MSc in Finance and Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De MSc in Finance and Management is ontworpen om moderne kennis te bieden op het gebied van bedrijfsfinanciering en bedrijfsbeheer van bedrijven. Het combineert de belangrijkste financiële gerelateerde cursussen met business management cursussen gericht op projectmanagement en strategie.

Onze MSc in Finance and Management is geschikt voor diegenen die een carrière zoeken, zoals bijvoorbeeld financiële analisten, in de financiële functies van organisaties en die van plan zijn om naar meer managementposities te gaan naarmate hun carrière zich ontwikkelt. De kennis en vaardigheden die tijdens de cursus zijn opgedaan, zijn relevant voor het werken binnen elk bedrijf - in een klein bedrijf waar de mogelijkheid om financiën te beheersen van vitaal belang is, of in grote bedrijven en organisaties in de publieke sector waar inzicht in financieel beheer en de bredere rol ervan in het algemeen management van de organisatie is van cruciaal belang.

Cursusinhoud

Semester 1

 • Ondernemingsbestuur
 • Financiële analyse
 • Concurrerende strategie

Een van:

 • Kapitaalmarkten
 • Bedrijfsfinanciën

Semester 2

 • Opkomende financiële markten
 • Project management
 • Onderzoeksmethoden

Een van:

 • Comparative Financial Reporting
 • Projectfinanciering, Accounting
 • Onderzoek in Financiën

MSc-dissertatie

Een proefschrift over een gerelateerd onderwerp is voltooid tijdens de zomermaanden.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad