MSc in European Forestry

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

MSc European Forestry (MSc EF) is een Erasmus-opleiding van topniveau: Erasmus Mundus Joint Master Degree Program (EMJMD) op het gebied van boswetenschappen. De kwaliteit van ons programma wordt erkend door de Europese Commissie, die de MSc European Forestry Erasmus Mundus-status heeft toegekend voor de jaren 2004-2014 en voor de jaren 2016-2019.

Ons programma is een tweejarig interdisciplinair programma dat academisch onderwijs biedt op het gebied van duurzaam hulpbronnenbeheer, met de nadruk op de huidige bio-economie. MSc EF biedt een nieuwe benadering van bosbouw- en natuurbeheermarkten en het verbindt het toenemende aantal bosgerelateerde kwesties met een Europese dimensie op zowel internationaal als nationaal niveau. Het doel van het MSc EF-programma is om professionals op te leiden die een grondig begrip hebben van een duurzame bio-economie in bossen, evenals de Europese bedrijfscultuur. Het curriculum is specifiek ontworpen om rekening te houden met de behoeften van potentiële werkgevers en daarom worden onze afgestudeerden zeer gewaardeerd door nationale en internationale instanties, overheidsinstanties, NGO's, onderzoeksinstellingen en hout-, papier- en pulpbedrijven.

In MSc EF werken zes Europese topuniversitaire bosbouwuniversiteiten intensief samen om naast hun bestaande curricula gezamenlijke studiemodules aan te bieden. Het MSc EF Consortium bestaat uit de volgende instellingen: de University of Eastern Finland (coördinator); AgroParisTech, Frankrijk; de universiteit van Freiburg, Duitsland; de universiteit van Lleida, Spanje; de universiteit voor natuurlijke hulpbronnen en biowetenschappen Wenen, Oostenrijk en Transilvania University of Brasov, Roemenië. Daarnaast dragen geassocieerde partner-hogeronderwijsinstellingen in Brazilië, Canada en China en geassocieerde industriële en geassocieerde wetenschappelijke partners bij aan de aflevering van het programma.

Ons programma verwelkomt aanvragen van personen die houder zijn van een bachelor of een vergelijkbare graad in boswetenschappen of aanverwante discipline.

Onze afgestudeerden zijn internationaal gewaardeerde experts

Ons programma loopt sinds 2001 en we zijn er trots op dat onze afgestudeerden uitzonderlijk indrukwekkende carrières hebben, waarvan velen hun carrièresucces aan ons programma toeschrijven! Onze afgestudeerden zijn inderdaad een van de meest gewilde in het veld door nationale en internationale werkgevers. Het merendeel van onze afgestudeerden wordt momenteel overal ter wereld tewerkgesteld door organisaties zoals:

  • Bos- en natuurbeheerinstanties en overheidsinstanties
  • Onderzoeksinstellingen
  • Bosbedrijven in de papier- en pulpindustrie en houtzagerijen
  • Milieu-NGO's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Lees meer

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder