MSc in Engels onderwijzen voor sprekers van andere talen (TESOL)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Onze TESOL-cursus is een geavanceerde training en professionele kwalificatie voor mensen die werken in, of van plan zijn om te werken in, enig gebied van het lesgeven van Engels aan sprekers van andere talen. Je studeert af met de kennis en praktische vaardigheden in de klas om een ​​zelfverzekerde, kritisch reflecterende en ondernemende leraar te zijn.

De cursus wordt gegeven door ervaren professionals die over de hele wereld hebben geleefd en lesgegeven en biedt een uitstekende balans tussen theorie en praktijk met behulp van een reeks geavanceerde, innovatieve lesmethoden. Het is ook gebaseerd op de beste werkwijzen uit de hele TESOL-sector, met de nadruk op de ontwikkeling van geavanceerde professionele capaciteiten en kennis op het gebied van het leren en onderwijzen van talen.

Als een TESOL-student aan de University of Stirling , heb je ook de mogelijkheid om een ​​stageplek aan te vragen bij een van onze partneruniversiteiten in Duitsland of Hongarije, en om je leren in de praktijk te brengen.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 1e in Schotland en top 15 in het VK voor onderwijs (The Guardian University Guide 2018)

# 2 Je zult les krijgen van ervaren professionals die over de hele wereld hebben geleefd en les hebben gegeven

# 3 Vraag een plaatsingsmogelijkheid aan bij een van onze partneruniversiteiten in Duitsland of Hongarije

Cursus details

De onderstaande modeldetails zijn onderhevig aan verandering, aangezien de universiteit regelmatig het curriculum van onze aangeleerde programma's herziet en vernieuwt. De hieronder geschetste modules zijn de modules die in 2017/18 worden aangeboden voor deze cursus.

Onderwijs

De levering van modules gebeurt hoofdzakelijk via seminars, workshops en video-tutorials. Praktische onderwijsvaardigheden worden ontwikkeld door observatie in de klas en door videogesprekken met peer-teaching. Leren en professionele ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt door regelmatig begeleide groepswerkopdrachten.

In de meest recente studie van QS kregen medewerkers van de University of Stirling een 5 op 5 sterren voor onderwijs (QS World University Rankings 2018).

Beoordeling

Vooruitgang wordt beoordeeld door cursussen opdrachten en, voor de MSc, het proefschrift.

  • Het Postgraduate Certificate in TESOL wordt uitgereikt voor de succesvolle afronding van 60 cursusonderdelen met een waarde van 60 studiepunten.
  • Het Postgraduate Diploma in TESOL wordt uitgereikt na succesvolle voltooiing van cursussen modules ter waarde van 120 credits.
  • De Masters (MSc) TESOL wordt uitgereikt na succesvolle voltooiing van cursussen modules ter waarde van 120 credits plus een proefschrift van 15.000 woorden.

In het buitenland studeren

Als student van ons MSc TESOL-programma heb je de fantastische kans om waardevolle werkervaring op te doen door Engelstaligen te onderwijzen in niet-Engelssprekenden in 33 Europese landen via Erasmus traineeships.

De University of Stirling heeft ook nauwe samenwerkingsverbanden met universiteiten over de hele wereld ontwikkeld om het vinden van een stage zo naadloos mogelijk te maken en u op maat gemaakte onderwijs- en leermogelijkheden te bieden. Als u aan de geschiktheidscriteria voldoet, kunt u een plaatsing aanvragen bij:

Leuphana University of Lüneburg, Duitsland

Maak klasobservatie, werkbegeleiding voor kleine groepen en onderwijshulp in een lokale middelbare school. Tijdens de schoolvakantie, krijg je de kans om te werken met materiaalontwikkeling of met schrijfondersteuning aan de universiteit.

Széchenyi István University, Hongarije

Doe mee met klasobservatie en lesgeven aan de universiteit of de praktijkschool van de universiteit.

Meer informatie over het aanvragen van deze kansen wordt aangeboden aan studenten die onze MSc TESOL-cursus volgen.

Course director

Anne Lawrie

tesol@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467681

Vergoedingen - 2018/2019

  • Home / EU: £ 6,300
  • Overzees: £ 15.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder