MSc in Global Crime, Justice and Security

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Dit programma biedt een platform om te leren over en zich bezig te houden met het nieuwste criminologische onderzoek en dit toe te passen op de huidige theorie, praktijk en debat op dit interdisciplinaire gebied. Deze MSc is geschikt voor zowel degenen die criminologie op een undergraduate niveau hebben gestudeerd als voor diegenen die nieuw zijn in het onderwerp.

Als student aan dit programma maak je deel uit van onze levendige gemeenschap van actieve onderzoekers, internationale wetenschappers en lokale beoefenaars in criminologie en strafrecht. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om te putten uit het onderzoek van onze academici, dat zowel theoretisch als empirisch is en een verschil maakt voor de wereld, zowel lokaal als wereldwijd.

Je zult profiteren van een opleiding van topkwaliteit op het gebied van criminologische onderzoeksmethoden en -vaardigheden, essentieel voor zowel de verdere studie van criminologie (we hebben een sterk cohort van doctoraatsstudenten in de criminologie, sommigen aangenomen uit dit MSc) en voor de werkgelegenheid op strafrechtelijk gebied.

Programmastructuur

Je moet 180 studiepunten behalen - 60 studiepunten worden in het verplichte proefschrift afgelegd en de resterende 120 studiepunten worden in vakopleidingen gevolgd. Je zult les krijgen van en studeren bij leden van de academische gemeenschap Law School.

Er wordt van je verwacht dat je je van te voren voorbereidt door de vereiste materialen te lezen en na te denken over de kwesties die besproken moeten worden, en je deelname aan de lessen zal worden beoordeeld.

Voor het proefschrift heb je een supervisor van wie je begeleiding en ondersteuning kunt verwachten, maar het doel van het proefschrift is om je in staat te stellen zelfstandig een onderzoek en analyse te ontwerpen en uit te voeren.

Houd er rekening mee dat als gevolg van onvoorziene omstandigheden of een gebrek aan vraag naar bepaalde cursussen we mogelijk niet alle cursussen kunnen uitvoeren zoals geadverteerd aan het begin van het academisch jaar.

Leerresultaten

Studenten die de masteropleiding hebben afgerond, hebben de mogelijkheid om een ​​meer geavanceerd inzicht te verwerven in de belangrijkste hedendaagse debatten in de criminologie, zowel wat betreft de theoretische als de toegepaste aspecten, en om beter begrip en vaardigheden te verkrijgen in de onderzoekspraktijk en -methode.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van dit MSc-programma zijn gegaan naar een breed scala aan loopbanen, waaronder het werken met daders en slachtoffers, voor verschillende instanties, waaronder politie, gevangenissen / correctionele diensten, gouvernementele en niet-gouvernementele instanties, academische en onderzoeksinstellingen.

Pas afgestudeerden zijn gaan werken als beleidsmedewerkers, onderzoekers en beleidsmakers van asiel.

Toelatingseisen

2019 inzending: minimaal Britse 2: 1 graad of het internationale equivalent daarvan. Toegang tot dit programma is concurrerend. Het voldoen aan de minimumvereisten voor overweging kan geen studieaanbieding garanderen.

Ingang voor 2020: een minimum UK 2: 1 graad, of zijn internationaal equivalent, in de rechten of een vak van de sociale wetenschappen.

Toegang tot dit programma is concurrerend. Het voldoen aan de minimumvereisten voor overweging kan geen studieaanbieding garanderen.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Lees Minder
Edinburgh , UK Online + 1 Meer Minder