MSc in Environmental Management for Business

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze MSc voor milieubeheer voor bedrijven is ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in milieubeheer in het bedrijfsleven, de publieke sector of NGO's. Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met de wereldwijd gerenommeerde Cranfield School of Management en stelt je in staat om de geavanceerde theoretische kennis en praktische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om complexe milieukwesties kritisch te evalueren, effectieve strategieën te ontwikkelen en de implementatie ervan te leiden.

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om milieukwesties kritisch te evalueren en bij te dragen aan het economische en beleidsmatige besluitvormingsproces in organisaties van elke omvang. Onderwerpen zijn onder meer de identificatie van duurzaamheidskwesties, financiële en economische benaderingen, communicatie, wettelijke en sociale kwesties en de praktijk van milieubeheer in organisaties die ISO14001-systemen implementeren. Studenten aan de cursus hebben de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de ISO14001-accreditatie van de Cranfield University door met ons facilitaire team samen te werken.

Voor wie is het?

Deze cursus staat open voor studenten met verschillende academische achtergronden, waaronder wetenschap en techniek, bedrijfskunde en andere sociale wetenschappen, die een succesvolle en lonende carrière in milieubeheer willen ontwikkelen. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van wereldwijde werkgevers en zal u voorzien van de huidige ideeën over milieukwesties, het vermogen om effectieve strategieën voor milieubeheer te ontwikkelen en de leiderschapsvaardigheden die u nodig heeft om uw ideeën tot leven te brengen.

Cursus structuur

  • Acht onderwezen modules (vijf kern, drie keuzevakken) (40%).
  • Groepsproject of proefschrift (20%).
  • Individueel onderzoeksproject (40%).

Geïnformeerd door de industrie

Een sectoradviespanel komt minstens één keer per jaar samen om met externe belanghebbenden in gesprek te gaan over curriculumontwerp en valuta-inhoud. Sponsoring en ondersteuning van individuele onderzoeksprojecten van werkgevers in de water- en grondstoffensector bieden professionele ervaring en ontwikkelingsmogelijkheden voor studenten.

Toekomstige carriëre

Met de huidige wereldwijde focus op milieukwesties en beheer van natuurlijke hulpbronnen, kunt u verwachten dat werkgevers zeer gewild zijn. Succesvolle studenten ontwikkelen diverse en lonende carrières in milieu- en bedrijfsadviesbureaus, productie- en dienstverlenende industrieën, overheidsorganisaties zoals milieubeschermingsinstanties, samen met niet-gouvernementele organisaties.

Toelatingseisen

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met een bèta, techniek, sociale wetenschappen of bedrijfsgerelateerde opleidingen die een loopbaan in milieubeheer nastreven; of afgestudeerden die momenteel in de industrie werken en hun kwalificaties willen uitbreiden; of personen met andere kwalificaties die over een aanzienlijke relevante ervaring beschikken.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder