MSc in Finance and Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als je slaagt in financiën, accountancy of andere managementdisciplines, geeft deze MSc aan de Sheffield University Management School je een voorsprong op de concurrentie.

U leert hoe u boekhoudrapporten interpreteert en welke essentiële vaardigheden essentieel zijn voor financiële competentie - van cruciaal belang als u wilt excelleren in elk vakgebied. Welke carrière je ook kiest om na te streven, deze vaardigheden zullen je geschikt maken voor de toekomst: ondernemers hebben financieel inzicht nodig om kansen effectief te evalueren en om te gaan met banken en voor een succesvolle carrière in een KMO of multi-nationaal, je moet je beslissingen baseren binnen een gezond financieel kader.

De technieken die u bij onze MSc in Finance en Accounting aanschaft, bieden u een aantal praktische vaardigheden, evenals de academische knowhow.


Werken als een team is een essentiële vaardigheid in moderne professionele diensten, dus groepstaken en beoordelingen vormen een essentieel onderdeel van de cursus. Daarnaast zijn wij van mening dat zelfredzaamheid de sleutel is: onze academici, professionele dienstverleners en loopbaanmedewerkers werken met u samen om ervoor te zorgen dat de afgestudeerden van de school vertrekken met de vaardigheden die u nodig hebt om zelfstandig op professioneel niveau te kunnen functioneren.


De cursus

Onze MSc in Finance and Accounting wordt voltijds onderwezen over twee semesters gevolgd door een proefschrift, door een combinatie van lezingen, seminars, casestudy's, groepswerk voor samenwerkend leren en webgebaseerde discussiegroepen. Studenten worden beoordeeld via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en een managementproject.

De cursus begint in september en duurt meer dan een volledige 12 maanden. Studenten die het eerste semester met succes hebben afgerond maar niet doorgaan, ontvangen het PG-certificaat. Degenen die de modules van beide semesters passeren maar het managementproject niet afmaken, ontvangen het Diploma.

modules

Core modules:

 • Kwantitatieve methoden voor financiën en boekhouding
 • Bedrijfsfinanciën
 • Onderzoeksmethoden voor financiën en boekhouding
 • Comparative Finance and Financial Services
 • Proefschrift

Optionele modules:

 • Ondernemingsbestuur
 • Issues in Finance
 • Internationale financiën
 • Risico en onzekerheid
 • Beheer Accounting
 • Financiële boekhouding en analyse van financiële overzichten
 • Emerging Market Finance
 • Filosofisch perspectief op boekhouding, financieel beheer en financiën
 • Financieel management
 • Portfoliomanagement en investeringen


De kandidaat

Dit programma is ontworpen om de carrièrevooruitzichten van afgestudeerden in een breed scala aan boekhoudkundige en financiële functies te verbeteren, dus u zult geïnteresseerd zijn in het leren vanuit een zakelijk perspectief dat de zakelijke omgeving weerspiegelt, met de nadruk op de toegepaste vaardigheden en expertise die moderne kantoren zoeken . U streeft ernaar op hoog niveau te werken op het gebied van bedrijfsfinanciering, activabeheer, financiële diensten of boekhouding.


Je hebt een 2: 1 graad of een goedgekeurde beroepskwalificatie. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op in de top één procent van bedrijfsscholen in de wereld te zijn dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District, wat een zeer hoge kwaliteit van leven voor u biedt.


We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen.

Het spectaculaire, op maat ontworpen gebouw van de school ligt dicht bij het stadscentrum en op een klein eindje rijden van het Peak District, en biedt u een hoge levenskwaliteit.Beurzen


Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder