MSc in Environmental Economics and Urban Planning

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In het Interdisciplinair Programma Milieutechniek en Stedenbouwkunde combineer je economische analyses met de tools van een professionele planner om de reële uitdagingen voor het milieu waarmee steden en stedenbouwkundigen te maken hebben, te benaderen.

Kritieke milieu-uitdagingen staan tegenwoordig voor steden, zoals duurzaamheid, klimaatverandering, energie-efficiëntie, transport, landgebruik en wildgroei. Om een voorstander te zijn van milieukwesties, moet u over kwantitatieve en gegevensvaardigheden beschikken om bestaande en toekomstige programma's en beleid effectief te kunnen evalueren. In dit joint degree-programma ontwikkel je een kwantitatieve en analytische vaardigheid, samen met de professionele planningsreferenties om echte uitdagingen op het gebied van milieu en stad aan te pakken.

Doelen

Het doel van de interdisciplinaire opleiding Environmental Economics and Urban Planning is om studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van interdisciplinaire oplossingen voor hedendaagse milieu-uitdagingen te bieden met zowel de professionele kwalificaties van een stedenbouwkundige en de training en mindset van een econoom. Als afgestudeerde van dit programma heb je meer kansen op de arbeidsmarkt als zowel een professionele stedenbouwkundige als een econoom.

Wat is een joint degree?

Een joint degree bestaat uit één masterdiploma dat wordt toegekend door twee afgestudeerde afdelingen. De graad combineert cursussen in de Afdeling Economie met die in het Departement van Stedelijk en Milieubeleid en Planning (UEP) om studenten de tools te geven om dit brede perspectief op milieueconomie en stedenbouw te begrijpen en te analyseren.

leerplan

Deze joint degree bestaat uit één masterdiploma dat wordt toegekend door twee afgestudeerde afdelingen wanneer een student voldoet aan de vereisten van de kernmeester van beide afdelingen. Dit programma neemt twee jaar in beslag, of de voltooiing van 14 credits.

Vereisten voor de economie

De economische vereisten bestaan uit een kern van vier verplichte vakken en twee keuzevakken om te selecteren uit een lijst met goedgekeurde cursussen. De kerncursussen bieden hulpmiddelen in statistieken, econometrie en micro-economische theorie die kunnen worden toegepast op een breed scala van problemen. De keuzevakken bieden een inleiding tot het gebruik van deze hulpmiddelen in bepaalde economische gebieden.

UEP Vereisten

De UEP-vereisten bestaan uit een kern van drie verplichte vakken, vier keuzevakken, een niet-gelauwerde stage en een thesis- of capstone-examen. De keuze van keuzevakken, stage en thesis of capstone-examen is afhankelijk van de belangen van de student en zal worden gekozen in overleg met zijn / haar adviseur.

Scriptie / Capstone-vereisten

Dit programma vereist de afronding van een scriptie- of sluitstukproject. De scriptie vereist dat studenten een onderzoeksproject uitvoeren dat de kennis en vaardigheden toepast die ze tijdens hun studie hebben ontwikkeld, terwijl de sluitsteen een examenindeling vertegenwoordigt die studenten test op hun expertise in een beperkt aantal vakgebieden. Raadpleeg het UEP-kantoor voor meer informatie over de inhoud van de sluitsteen / thesisvereisten.

Applicatievereisten

  • Aanvraagkosten
  • CV / CV
  • Persoonlijke verklaring
    • Gelieve interesse te tonen in interdisciplinaire programma's
  • Officiële GRE-scores
  • GRE-scores zijn niet vereist voor huidige tufts-studenten.
  • Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassing
  • Afschriften
  • Drie aanbevelingsbrieven
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-clas ... Lees meer

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-class researchers, personal mentoring, collaborative laboratory facilities, and industry partnerships equip Tufts students with the skills to excel in their chosen specialties and pursue their careers with passion and commitment. Lees Minder