MSc in Finance

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De MSc in Finance is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar een reguliere MSc-opleiding in het vak, met het oog op een carrière in de financiële sector of door te gaan tot doctoraal onderzoek in de financiële wereld. Het doel van het programma is om de kennis en het begrip van studenten over academische financiën en de financiële sector te ontwikkelen, inclusief theorie, empirisch onderzoek en praktische zaken.

Het programma zal studenten in staat stellen kerntheoriën en -concepten in financiën te begrijpen; een reeks analytische technieken begrijpen en gebruiken, bijvoorbeeld de analyse van de jaarrekening van een bedrijf of de toepassing van modellen om financiële activa te waarderen; methoden van empirisch onderzoek en empirische bevindingen evalueren; praktische kennis van financiële markten en instellingen en financiële beslissingen binnen bedrijven ontwikkelen; origineel onderzoek uitvoeren via een proefschrift; en overdraagbare vaardigheden ontwikkelen, met name in analytische technieken, communicatie en teamwerk, relevant voor de werkgelegenheid in de financiële sector of voor academisch onderzoek.

Cursusinhoud

Studenten nemen zeven verplichte vakken en één keuzevak uit een lijst met opties, zoals hieronder weergegeven. Bevredigende voltooiing van deze cursussen leidt tot de toekenning van het Postgraduate Diploma.

Studenten bestuderen thema's zoals:

  • Bedrijfsfinanciën
  • Kapitaalmarkten
  • Ondernemingsbestuur
  • Financiële analyse
  • Onderzoek in Financiën
  • derivaten
  • Onderzoeksmethoden
  • Islamitische boekhouding en rapportage
  • International Managerial Accounting
  • Opkomende financiële markten

Onderzoeksproject

Naast deze geleerde cursussen, volgen studenten die de masteropleiding volgen een onderzoeksproject en een proefschrift.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad