MSc in Environmental Engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ontwikkel je carrière als milieu-ingenieur!

De MSc Environmental Engineering is geschikt voor afgestudeerden in techniek, wetenschap en aardrijkskunde en helpt u bij het ontwikkelen van uw carrière als milieu-ingenieur. Geaccrediteerd door CIWEM, CIWM en IAgrE, deze cursus biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een breed scala aan milieutechnische uitdagingen op te lossen, waaronder beheer en verwijdering van gemeentelijk en giftig afval, procesemissies, verontreinigd land en water, afvalverwerking, en herstel van energie en hulpbronnen. Cranfield biedt een unieke, postdoctorale omgeving, met een onderwijsteam met uitgebreide ervaring in het oplossen van echte milieu-uitdagingen.

Voor wie is het?

Deze cursus is bedoeld voor afgestudeerden in wetenschap, techniek en aardrijkskunde die gepassioneerd zijn over de bescherming en verbetering van de milieukwaliteit, naast het verbeteren van de kwaliteit van het menselijk leven.

Je leert principes van milieuverbeteringen, waaronder de bescherming van milieukwaliteit op zowel lokale, landschaps- als wereldschaal.

We verwelkomen ook afgestudeerden die momenteel in dienst zijn en die graag meer kwalificaties willen behalen of een carrièreverandering willen nastreven, of een persoon met andere kwalificaties en aanzienlijke relevante ervaring.

Cursus structuur

  • Acht onderwezen modules (40%),
  • Groepsproject of proefschrift: (20%),
  • Individueel onderzoeksproject (40%).

Geïnformeerd door de industrie

De MSc Environmental Engineering is nauw verbonden met de industrie om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent op je nieuwe carrière:

  • Een industriële adviesraad voor het programma onderzoekt de cursusinhoud en zorgt ervoor dat deze relevant is voor de behoeften van wereldwijde werkgevers.
  • Beroepsbeoefenaren in de branche dragen rechtstreeks bij aan de cursus door samen met academici uit Cranfield les te geven en de relevantie van de cursusinhoud voor de professionele wereld te waarborgen.
  • Zestig procent van de cursus is gericht op toegepaste onderzoeksprojecten, waaronder groepsprojecten (20%) en een individueel afstudeerproject (40%); beide ook ondersteund door industrie- en milieusectororganisaties.

Toekomstige carriëre

Met de huidige wereldwijde focus op het volledige scala van milieukwesties, kunnen afgestudeerden van deze cursus zeer gewild zijn bij werkgevers. Uitgerust met de geavanceerde kennis en managementvaardigheden om processen, principes en praktijken te analyseren die essentieel zijn voor milieu-uitdagingen, krijgt u kansen om een loopbaan na te streven bij een breed scala van industriële en openbare organisaties.

Enkele voorbeelden van werkgevers die onze afgestudeerden hebben gevolgd, zijn onder meer: milieuadviesbureaus (Golder, RSK, AECOM), lokale autoriteiten, waterbedrijven (Severn Trent Water, Thames Water, Veolia), leveranciers van saneringsdiensten, bedrijven voor hernieuwbare energie en professionele lichamen (CL: AIRE, REA, CIWM).

Deze cursus stelt internationale studenten in staat om terug te keren naar hun thuisland, door kennis en leiderschapskwalificaties te verwerven die van cruciaal belang zijn voor ontwikkelingslanden.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten beschikken over of een eerste of tweede klasse UK Honours-graad behalen in een relevante technische of wetenschappelijke discipline, of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Andere relevante kwalificaties samen met industriële ervaring kunnen worden overwogen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder