MSc in Geographical Information Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Duurzaam gebruik of behoud van de hulpbronnen van de aarde vereist de organisatie, exploitatie en integratie van technologieën zoals databasebeheer, beeldverwerking en digitale cartografie, om te zorgen voor levering van hoogwaardige, betrouwbare en up-to-date informatie. De MSc voor Geografisch Informatiebeheer is ontwikkeld in directe samenwerking met de industrie, als reactie op de toegenomen wereldwijde vraag naar multidisciplinaire managers, adviseurs en consultants in resource management. Deze cursus wordt gegeven door een toegewijde faculteit en is uniek in het bieden van een gebalanceerde dekking van de belangrijkste GIS-technologieën om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in het hele scala van wereldwijde sectoren met behulp van geografische informatie (GI) -technologieën.

Voor wie is het?

We verwelkomen studenten met verschillende achtergronden die een passie hebben voor technologie en data, die geïnteresseerd zijn in het oplossen van echte problemen en een positieve impact hebben. Je zult ervaring opdoen met ruimtelijke probleemoplossing van wereldklasse en een reeks persoonlijke en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen om je op weg te helpen voor een lonende carrière in een van de groeiende reeks industriële en onderzoekssectoren die nu routinematig gebruik maken van de GI technologieën.

Cursus structuur

  • Acht onderwezen modules (40%),
  • Groepsproject: door de industrie geleid consultancyproject (20%),
  • Individueel onderzoeksproject (40%).

Geïnformeerd door de industrie

De MSc voor geografisch informatiebeheer is ontworpen om te voldoen aan de huidige behoeften van werkgevers en profiteert van een sterke inbreng van experts uit de industrie. Dit geeft onze studenten het vertrouwen om te weten dat wat ze leren zowel relevant als nuttig is voor het opbouwen van een lonende carrière.

Toekomstige carriëre

Succesvolle studenten ontwikkelen diverse en lonende carrières in de ruimtelijke informatie-industrie, landelijke en lokale overheid, adviesbureaus, nutsbedrijven en onderzoeksorganisaties. Het internationale karakter van deze cursus betekent dat carrièremogelijkheden niet beperkt zijn tot het VK. Afgestudeerden van Cranfield ontwikkelen carrières over de hele wereld en deze cursus wordt internationaal erkend door werkgevers in de wetenschappelijke, industriële en educatieve gemeenschappen.

Eerdere studenten hebben een loopbaan gevolgd in de adviessector of bij onderzoeksinstellingen van de overheid; terwijl anderen met succes hun eigen bedrijf runnen.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante wetenschap, engineering of verwante discipline; of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder