MSc in Global Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma voldoet aan de behoeften van afgestudeerden die een carrière in internationaal management willen beginnen, maar mogelijk niet de relevante academische achtergrond of werkervaring hebben. Het richt zich op het beheren van wereldwijde bedrijfsactiviteiten, inclusief strategieontwikkeling, marketingplanning en wereldwijd supply chain management.

De Roehampton MSc Global Business Management is ontworpen met input van succesvolle zakelijke leiders om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale bedrijven en MKB-bedrijven die internationaal actief zijn. Het programma is bedoeld om u voor te bereiden op de uitdagingen van het management in een internationale zakelijke omgeving. Naast het academische studieprogramma, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Global Leadership Program, gericht op het uitrusten van je vaardigheden die cruciaal zijn om te slagen in de snelle zakelijke wereld van vandaag.

U zult genieten van het levendige culturele en sociale leven in Londen en profiteren van de wereldwijde bedrijven en financiële instellingen van de stad om uw managementvaardigheden en carrière te ontwikkelen.

Er is ook de mogelijkheid (afhankelijk van beschikbaarheid en een vergoeding) om deel te nemen aan een internationale management-excursie naar een Europees land, waar u bedrijven bezoekt, teamwork oefent en de gelegenheid krijgt om na te denken over huidige managementkwesties en strategische oplossingen.

Inhoud

De Roehampton MSc Global Business Management biedt een stimulerend studieprogramma, geïnspireerd door het internationaal erkende onderzoek van onze academische faculteit, met de nadruk op het bieden van u de zakelijke capaciteiten die vereist zijn door succesvolle multinationale ondernemingen, internationale organisaties en kmo's.

Het programma wordt geleverd door academici en praktijkmensen die vooraanstaande experts zijn op het gebied van internationaal zakendoen en management en wordt gekenmerkt door kwaliteitsvol onderwijs dat op onderzoek is gebaseerd. Het leren zal worden onderbouwd door een grondig en kritisch begrip van concepten die relevant zijn voor wereldwijde bedrijfsactiviteiten en echte industriële gegevens.

De MSc Global Business Management wordt gekenmerkt door:

 1. Een zorgvuldig ontworpen set modules in het internationale bedrijfsleven, die u een wereldwijde mindset biedt, en een diepgaand inzicht in wereldwijde operaties en intercultureel leiderschap.
 2. De mogelijkheid om theoretische kennis toe te passen op internationale businesscases.
 3. De mogelijkheid om leiderschapscapaciteiten te reflecteren en te ontwikkelen om veranderingen in wereldwijde organisaties te beheren.
 4. De mogelijkheid om te kiezen tussen een proefschrift of adviesproject.
 5. Een gemengde benadering van lesgeven en leren die door technologie is mogelijk gemaakt door het gebruik van Moodle.

Als afgestudeerde ontvang je een dubbel diploma van niveau 7 in strategisch management en leiderschap van het Chartered Management Institute (CMI).

Wereldwijd leiderschapsprogramma

 • Waarom een wereldwijd leiderschapsprogramma?
 • Wil je het leven ervaren als Management Consultant?
 • Wil je waardevolle ervaring toevoegen aan je CV?
 • Wilt u netwerken met organisatieleiders en wereldwijde bedrijven?

Het Global Leadership Program is ontworpen om uw loopbaanbereidheid te vergroten. Het is gericht op uw persoonlijke professionele ontwikkeling door een combinatie van evenementen, workshops, netwerkmogelijkheden en sectorblootstelling die betrekking hebben op uw loopbaanbereidheid en uw mogelijkheden om op te treden als een effectieve leider, manager, consultant of ondernemer.

Als onderdeel van uw Global Leadership Program ontvangt u begeleiding van professionele medewerkers van de Careers Service om uw carrière te verbeteren. U kunt bladeren door een uitgebreide reeks informatie, literatuur van professionele instanties en zelfhulpmaterialen over cv's en sollicitaties. Als onderdeel van de workshops kun je deelnemen aan vertrouwelijke interviews om je loopbaanplannen, sollicitaties en komende sollicitatiegesprekken te bespreken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je presentatie- en elevator pitch-vaardigheden te oefenen tijdens netwerkevenementen.

Pre-inductieprogramma

Als uw eerste graad niet in bedrijfskunde en management is, krijgt u de mogelijkheid om een online pre-inductie te voltooien, die volledig vrijwillig en niet-kredietwaardig is. Het wordt niet beoordeeld en het is geen voorwaarde voor inschrijving. Het biedt u echter wel inzicht in strategie, management, marketing en internationale zaken. Dit programma wordt geleverd als een zelfstudie en is beschikbaar zodra je inschrijving is voltooid.

Het programma bestaat uit begeleide metingen die u thuis in uw eigen tempo kunt voltooien. Je wordt sterk aangemoedigd om goed voorbereid aan te komen en ten minste enkele van de lezingen en reflectietaken te hebben doorgenomen die in week 3 van je eerste semester worden gegeven.

De Pre-Induction-website leidt u, zodra u bent ingeschreven, in meer detail door de relevante meetwaarden en taken. Het verbetert uw vermogen om gegevens en informatie te analyseren met behulp van analytische en managementtechnieken en toolkits.

De lijst met onderwerpen:

 • Inleiding tot management, marketing en strategie
 • Introductie in Finance en Accounting voor Managers
 • Inleiding tot consumentengedrag
 • Inleiding tot het managen van mensen en diversiteit in organisaties

Carrièremogelijkheden

Je wordt uitgerust met de kennis en vaardigheden om te werken in multinationale ondernemingen, strategie- en beleidsadvisering of internationale ondernemingen. Dit laatste kan betekenen dat u een klein bedrijf runt of consultant wordt voor kmo's en ngo's.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Lees meer

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Lees Minder