MSc in European Forestry

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc European Forestry (MSc EF) is een eersteklas onderwezen Erasmus +: Erasmus Mundus Joint Master Degree Program (EMJMD) op het gebied van boswetenschappen. De kwaliteit van ons programma wordt erkend door de Europese Commissie, die de MSc European Forestry Erasmus Mundus-status voor de jaren 2004–2014 en de jaren 2016–2019 heeft toegekend.

Ons programma is een tweejarig interdisciplinair programma dat academisch onderwijs biedt op het gebied van duurzaam hulpbronnenbeheer met de nadruk op actuele bio-economische kwesties. MSc EF biedt een nieuwe benadering van de markten voor bosbouw en natuurbeheer en verbindt het toenemende aantal bosgerelateerde vraagstukken met een Europese dimensie op zowel internationaal als nationaal niveau. Het doel van het MSc EF-programma is om professionals op te leiden die een grondig begrip hebben van een duurzame bio-economie in bossen en de Europese bedrijfscultuur. Het curriculum is specifiek ontworpen om rekening te houden met de behoeften van potentiële werkgevers en daarom worden onze afgestudeerden zeer gewaardeerd door nationale en internationale agentschappen, overheidsinstanties, ngo's, onderzoeksinstellingen en hout-, papier- en pulpbedrijven.

In MSc EF werken zes Europese top-bosbouwuniversiteiten intensief samen om naast hun bestaande curricula gezamenlijke studiemodules aan te bieden. Het MSc EF Consortium bestaat uit de volgende instellingen: de University of Eastern Finland (coördinator); AgroParisTech, Frankrijk; de Universiteit van Freiburg, Duitsland; de Universiteit van Lleida, Spanje; de Universiteit van Natuurlijke Hulpbronnen en Life Sciences Wenen, Oostenrijk en de Transilvania Universiteit van Brasov, Roemenië. Daarnaast dragen geassocieerde partner-instellingen voor hoger onderwijs in Brazilië, Canada en China en geassocieerde industriële en geassocieerde wetenschappelijke partners bij aan de uitvoering van het programma.

Ons programma verwelkomt aanvragen van personen met een bachelordiploma of een vergelijkbare graad in boswetenschappen of aanverwante discipline.

Onze afgestudeerden zijn internationaal gewaardeerde experts

Ons programma loopt sinds 2001 en we zijn er trots op dat onze afgestudeerden een uitzonderlijk indrukwekkende carrière hebben, waarvan velen hun carrièresucces aan ons programma toeschrijven! Onze afgestudeerden behoren inderdaad tot de meest gewilde in het veld door zowel nationale als internationale werkgevers. De meerderheid van onze afgestudeerden is momenteel over de hele wereld in dienst bij organisaties zoals:

  • Bos- en natuurbeheerinstanties en overheidsinstanties
  • Onderzoeksinstellingen
  • Bosbedrijven in de papier- en pulpindustrie en houtzagerijen
  • Milieu-NGO's
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Lees meer

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder