MSc in Facility Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het professionele veld van faciliteitenbeheer groeit wereldwijd snel, en vestigt zich als de bron van strategisch management voor de coördinatie van moderne bedrijfsprocessen en ondersteunende faciliteiten.

Het Facility Management-programma ontwikkelt competenties en vaardigheden om afgestudeerden in staat te stellen om faciliteiten effectief te beheren in een veranderende zakelijke wereld. Vanuit het perspectief van strategisch faciliteitenbeheer zal het programma in studenten investeren in de vaardigheden die nodig zijn om het strategische potentieel van faciliteitenbeheer te realiseren en zo bij te dragen aan de effectiviteit van bedrijven.

Het programma is relevant voor de industrie en zorgt ervoor dat afgestudeerden snel een positieve en effectieve bijdrage kunnen leveren aan het succes van hun werkomgeving.

Professionele erkenning

Het programma is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het full-time werkt voor een proefschrift van 2 semesters (12 maanden) (februari tot april, 3 maanden) (totaal 16 maanden), of part-time loopt voor 4 semesters (24 maanden) proefschrift ( Maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn

Cursusinhoud

Voltijdstudenten volgen vier cursussen in Semester 1 en nog eens vier cursussen in Semester 2.

Onderwezen cursussen zijn onder meer:

  • Service inkoop en voorziening
  • Contracten en inkoop
  • Duurzame praktijken in facility management
  • Waarde- en risicobeheer
  • Asset Maintenance Management
  • Mensen- en organisatiebeheer in de gebouwde omgeving
  • Ruimtelijke planning en beheer
  • Bouw Financieel Management

Naast deze onderwezen cursussen ondernemen studenten die de masteropleiding volgen een onderzoeksproject. Studenten kunnen individuele cursussen studeren om te voldoen aan de voortdurende professionele leervereisten van de beroepen in de gebouwde omgeving.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad