MSc in Energy Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van het programma

De MSc in Energy Management is ontworpen om u een holistisch, 360-graden beeld te geven van de energiebusiness, die alle energiemarkten omvat, van olie en gas tot hernieuwbare energie en elektriciteit.

Het doel is om de toekomst van de energiesector vorm te geven door middel van innovatieve en meeslepende postdoctorale studie.

Wij bieden u de mogelijkheid om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om belangrijke kwesties in energieregulering en -beleid aan te pakken en om de omgeving van het energiebedrijf en de fundamentele economische en technologische concepten ervan te begrijpen. Het programma wordt ondersteund door gespecialiseerde professionals uit de faculteit-industrie, evenals door ons in Londen gevestigde Research Center for Energy Management (RCEM).

Het programma wordt gegeven op de campussen in Londen en Parijs en omvat een optioneel seminar van een week in de Verenigde Staten van Amerika.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen, moet je je hogere opleiding hebben voltooid tot een niveau dat gelijkwaardig is aan een bachelordiploma in eender welke discipline. Honours degrees hebben de voorkeur (2: 1 of equivalent van een buitenlandse instelling).

Het MSc in Energy Management-programma vereist geen eerdere kennis of werkervaring in de energiesector. We eisen echter van onze kandidaten dat ze minstens één jaar werkervaring hebben (inclusief stages in elke branche).

vloeiend Engels

Voor niet-Engelstaligen Engels hebben we de volgende minimumscores nodig:

TOEFL IBT: 100; TOEFL schriftelijke test: 600; TOEFL-computer: 250; IELTS: band 7.

Als u een niet-native Engels spreker bent die eerder meer dan twee jaar in een Engels sprekend land heeft gestudeerd of gewerkt, bent u vrijgesteld van het verstrekken van een TOEFL- of IELTS-score. Je zult echter tijdens je toelatingsgesprek moeten worden beoordeeld door de selectiecommissie.

Vergoedingen en financiën

Collegegeld voor het programma is vastgesteld op £ 21.500 (alle studenten, EU en niet-EU). Reis- en verblijfkosten worden niet vergoed.

Er is een inschrijfgeld van £ 130 voor alle aanvragers. Houd er rekening mee dat de aanbetaling niet-restitueerbaar is.

Collegegeld kan onderhevig zijn aan verandering.

Beurzen

ESCP streeft ernaar de beste studenten aan te trekken, ongeacht hun financiële achtergrond.

Als zodanig biedt de school een selectie financiële behoefte en op verdiensten gebaseerde beurzen. Ongeveer 400 worden elk jaar uitgereikt, wat neerkomt op een totaal van € 1.500.000.

De MSc in Energy Management biedt studenten gedeeltelijke beurzen ter waarde van maximaal £ 9.000 op basis van zowel academische excellentie als financiële noodzaak.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder