MSc in Energy Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationaal Master Degree Programma: Energietechnologie116065_DSC_9306.jpg

De 5 beste redenen om deel te nemen aan het programma

 1. Het masterprogramma in energietechnologie omvat een breed scala aan energiestudies gericht op de fundamentele voorbereiding en praktische training.
 2. Het programma wordt uitgevoerd met de medewerking van hoogleraren van de St. Petersburg Polytechnic University en andere vooraanstaande Russische en buitenlandse universiteiten.
 3. Het programma draagt bij aan de gezamenlijke studie van Russische studenten met buitenlandse studenten, de mogelijkheid om samen deel te nemen aan academische en buitenschoolse activiteiten van SPbPU .
 4. Het programma biedt een unieke kans om een stage te lopen bij vooraanstaande Russische energiebedrijven en een semester in het buitenland bij de buitenlandse partneruniversiteit.
 5. Alle lezingen en examens worden in het Engels afgenomen.

Wat onderscheidt jouw programma van andere programma's?

Het doel van de opleiding Master of Science in Energy Technology is om hooggekwalificeerde professionals voor te bereiden die in staat zijn om complexe engineering- en managementtaken in de wereldwijde energiesector op te lossen. Na het afstuderen hebben de deelnemers kennis verworven over moderne energiesystemen, innovatieve technologieën, moderne energieapparatuur en de werking ervan. Fundamenteel inzicht in de wetenschappen en technologie met betrekking tot energieproductie, -conversie, -gebruik en -conservering zal veel gevraagd zijn in de toekomstige professionele carrière.

Welk type persoon is ideaal voor dit programma?

Kandidaten moeten een bachelordiploma in Energietechnologie, Power Machines, Power Engineering of een gelijkwaardige graad in een gerelateerd vakgebied hebben, alle aanvragers moeten Engelse taalvaardigheid op B-niveau aantonen, geen TOEFL of IELTS is noodzakelijk.

Wat halen deelnemers uit het programma?

Als resultaat van de graduatie van het programma, krijgen de studenten praktische vaardigheden in:

 • gevorderde kennis van de thermodynamica;
 • grondbeginselen van ontwerp van thermische krachtcentrales;
 • ontwikkeling van energie-efficiënte technologieën en oplossingen in de energiesector;
 • modellering van processen in energiemachines;
 • voorbereiden op wetenschappelijk onderzoek.

Program Partners

 • Lappeenranta University of Technology (Finland)
 • Universiteit van Hannover (Duitsland)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University was founded in 1899. Recently SPbPU became "National Research University", also known in Russia and abroad as Polytechnic Institute — a recognized ... Lees meer

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University was founded in 1899. Recently SPbPU became "National Research University", also known in Russia and abroad as Polytechnic Institute — a recognized Russian and world-wide leader in the field of higher engineering and economic education. Lees Minder