkwijzen die van cruciaal belang zijn voor het aanpakken van deze uitdagingen. Centraal in het programma staat de ontwikkeling van persoonlijke en professionele competenties van studenten met de nadruk op verantwoord leiderschap en duurzame marketingpraktijken.

De genoemde waarden van de MSc Global Marketing moeten intellectueel uitdagend, beroepsmatig relevant zijn en inspelen op de behoeften van studenten en de industrie. Gezien deze waarden is het algemene doel van het programma om studenten een intellectueel uitdagende en beroepsgerichte opleiding aan te bieden op Masters-niveau op het gebied van Global Marketing, dat niet alleen internationaal relevant is, maar ook echt wereldwijd in zijn uitgebreide dekking van branding tot multi- kanaalcommunicatie en strategische marketingplanning om klantwaarde te leveren door product- en diensteninnovatie. Deze Masters-graad zal de inzetbaarheid van studenten vergroten door deel te nemen aan een breed scala aan onderwijs- en leerervaringen, inclusief integrerende case-study's, groepsprojecten en presentaties en sprekers uit de sector.

Het programma is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die een carrière in marketing willen voortzetten binnen een wereldwijde markt. Studenten kunnen komen uit een achtergrond van een bedrijfsgerelateerd onderwerp gestudeerd hebben, die een beter begrip van Global Marketing willen krijgen om hun carrièremogelijkheden te verbeteren. Het programma zal echter ook aantrekkelijk zijn voor aanvragers die niet-bedrijfsgerelateerde onderwerpen (bijv. Techniek, sociale wetenschappen, psychologie, enz.) Op bachelorniveau hebben gestudeerd. Het programma wordt full-time aangeboden. Toekomstige overweging kan worden gegeven aan een optie voor een deeltijdstudie. Het programmateam gelooft dat het programma of de modules daarin een beroep zullen doen op bestaande ondernemers en werkende managers en het team is erop gebrand dat praktijkmensen zich aanmelden. Het programma verwelkomt applicaties via de Flexible Entry-route met Credit Transfer en RPL.

Het primaire doel van dit programma is om een brede, analytische en integratieve studie van Global Marketing te geven. Concreet worden de educatieve doelen als volgt aangegeven:

  • Een gedifferentieerde leerervaring op masterniveau bieden die gemeenschappelijke en programmaspecifieke modules combineert, waardoor studenten kunnen profiteren van de expertise van de school op het gebied van marketing, bedrijfsethiek, persoonlijke en professionele ontwikkeling en de nichekrachten op het gebied van toegepaste bedrijfsvoering en management, alsmede de internationale oriëntatie en onderzoekscultuur.
  • Studenten kansen bieden om tegelijkertijd kritisch denkvermogen te ontwikkelen, kennis van hedendaagse en duurzame marketingpraktijken en de persoonlijke en ondernemende vaardigheden die nodig zijn om afgestudeerd werk te krijgen in een binnenlandse of internationale setting.
  • Om een breed spectrum van kennis met betrekking tot marketing aan te bieden en attitudes en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om als verantwoordelijk, onafhankelijk en professioneel te slagen.
  • Het ontwikkelen van kritische onderzoeksvaardigheden die nodig zijn voor de succesvolle afronding van een complex en onafhankelijk ontworpen onderzoeksproject.
  • De studenten grondige, toegepaste en geïntegreerde kennis van hedendaags marketingbeheer ontwikkelen met een nationale en mondiale context.
  • De praktische en creatieve ontwikkeling van vaardigheden op belangrijke gebieden van marketing bevorderen, waarbij het gaat om gedrag van consumenten, marketingplanning, branding, gebruik van digitale technologieën, alsmede product- en diensteninnovatie, inkoop en logistiek.
  • Specialistische diepgaande inzichten bieden in de marketingactiviteiten en -strategieën van internationale organisaties die particuliere, publieke en derde sectoren bestrijken, evenals business-to-business en business-to-consumer-instellingen.
  • Het bieden van een scala aan mogelijkheden voor marktanalyse en besluitvorming op het gebied van marketingstrategie en communicatie.
  • De kennis en praktische vaardigheden bieden die nodig zijn om een merk te ontwikkelen en te implementeren in een meerkanaalsomgeving.

Module informatie

Gedoceerde modules worden beoordeeld door een combinatie van cursussen, discussieborden en online tests.

