MSc in Environmental Studies and Sustainability Science

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wil je deel uitmaken van het oplossen van de duurzaamheidsuitdagingen van vandaag en morgen?

LUMES is een interdisciplinair programma dat zich richt op duurzaamheidsuitdagingen van lokaal tot mondiaal niveau door het combineren van zowel sociale als natuurwetenschappelijke perspectieven.

Voortbouwend op de eerdere kennis en ervaringen van studenten, wordt de nadruk gelegd op het begrijpen van huidige maatschappelijke ontwikkelingspatronen en de milieuproblemen die ze veroorzaken, evenals benaderingen voor het formuleren van strategieën voor toekomstige duurzame Pathways . Het programma heeft een interdisciplinaire en holistische benadering van duurzaamheid, waardoor studenten een brede kennis hebben van de interactie tussen culturele, economische, ecologische, politieke en sociale dimensies van duurzaamheid.

Unieke programma-eigenschappen

Het LUMES-programma speelt zich af in een unieke interdisciplinaire en internationaal uitstekende onderwijs- en onderzoeksomgeving aan het Lund University Center for Sustainability Studies . Cursussen worden gegeven door docenten en onderzoekers uit zowel de sociale als de natuurwetenschappen met als doel afgestudeerden te creëren die bestuurstrategieën en -praktijken voor maatschappelijke verandering kunnen begrijpen, analyseren en formuleren.

Als student krijg je training en competentie in het werken in interculturele en interdisciplinaire teams, het werken op zowel strategisch als operationeel niveau, en het vermogen om te communiceren met en kennis en onderzoek te verspreiden naar zowel gespecialiseerde als niet- gespecialiseerde doelgroepen.

Sinds het programma in 1997 van start is gegaan, heeft LUMES meer dan 800 studenten uit ongeveer 100 landen gehad, met een slagingspercentage van meer dan 90 procent.

Carriere vooruitzichten

Als afgestudeerd aan LUMES ben je uitgerust om te werken in een aantal sectoren, zowel binnen als buiten de academische wereld, en in een aantal professionele rollen.

LUMES afgestudeerden zijn vandaag werkzaam in sectoren zoals: bedrijfsleven, onderwijs, duurzaamheid, mode, voedsel, gezondheid, logistiek, maritiem, visserij en aquacultuur, plattelands- en stadsontwikkeling, transport en stadsontwerp. Hun professionele taken zijn: adviseur, coördinator, ondernemer, manager, adviseur, analist, beleidsmedewerker, specialist, campagnevoerder, communicatie-experts, organisator en onderzoeker.

Veel afgestudeerden van LUMES zijn ook doorgegaan met doctoraatsstudies en werken en doceren nu aan universiteiten over de hele wereld.

Opmerking: het is niet voldoende om alleen een aanvraag in te dienen via universityadmissions.se. U moet uw aanvraag ook aanvullen met de aanvullende aanvraagdocumenten op de LUMES-webpagina (www.lumes.lu.se).

Meer informatie is te vinden op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-SAESS

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school