MSc in Finance, Accounting en Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Een voltijd Master's degree ontworpen om volledig afgeronde managers te produceren met een nadruk op financiën. U zult zich concentreren op hoe een bedrijf waarde creëert en meet, en hoe u boekhouding en financiën vanuit een strategisch perspectief kunt benaderen.

Het programma combineert financiën en boekhouding met een gedetailleerd onderzoek van andere disciplines die nodig zijn voor het management van organisaties. Hiermee kunt u ook financiële beslissingen nemen vanuit meerdere perspectieven. Je zult in staat zijn om je kennis en vaardigheden opgedaan met deze disciplines toe te passen in je laatste proefschrift.

De belangrijkste elementen zijn:

 • Bedrijfseconomie
 • Operations management
 • Strategische boekhouding en financieel beheer
 • Internationale zaken
 • Marketingplanning en -strategie

Terwijl je studeert en vaardigheden opdoet op alle gebieden van het bedrijfsleven, heb je een breed scala aan loopbaantrajecten voor je open op afstuderen. Na het voltooien van dit programma zul je in staat zijn om verder te onderzoeken om te studeren voor een professionele accountantskwalificatie.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

De Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA) accrediteert dit programma. Dit betekent dat je, door het met succes afronden van je diploma, in aanmerking komt voor vrijstellingen van sommige ACCA-examens op fundamenteel niveau.

107940_logos.png

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107938_the-business-ranking.jpg

Toelatingseisen

U moet een diploma hebben van UK 2: 2 of gelijkwaardig (niet noodzakelijk in bedrijf en management) van een goedgekeurde universiteit. Uitzonderlijke kandidaten zonder een eerste graad, maar met de juiste professionele kwalificaties (bijv. ACCA) en werkervaring kunnen op hun merites worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Als we bewijs nodig hebben van uw kennis van het Engels, moet u de volgende minimumscores behalen in een van deze erkende tests:

IELTS: 6,5 overall, zonder subtest minder dan 5,5; of op internet gebaseerde TOEFL: 94 in het algemeen, met minimum scores van Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17); of PTE-A (Pearson-test van English-Academic): 60 algemeen, zonder sub-test van minder dan 51.

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, zullen ook onderworpen zijn aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Kijk op de UK Home Office-website voor de meest actuele informatie, omdat deze vereisten kunnen veranderen.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Dit programma is ontworpen om u een grondige basis te geven in de verschillende disciplines van financiën, boekhouding en management, ondersteund door de belangrijkste concepten en theorieën. De Masters in Finance Accounting and Management richt zich op de belangrijkste elementen van het bedrijfsleven bij het creëren en meten van waarde en bekijkt accounting en finance vanuit een strategisch perspectief.

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Strategisch management (SIB7501-B)
 • Marketing, planning en strategie (MAR7501-B)
 • Operationeel beheer (OIM7503-A)
 • Bedrijfseconomie (AFE7504-A)
 • ** Hedendaagse problemen in boekhouding en financiën (AFE7505-B)
 • ** Strategic Management Accounting (AFE7506-B)
 • Proefschrift (MAL7502-E)

Keuze

 • ** Internationale financiën (AFE7508-A)
 • ** Financieel bedrijfsbeheer (AFE7509-A)
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (SIB7505-A)
 • Ondernemerschap en innovatie (EAE7501-A)
 • Boekhouding en financiën (AFE7511-A)
 • Financiële technologie (FinTech) en Blockchain (AFE7510-A)
 • International Master's Summer School (SIB7506-A)

** Deze modules dragen bij aan vrijstellingen van de beroepskwalificatie van de Association of Chartered Certified Accountants.

Leren en beoordelen

Het programma wordt summatively beoordeeld door een combinatie van schriftelijke examens, beoordeelde cursussen, casestudy's, groepsprojecten en multimediapresentaties.

Beoordeling is geïntegreerd met leren en onderwijzen om de voltooiing van de leerresultaten voor afzonderlijke modules en het programma als geheel te ondersteunen en aan te tonen. De nadruk ligt op de feedbackfunctie van formatieve toetsing als onderdeel van de leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie als geheel.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Thuis / EU: £ 11.050
 • Internationaal: £ 16.840

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed. Ga voor volledige informatie naar onze beurzenwebsite.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carrière booster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Recht, krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in financiën en algemeen management, met onze afgestudeerden goed vertegenwoordigd in bijna alle functionele gebieden van financiën, en in een breed scala van organisaties, waaronder financiële diensten, consulting, industrie en de publieke sector.

De sectoren en banen die onze MSc-studenten na hun afstuderen bereiken, zijn afhankelijk van hun eerdere ervaring en genomen Pathway . Wat betreft loopbaanontwikkeling is het nuttig om te overwegen waar alumni drie jaar na hun afstuderen zijn. Kijkend naar de gegevens die zijn afgeleid van de doorlopende ranglijst van de School in de Financial Times Master's in Management Rankings, blijven alumni actief in verschillende sectoren en dat drie jaar na hun afstuderen gemiddeld 25% in senior managementrollen en 20% in junior managementfuncties

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid om hun internationale ervaring te verbreden door deel te nemen aan studiereizen die samen met onze programma's het hele jaar door zijn ingebed. Deze rondleidingen worden verzorgd door de faculteit waar alle uitgaven zijn gedekt. Eerdere rondreizen omvatten uitstapjes naar Bahrein (Universiteit van Ahlia) en Qatar (Universiteit van Qatar).

Deze rondleidingen helpen onze studenten kennis op te doen over internationaal ondernemen en ondernemerschap, en bieden mogelijkheden om te oefenen en om communicatie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Studenten krijgen een praktische gelegenheid om de opgedane kennis in de klas toe te passen, terwijl ze tegelijkertijd meer bewust worden van verschillende culturen en internationale relaties versterken.

Studenten nemen deel aan een dynamische mix van zowel theorie als praktijkgerelateerde activiteiten, waaronder interactieve workshops voor probleemoplossing, bedrijfsbezoeken, gesprekken door gastsprekers (uit de publieke en private sector), culturele bezoeken en sociale activiteiten

Studieondersteuning

Je krijgt een Personal Academic Tutor toegewezen, die je persoonlijke begeleiding en ondersteuning zal geven.

Moduleleiders en tutoren zijn toegankelijk en bieden kantoortijden en afspraken om uw leren te ondersteunen buiten het klascontact.

De Effective Learning Service (ELS) is een speciale faciliteit binnen de Faculteit Management en Recht, opgericht om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch leren (bijv. Opdrachten en examens), en om buitenlandse studenten te helpen zich snel aan de Britse academische vereisten aan te passen.

De ELS biedt een enorm scala aan diensten, waaronder verschillende workshops die gedurende de looptijd worden uitgevoerd, 1-1 consultaties en uitgebreide gedrukte en online bronnen om voor elk mogelijk ontwikkelgebied te zorgen.

Dit is een aanvulling op het brede scala aan studentenondersteuning dat wordt aangeboden door de University of Bradford op de City Campus.

Onderzoek

De sterke onderzoekscultuur van onze managementfaculteit informeert het onderwijzen en leren van onze studenten.

Onze academische staf gebruikte hun onderzoek om hun onderwijs te informeren, terwijl onze sterke industriële netwerken de weg boden voor de real-world toepassing van deze kennis.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder

Accreditaties