MSc in Finance and Investment

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma richt zich op de belangrijkste elementen van bedrijfsfinanciering, investeringsbeheer en toegepaste kwantitatieve financiering. Het doel is om specialisten te produceren die een sterk financieel perspectief hebben op bedrijfsactiviteiten, gedrag van pensioenfondsen, de economie en internationale financiële markten.

De Master's Finance and Investment legt de nadruk op specialistische gebieden binnen de financiële sector, waaronder het ondernemen van financiële investeringen, financiële modellering, wiskundige financiering en financiële managementfuncties binnen reguliere financiële ondernemingen. Er zal bijzondere aandacht worden besteed aan het verschaffen van conceptueel inzicht, kennis en technische vaardigheden aan studenten die nodig zijn om op een praktische manier geavanceerde financiële modellen te implementeren.

De masteropleiding in Finance and Investment is gebouwd op een basis van algemene modules Finance and Financial Management, Econometrics en Investment.

De master in financiën en investeringen is ontworpen om studenten uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van financiën en investeringen om hun operationele effectiviteit op dit specifieke gebied te vergroten, of als voorbereiding op verdere studie of een academische carrière.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

De Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA) accrediteert dit programma. Dit betekent dat je, door het met succes afronden van je diploma, in aanmerking komt voor vrijstellingen van sommige ACCA-examens op fundamenteel niveau.

107939_ACCA.png

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107938_the-business-ranking.jpg

Toelatingseisen

Kandidaten voor de MSc in Finance and Investment hebben normaal een eerste graad of het equivalent daarvan in boekhouding en financiën, economie, management (met een belangrijk onderdeel van economie en / of boekhouding en financiën) of een kwantitatieve wetenschap zoals wiskunde, natuurkunde of engineering van een erkende instelling voor hoger onderwijs.

De gebruikelijke toelatingseis is: een UK 2: 2 graad of het equivalent daarvan in een discipline van een erkende instelling voor hoger onderwijs. Gelijkwaardige beroepskwalificaties komen ook in aanmerking indien ondersteund met passende praktische ervaring.

Aanvragen zijn welkom bij studenten met niet-standaard kwalificaties of volwassen studenten (die ouder zijn dan 21 jaar bij binnenkomst) met significante relevante ervaring.

Engelse taalvereisten

Als we bewijs nodig hebben van uw kennis van het Engels, moet u de volgende minimumscores behalen in een van deze erkende tests:

 • IELTS: 6,0 algemeen, met niet meer dan één subtest bij 5,0 en geen andere subtest onder 5,5, en succesvolle afronding van een extra zes weken durende Engelse pre-sessiecursus onderwezen door de University of Bradford , die voorafgaand aan het begin van de cursus; of
 • IELTS: 6,5 overall, zonder subtest minder dan 5,5; of
 • Internet-gebaseerde TOEFL: 94 algemeen, met minimum scores van Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17); of
 • PTE-A (Pearson-test van English-Academic): 60 algemeen, zonder subtest minder dan 51.

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, zullen ook onderworpen zijn aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Kijk op de UK Home Office-website voor de meest actuele informatie, omdat deze vereisten kunnen veranderen.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

De MSc in Finance and Investment richt zich op de belangrijkste elementen van corporate finance, investment management en toegepaste kwantitatieve financiering. Het doel is om specialisten te produceren met een sterk financieel perspectief op bedrijfsactiviteiten, gedrag van pensioenfondsen, de economie en internationale financiële markten.

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Bedrijfseconomie (AFE7504-A)
 • Kwantitatieve methoden in financiën (AFE7501-B)
 • Activaprijzen en financiële markten (AFE7503-B)
 • ** Hedendaagse problemen in boekhouding en financiën (AFE7505-B)
 • Prijzen en waardering van derivaten (AFE7507-B)
 • ** Internationale financiën (AFE7508-A)
 • Proefschrift (MAL7502-E)

Keuze

 • ** Financieel bedrijfsbeheer (AFE7509-A)
 • Boekhouding en financiën (AFE7511-A)
 • Financiële technologie en blockchain (AFE7510-A)
 • Operationeel beheer (OIM7503-A)
 • Ontwikkeling van vaardigheden voor zakelijk leiderschap (HRM7503-A)
 • Marketingstatistieken (MAR7503-B)
 • Internationale marketing (MAR7504-A)
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (SIB7505-A)
 • Ondernemerschap en innovatie (EAE7501-A)
 • * Financieel risicobeheer in Europese banken (AFE7512-A)
 • International Master's Summer School (SIB7506-A)

* Als onderdeel van de uitwisselingsovereenkomst van de school met Toulouse Business School (Frankrijk), krijgen studenten, indien ze dat willen, de mogelijkheid om elk jaar één module in 'Financial Risk Management in European Banking' in Toulouse te studeren. Reis- en onderhoudskosten zijn extra voor studenten. De school draagt doorgaans bij aan het totale budget, maar de hoogte van de bijdrage kan variëren.
** Deze modules dragen bij aan vrijstellingen van de beroepskwalificatie van de Association of Chartered Certified Accountants.

