MSc in Environmental Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het afstudeerprogramma voor milieutechniek in Syracuse heeft een reputatie van superieure kwaliteit verworven. Graadontvangers die werkzaam zijn in de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het beroep. Het milieutechnische programma biedt cursussen en onderzoeksmogelijkheden op het gebied van milieuchemie, water- en afvalwaterbehandeling, toegepaste microbiologie, hydrologie en watervoorraden, duurzaamheid, grondwatersanering en groene infrastructuur.

Naast deze focusgebieden doen de studenten en faculteit milieutechnologie interdisciplinair onderwijs en onderzoek, waardoor de mogelijkheden voor afgestudeerde studenten worden uitgebreid. De afdeling is de thuisbasis van het Center for Environmental Systems Engineering, dat faculteiten op het gebied van milieu, chemie en machinebouw met een gedeelde interesse in milieusystemen dient. We hebben ook een samenwerkingsprogramma met de Maxwell School of Citizenship and Public Affairs en we doen gezamenlijk lesgeven met docenten in de Whitman School of Management en SUNY-ESF. Certificaten van Advanced Studies (CAS) -programma's zijn beschikbaar in Environmental Health en Sustainable Enterprise.


Toelatingseisen

 1. BS in een technische discipline of het equivalent van een geaccrediteerde instelling. Kandidaten met een undergraduate-diploma op een ander gebied moeten hun programma laten evalueren om te bepalen of aanvullende undergraduate-cursussen in hun studieprogramma moeten worden opgenomen.
 2. Ten minste een 3,0 in een 4.0 ratingsysteem of equivalent in het BS-programma cursussen.
 3. Bevredigende scores op alle vereiste eindexamenexamens. Voor internationale studenten is een TOEFL-score van 80 of hoger vereist.
 4. Departementale goedkeuring.


Leerresultaten van studenten

 1. Formuleer en los problemen op in de grondbeginselen van Environmental Engineering.
 2. Formuleer en los gespecialiseerde problemen op in geavanceerde fundamentals.
 3. Gebruik computerprogramma's en codes en normen om analyses en ontwerpen uit te voeren.
 4. Gebruik productiviteitstools bij het oplossen van technische problemen.
 5. Los technische problemen op in zich ontwikkelende complementaire specialiteiten.
 6. Doe onafhankelijk onderzoek en communiceer bevindingen.


Programma-eisen

De MS in Environmental Engineering is bedoeld voor studenten met een undergraduate engineering diploma. Studenten zonder een undergraduate-diploma passend bij hun gekozen MS-programma zullen worden verplicht om undergraduate cursussen te voltooien om zich voor te bereiden op MS cursussen. Deze cursussen worden gespecificeerd in de toelatingsbrief van de student en mogen geen kredietwaardigheid naar de MS-graad dragen.

Programma's worden gepland door de studenten in overleg met hun adviseurs. Ten minste de helft van de cursussen moet op of boven het niveau 600 liggen. Studenten die het lagere niveau van een dubbel genummerde cursus hebben gevolgd (bijvoorbeeld een cursus die wordt aangeboden op het niveau van 400 en 600), mogen het hogere niveau van dezelfde cursus niet als credit nemen.

MS-kandidaten mogen maximaal 6 studiepunten van andere instellingen overdragen. Van hen wordt verwacht dat ze hun volledige programma voltooien binnen vijf kalenderjaren na hun toelating.

Thesis en niet-thesis-opties zijn beschikbaar. Studenten die anticiperen op verdere doctorale studies op doctoraalniveau moeten de proefschriftoptie voortzetten.


Vereisten met proefschrift (30 studiepunten)

 1. Voltooiing van:
  • CIE 642 - Behandelprocessen in Environmental Engineering
  • CIE 671 - Milieuchemie en -analyse
  • CIE 672 - Applied Env Microbiology
 2. Keuzevakken die voldoen aan de verdelingsvereisten, zoals gespecificeerd in het profiel van het profiel van het profiel.
 3. CIE 997 - Masters Thesis voltooien (6 studiepunten)
 4. Verdediging van proefschrift
 5. Deelname aan het facultaire / studentenseminarprogramma (CIE 660)


Vereisten zonder scriptie (30 studiepunten)

 1. Voltooiing van:
  • CIE 642 - Behandelprocessen in Environmental Engineering
  • CIE 671 - Milieuchemie en -analyse
  • CIE 672 - Applied Env Microbiology
 2. Keuzevakken die voldoen aan de verdelingsvereisten, zoals gespecificeerd in het profiel van het profiel van het profiel.
 3. Voer een van de volgende stappen uit:
  • CIE 600 Environmental Assessment (3 credits)
  • CIE 996 - Masterproject
  • CIE 995 - Master's Exit Paper en een extra keuzevak (3 studiepunten)
 4. Deelname aan het facultaire / studentenseminarprogramma (CIE 660)

Werkgelegenheidsresultaten per programma

Bedrijven: American Iron Works, CHA Consulting, Deloitte, Dubai Contracting Company, Hebert Construction, HNTB, Jacobs, Kenney Geotechnical Services, Larson Design Group, Michael Baker International, National Guard Bureau, NK Bhandari Architecture

Werklocatie: 85% in de VS, 15% buiten de VS.

Banenlocatie in de VS: 55% in Syracuse / Centraal New York, 25% in Metropolitan New York, 5% Metropolitan Baltimore / Washington, DC, 15% Andere

Functietitels: assistent-ingenieur, assistent-projectmanager, bruggenieur, civiel-ingenieur, ontwerper - afdeling Facilities Engineering (structurele groep), milieubeheer, Junior Site Engineer, projectmanager, personeel geotechnisch ingenieur, staf-wetenschapper, structureel eit, transmissielijn-technicus ( civil / Structural)

Basissalaris: minder dan $ 45.000 - 104.999

Gemiddeld basissalaris: $ 55.000 - 59.999

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our community of scholars is united in our commitment to the advancement of knowledge. The success of our College and, most importantly, our students stems from a special combination of rigorous think ... Lees meer

Our community of scholars is united in our commitment to the advancement of knowledge. The success of our College and, most importantly, our students stems from a special combination of rigorous thinking, deep knowledge, empathy, responsiveness, creativity, and the agility necessary to span the boundaries of disciplines, job descriptions, and cultures. Lees Minder