Wereldwijde marketingstrategie

Overweegt de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd in de hedendaagse wereldwijde B2B- en B2C-markt en onderzoekt strategische opties die voortvloeien uit marketingplanning. Met een strategisch marketingplanningperspectief biedt deze module studenten de nodige hulpmiddelen, vaardigheden en inzichten om een uitgebreid, samenhangend en congruent strategisch wereldwijd marketingplan te genereren.

Product- en dienstinnovatie en wereldwijde logistiek

Onderzoekt de interconnectie van een ondernemersmentaliteit en zijn rol in het proces van product- en diensteninnovatie in een private, publieke of derde sector. Studenten zullen kritisch kijken naar effectieve en verantwoorde marketingoplossingen voor sourcing en wereldwijde logistiek om innovaties op de markt te brengen.

Persoonlijke en professionele competentie ontwikkelen

Stelt studenten in staat om hun belangrijkste persoonlijke vaardigheden te identificeren, te begrijpen, te ontwikkelen en te verwoorden in het kader van hun toekomstige loopbaanambities. Studenten krijgen de mogelijkheid om een stageplaats te volgen, vrijwilligerswerk te doen, in het buitenland te studeren of deel te nemen aan desk-based consultancy. Studenten worden uitgenodigd om de concepten van persoonlijke en professionele ontwikkeling toe te passen op wat zij buiten het klaslokaal ervaren om beter voorbereid te zijn op hun persoonlijke en professionele leven.

Consumentgestuurde duurzame marketing

Levert kritisch en diepgaand inzicht in door de consument geleide duurzame marketingpraktijken. Studenten maken kennis met het concept van klantinzicht en zijn rol in marketingbeslissingen. De module evalueert de psychologische, sociale en economische wortels van de discipline van consumentengedrag en relateert deze aan hedendaagse consumenten.

Global Branding en geïntegreerde marketingcommunicatie

Biedt studenten een kritisch inzicht in hoe een merk op de markt kan worden gebracht via digitale communicatie en op de internationale markt kan worden geplaatst. Verschillende sectoren, waaronder mode, luxe, reizen, entertainment en technologie, worden verkend terwijl studenten een diepgaand inzicht krijgen in de merkentheorie.

Onderzoeksproject: ontwerp en methoden

Introduceert studenten om benaderingen, tijd- en projectmanagementvaardigheden te onderzoeken die essentieel zijn voor hun dissertatie en soortgelijke taken in de toekomst. De module biedt essentiële kennis van onderzoeksontwerp op cruciale gebieden en neemt een kritisch perspectief in bij het vergelijken en vergelijken van alternatieve onderzoeksmodellen.

Proefschrift

Het laatste onderdeel van het programma is het proefschrift, dat je de mogelijkheid biedt om een origineel stuk onderzoek te ontwerpen en uit te voeren op een relevant marketinggebied dat het startpunt zou kunnen zijn van je carrière in wereldwijde marketing.

Kosten

Collegegeld moet worden betaald aan de universiteit, maar sommige studenten komen in aanmerking voor collegegeld ondersteuning. De kosten en financiële ondersteuning die voor u relevant zijn, zijn afhankelijk van waar u woonde voordat u naar de universiteit ging.

Nationaliteit

Toelatingseisen

Alle hier vermelde toelatingseisen vertegenwoordigen de vereisten voor toegang tot het programma die normaal worden gezocht. Het toelatings team kan aanvullend bewijs beoordelen om uw geschiktheid te beoordelen, echter, afhankelijk van uw volledige academische / werkgelegenheidsachtergrond.

Typische instapvereisten

UK Honours degree 2: 2 (of gelijkwaardig)

De Engelse taal

Een academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

INTO- Pathway

Als je niet in aanmerking komt voor directe toegang, biedt INTO Glasgow Caledonian University een Graduate Diploma-programma. Deze cursus biedt een route naar Glasgow Caledonian University door middel van een uitstekende leer- en leerervaring in een speciaal gebouwde studiefaciliteiten. Een succesvolle afronding van het Graduate Diploma Program aan de INED Glasgow Caledonian University volgens de vereiste standaard zorgt voor een gegarandeerde progressie in deze mate.

Pre-sessie Engels

Voor internationale studenten die niet voldoen aan de minimale Engelse taalvereisten, bieden we Engelse taalcursussen aan om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Lees meer

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Lees Minder