Leren en beoordelen

Het programma wordt samengevat beoordeeld door een combinatie van schriftelijke examens, beoordeelde cursussen en toegepaste cursussen waarvoor het gebruik van gespecialiseerde computersoftware wordt gebruikt die in dit programma wordt gebruikt, evenals case studies, groepsprojecten en multimediapresentaties.

Beoordeling is geïntegreerd met leren en onderwijzen om de voltooiing van de leerresultaten voor afzonderlijke modules en het programma als geheel te ondersteunen en aan te tonen. De nadruk ligt op de feedbackfunctie van formatieve toetsing als onderdeel van de leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie als geheel.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Thuis / EU: £ 11.050
 • Internationaal: £ 16.840

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carrière booster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Rechtsgeleerdheid, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons onderscheidende carrièreboosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afgestudeerde attributen om klaar te zijn voor een baan wanneer u werk zoekt bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van dit programma beveiligen routinematig banen in topbedrijven in de stad Londen en internationaal.

Recente voorbeelden zijn:

 • Prijs Waterhouse Coopers, Frankfurt
 • Standard Chartered Bank, VK en Pakistan
 • Lloyds Bank
 • Alpha Bank
 • Capita Consulting
 • Guarantee Trust Bank, Nigeria
 • Asia Commercial Bank, Vietnam
 • KPDP Consulting, Frankrijk

De mix van technische, presentatieve, analytische en onderzoeksvaardigheden die door dit programma worden ontwikkeld, is zeer aantrekkelijk voor gespecialiseerde bedrijven en onze studenten zijn zeer gewild bij toonaangevende internationale bedrijven.

In het buitenland studeren

Als onderdeel van onze uitwisselingsovereenkomst met de Toulouse Business School (Frankrijk) hebben studenten de mogelijkheid elk jaar een module te bestuderen in 'Financieel risicobeheer in Europees bankwezen' in Toulouse.

Dit is een zeer populaire optie, waardoor deelnemers hun kennis kunnen verbreden en een andere bedrijfscultuur kunnen ervaren.

Studiereizen

Studenten hebben de mogelijkheid om hun internationale ervaring te verbreden door deel te nemen aan studiereizen die samen met onze programma's het hele jaar door zijn ingebed. Deze rondleidingen worden verzorgd door de faculteit waar alle uitgaven zijn gedekt. Eerdere rondreizen omvatten uitstapjes naar Bahrein (Universiteit van Ahlia) en Qatar (Universiteit van Qatar).

Deze rondleidingen helpen onze studenten kennis op te doen over internationaal ondernemen en ondernemerschap, en bieden mogelijkheden om te oefenen en om communicatie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Studenten krijgen een praktische gelegenheid om de opgedane kennis in de klas toe te passen, terwijl ze tegelijkertijd meer bewust worden van verschillende culturen en internationale relaties versterken.

Studenten nemen deel aan een dynamische mix van zowel theorie als praktijkgerelateerde activiteiten, waaronder interactieve workshops voor probleemoplossing, bedrijfsbezoeken, gesprekken door gastsprekers (uit de publieke en private sector), culturele bezoeken en sociale activiteiten

Studieondersteuning

De Effective Learning Service (ELS) is een speciale faciliteit binnen de Faculteit Management en Recht, opgericht om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch leren (bijv. Opdrachten en examens), en om buitenlandse studenten te helpen, zich snel aan te passen aan de academische vereisten van het VK.

De ELS biedt een enorm scala aan diensten, waaronder verschillende workshops die worden uitgevoerd tijdens de looptijd, 1-1 consultaties en uitgebreide gedrukte en online bronnen om te voorzien in elk mogelijk ontwikkelingsgebied.

Onderzoek

De onderwijsfilosofie in deze MSc is gebaseerd op onderzoek. Onze academici nemen geavanceerde onderzoeksresultaten op en stellen studenten in staat kennis en vaardigheden te verwerven in vakspecifieke technieken. Tegelijkertijd ligt er een sterke nadruk op toepassing op de zakelijke context en het faciliteren van verantwoorde financiële besluitvorming.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder