MSc in Europees en internationaal bedrijfsmanagement

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De MSc European and International Business Management is uniek in het VK. Je leeft en studeert in drie verschillende Europese landen, waardoor je een echt internationaal perspectief op management hebt.

Het wordt geleverd in samenwerking met twee andere centers of excellence:

 • Deusto Business School aan de Universidad de Deusto, Bilbao, Spanje
 • Audencia Business School, Nantes, Frankrijk

Het programma wordt in drie talen gegeven: Spaans, Frans en Engels. Je zult de eerste termijn doorbrengen in Spanje of Frankrijk, de tweede in Frankrijk of Spanje, en de derde in de School of Management in Bradford. Je brengt de laatste 12 weken van de cursus door op een stage of schrijft een rapport.

De MSc European and International Business Management omvat enige taallessen, maar je moet competent zijn in ten minste twee van de drie talen en de vaardigheid hebben om vaardig te worden in de derde taal.

Door het programma te bestuderen, worden je carrièremogelijkheden en inkomsten aanzienlijk vergroot. Je hebt operationele ervaring in drie belangrijke bedrijfsculturen, met de overdraagbare vaardigheden om je aan te passen aan anderen en je vermogen te demonstreren om te gedijen in een meertalige zakelijke omgeving. Het toont ook uw mobiliteit, aanpassingsvermogen en flexibiliteit, zowel fysiek als intellectueel - eigenschappen die zeer worden gewaardeerd door toonaangevende wereldwijde werkgevers.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

De MSc in European and International Business Management is een gezamenlijke prijs van de drie instellingen (Universidad de Deusto, Audencia en University of Bradford ). De toegekende Master wordt officieel erkend door het Ministerio de Educación in Spanje.

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Toelatingseisen

Kandidaten zullen normaal gesproken een goed diploma hebben behaald door een erkende Britse of overzeese universiteit, in boekhouding en financiën, economie, management (met een belangrijk onderdeel van economie en / of accounting en financiën) of een kwantitatieve wetenschap zoals wiskunde, natuurkunde of techniek.

Vlotte kennis van ten minste twee van de drie werktalen van het gezamenlijke programma (Spaans, Frans, Engels). Kandidaten moeten een native speaker-niveau (C2 volgens CEFRL) of vloeiend (C1) in ten minste twee van de talen hebben en passieve kennis hebben opgedaan in de derde (A2). Enige flexibiliteit kan worden getoond in de derde taal als er een duidelijke toezegging van de student is om zijn / haar taalvaardigheden in deze taal te verbeteren voorafgaand aan het starten van de Master.

Engelse taalvereisten

Als we bewijs nodig hebben van uw kennis van het Engels, moet u de volgende minimumscores behalen in een van deze erkende tests:

 • IELTS: 6,0 algemeen, met niet meer dan één subtest bij 5,0 en geen andere subtest onder 5,5, en succesvolle afronding van een extra zes weken durende Engelse pre-sessiecursus onderwezen door de University of Bradford , die voorafgaand aan het begin van de cursus; of
 • IELTS: 6,5 overall, zonder subtest minder dan 5,5; of
 • Internet-gebaseerde TOEFL: 94 algemeen, met minimum scores van Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17); of
 • PTE-A (Pearson-test van English-Academic): 60 algemeen, zonder subtest minder dan 51.

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, zullen ook onderworpen zijn aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Kijk op de UK Home Office-website voor de meest actuele informatie, omdat deze vereisten kunnen veranderen.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

De MSc European and International Business Management (EIBM) is een interuniversitair postgraduaats programma dat algemene bedrijfs- en managementeducatie biedt om voort te bouwen op de eerdere opleidingsachtergronden van studenten.

Het omvat alle belangrijke gebieden van bedrijfskunde (financiën, marketing en logistiek, strategie, algemeen management, sociaaleconomische context, human resources en maatschappelijk verantwoord ondernemen) met een zeer specifieke focus op Europese, internationale en multiculturele organisaties.

modules

Keuze

 • Management leiderschap
 • Bedrijfsfinanciën
 • Management consulting
 • Bedrijfsmarketing
 • ondernemerschap
 • E-Business
 • Wereldwijd Supply Chain Management
 • Fusies en overnames
 • Europees bedrijfsmanagement
 • Management of Change (MSc)
 • Internationale marketing
 • Zakelijke simulatie
 • Project management
 • Internationaal financieel management
 • International Master's Summer School

Leren en beoordelen

Je hebt de keuze uit routes:

 • Etappe 1 - Bilbao> Etappe 2 - Nantes> Etappe 3 - Bradford

of

 • Etappe 1 - Nantes> Etappe 2 - Bilbao> Etappe 3 - Bradford

Onderwezen modules richten zich op de grondslagen van business en management, en Europees management, met een scala aan keuzevakken

Je volgt ook een stage, meestal in een land waarvan de taal niet je eerste taal is, en vervolgens een verslag over de stage, begeleid door academici in Nantes of Bilbao.

Er wordt veel nadruk gelegd op het lesgeven en leren in kleine groepen, en op het aanmoedigen van studenten om samen te werken aan projecten zoals mondelinge presentaties van groepen en schriftelijke rapporten.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carrière booster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Recht, krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn zeer in trek bij multinationale organisaties en internationale adviesbureaus. Er zijn ook kansen om een carrière als land- of productmanager vast te stellen of te versnellen of om een internationaal perspectief voor uw eigen bedrijf te ontwikkelen.

De sectoren en taken die onze MSc-studenten te bereiken bij het afstuderen zijn afhankelijk van hun eerdere ervaringen en Pathway genomen. Wat betreft het kijken naar loopbaanontwikkeling, is het nuttig om te overwegen waar alumni drie jaar na hun afstuderen zitten. Als we kijken naar de gegevens die voortkomen uit de voortgezette ranglijst van de School in de Financial Times-master in Management Rankings, blijven alumni actief in verschillende sectoren en drie jaar na hun afstuderen gemiddeld 25% van hen in hogere managementfuncties en 20% in junior management posities.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder