MSc in Future Food Sustainability

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Voedselzekerheid is een van de grootste zorgen van onze tijd. De productie van voldoende en voedzaam voedsel voor iedereen, waarbij de beschikbare middelen op een verstandige en duurzame manier worden gebruikt, is wereldwijd een topprioriteit, vooral gezien de verwachte effecten van klimaatverandering op de voedselproductie.

De Future Food Sustainability MSc heeft tot doel de studenten de belangrijkste vaardigheden en kennis te bieden waarmee ze kunnen werken aan het garanderen van voedselzekerheid en duurzaamheid op een technisch en / of strategisch niveau. Speerpunttechnologieën en opkomende trends worden gepresenteerd en besproken in het kader van duurzaamheid, terwijl bezoeken aan relevante industrieterreinen erop gericht zijn de studenten bloot te stellen aan de meest branchegerelateerde technologie en hen een echt gevoel van uitdagingen voor de voedselvoorzieningsketen te bieden.

Voor wie is het?

Pas afgestudeerden met een achtergrond in de landbouw, voedingswetenschappen, biowetenschappen of sociaalwetenschappelijke basis, die graag carrière willen maken in de voedingsindustrie of voedselgerelateerde organisaties. De cursus is ook geschikt voor professionals in de agrarische of voedingsindustrie die hun carrière een stap verder willen brengen, omdat het hen zal helpen vooruitgang te boeken in meer bestuurlijke / strategische posities binnen hun organisaties.

Onze afgestudeerden zijn uitgerust met de vaardigheden om toekomstige scenario's te ontwikkelen en te evalueren en voeren financiële en economische beoordelingen uit die de besluitvorming en risicobeoordeling in elke voedingsgerelateerde context kunnen vergemakkelijken.

Cursus structuur

  • Acht onderwezen modules (40%),
  • Groepsproject: door de industrie geleid project van het type consultancy (20%),
  • Individueel onderzoeksproject (40%).

Geïnformeerd door de industrie

De cursus profiteert van de inbreng van een industrie-adviespanel (een groep vertegenwoordigers van de voedingsindustrie) die ervoor zorgt dat het zijn relevantie voor de praktijk behoudt. We leiden en werken samen in diverse onderzoeks- en consultancyprojecten, zowel nationaal als internationaal.

Toekomstige carriëre

De duurzaamheid van de verschillende voedselvoorzieningsketens is niet alleen van belang voor de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor overheidsdiensten, onderzoeksorganisaties en talloze NGO's. Deze diverse openbare en particuliere instellingen zijn allemaal dringend op zoek naar mensen met de vaardigheden om deze uitdaging aan te gaan. Onze MSc opent deuren naar carrières in de voedingsindustrie, overheidsafdelingen, ngo's en onderzoeksorganisaties in functies zoals duurzaamheidsmanagers, technische ontwikkelingsmanagers, producttechnologen, supply chain-analisten en adviseurs op het gebied van regelgevingsaangelegenheden.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante wetenschap of op sociale wetenschappen gebaseerde discipline; of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Kandidaten met passende beroepservaring worden ook uitgenodigd om een aanvraag in te dienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder