MSc in Finance

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Bereid je voor op het voldoen aan de financiële behoeften van de markt.

Lerner College erkent dat financieel management de sleutel is tot zowel asset management als asset creatie in elke branche. Het programma Master of Science in Finance omvat zowel kwantitatieve als kwalitatieve aspecten van financiële besluitvorming, waaronder risicobeheer, kapitaalbegroting, investeringen, financiering en corporate governance. Kom te voorschijn om tegemoet te komen aan een groeiende vraag naar principiële financiële experts die in staat zijn om praktische, praktische problemen op te lossen.

Programma Hoogtepunten

De Lerner MS in finance curriculum is gebaseerd op de financiële theorie en empirische methoden die worden gebruikt door professionals die zich bezighouden met corporate finance, financiële zekerheid, financiële modellering, portefeuillebeheer, financieel services management, financieel risicobeheer en corporate governance. Het programma onderzoekt essentiële theorieën en cases van beste praktijken over:

 • Financiële prognoses
 • Tijdwaarde van geldtechnieken
 • Operationeel en financieel risico
 • Kosten van kapitaal
 • Methoden van waardering

Deze belangrijke hulpmiddelen en concepten laten zien hoe bedrijven financiële beslissingen nemen die de aandeelhouderswaarde maximaliseren. U krijgt een genuanceerd inzicht in kapitaalinvesteringen op korte en lange termijn, de risico's en voordelen van fusies en overnames en hoe u met financiële problemen om moet gaan.

Programma-eisen

voorwaarden

Verwacht wordt dat studenten het equivalent van MATH 221 - Calculus en MATH 230 - Finite Mathematics with Applications hebben gehad. Studenten hebben ook basiscomputervaardigheden nodig die gelijkwaardig zijn aan MISY 160 - Business Computing: Tools and Concepts. Als aanvullende voorwaarde wordt verwacht dat inkomende studenten fundamentele financiële en boekhoudkundige concepten zullen verwerven in ACCT 800 - Financiële rapportering en analyse en FINC 850 - Financieel beheer. Van deze vereiste cursussen kan worden afgeweken voor studenten die werkervaring of eerdere cursussen in het gebied hebben.

Cursussen (30 studiepunten)

 • FINC 870 - Theorie van financiële besluitvorming
 • FINC 871 - Workshop in Finance: seminar
 • FINC 872 - Workshop in Finance: empirisch onderzoek
 • ECON 803 - Applied Econometrics I
 • ACCT 820 - Analyse van financiële overzichten
 • FINC 851 - Financiële bedrijfsanalyses
 • FINC 861 - Financiële modellering en waardering
 • FINC 852 - Beleggingsanalyse en portfoliomanagement
 • FINC 856 - Financiële engineering en risicobeheer
 • FINC 855 - Kapitaalmarkten

Keuzevakken (6 studiepunten)

Keuzevakken kunnen elke vooraf goedgekeurde 800-niveau FINC, ACCT, ECON, STAT, FREC of MATH cursus zijn. Studenten zijn niet beperkt tot deze cursussen en, met de goedkeuring van de programmadirecteur, kunnen andere graduate cursussen worden gebruikt om te voldoen aan de electieve eisen.

Programma-indeling Opties

Kies uit vijf paden door het masterprogramma Finance, elk aangepast aan uw specifieke huidige functiepositie, carrière- en salarisdoelen en de leefsituatie.

MS Accelerated Program

Als je al een BS in financiën hebt, kun je de MS in financiën voltooien in een jaar van intensieve studie (herfst- en voorjaarssemester, winter- en zomersessies). Dit programma is voor jou als je over uitstekende kwantitatieve vaardigheden beschikt en je je voltijdse inspanningen kunt wijden aan je cursussen.

Full time

Het full-time programma biedt meer flexibiliteit dan het versnelde programma en duurt meestal 18 maanden om te voltooien. Je kunt kiezen uit een ruime keuze aan keuzevakken en misschien een stage volgen.

Beperkt parttime programma

Als uw werkschema flexibel is, kunt u de MS in financiën op een deeltijd schema invullen terwijl u werkt door overdag een aantal cursussen te volgen. Sommige cursussen kunnen ook 's avonds worden aangeboden.

Dual MBA / MS in Finance-programma

Ons duale MBA / MS in finance-programma combineert de strategische zakelijke vaardigheden van de MBA met de diepgaande studie van financiën.

BSMS Accelerated Degree Program

Met de versnelde BS in finance MS in finance, kunt u de nodige 145 kredieturen voltooien die nodig zijn om zowel de BS als de MS in de financiering te verdienen, in minder tijd en met minder credits dan indien afzonderlijk ingevuld.

Carrièremogelijkheden

Je MS in finance-graad kan je voorbereiden op verschillende carrièremogelijkheden en -doelen, van Wall Street tot Main Street en zakencentra over de hele wereld.

Corporate finance-posities zijn te vinden in bedrijven van elke omvang, van grote, internationale entiteiten tot kleine start-ups. Bijkomende corporate finance-posities omvatten financiële analisten, treasurers en interne auditors.

 • Bedrijfsfinanciën

Help grote en middelgrote bedrijven het kapitaal te beveiligen en beheren dat nodig is om de onderneming te runnen, terwijl de bedrijfswaarde wordt gemaximaliseerd en het financiële risico wordt beperkt. Houd toezicht op financiële overzichten, ontwikkel voorspellingen, maak modellen, bestudeer mogelijke overnames en ontwikkel programma's voor kapitaaluitgaven.

 • Investment banking

Help klanten kapitaal te verwerven door het creëren en uitgeven van schuldbewijzen en aandelen. Speel een sleutelrol bij het faciliteren van financiële reorganisaties, fusies en overnames.

 • Onderzoek naar investeringen

Bestudeer en evalueer de financiële overzichten en economische trends van een bedrijf. Produceer rapporten en modellen die door banken of grote beleggers worden gebruikt om aanbevelingen en beslissingen voor de portefeuille te doen.

 • Beheer van privévermogen

Bedien een basis van vermogende klanten door uitgebreide en gepersonaliseerde financiële planningsdiensten te bieden, zoals strategieën voor beleggen en risicobeheer.

 • Vastgoedfinanciering

Produceer informatie die een bedrijf of klant helpt gebouwen en eigendommen te vinden, kopen, ontwikkelen en verkopen.

 • Adviesdiensten en consulting

Voer een deskundige en onafhankelijke analyse uit van zaken als taxatie van activa of financiële kwesties die vereist zijn voor rechtszaken.

Industrie-bewezen faculteit

De financiële faculteit van Lerner biedt diepgaande kennis van toegepast onderzoek, uitgebreide bedrijfservaring en uitgebreide associatielidmaatschappen en -netwerken - die allemaal kunnen leiden tot nieuwe inzichten over een veranderende wereldeconomie en -industrie. Faculteit expertise omvat gebieden als:

 • Bedrijfsfinanciën
 • taxatie
 • Fusies en overnames
 • Ondernemingsbestuur
 • Internationale financiën
 • pensioenen
 • Initiële openbare aanbiedingen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shap ... Lees meer

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shaping communities and helping students to reach their full potential, something we call Opportunity, Inc. Lees Minder