Overzicht

Deze cursus behandelt de belangrijkste componenten die nodig zijn om moderne elektronische systemen te ontwerpen en te implementeren; het gebruik van moderne embedded systemen voor single-chip oplossingen en meer krachtige elektronica; en links naar hernieuwbare energiesystemen, brandstofcellen en hybride voertuigen.

Je bestudeert de toepassing van elektronische systemen en onderzoekt mogelijke toekomstige toepassingen. De cursus zal uw vaardigheden verbeteren in de integratie en controle van elektronische systemen en de link naar beeldverwerking, waarvan de studie wordt verzorgd door onze toonaangevende imaging-groep. Een project voltooit de MSc, zodat u zich kunt specialiseren in het door u gekozen interessegebied.

Deze cursus start in september 2017 en januari 2018. Houd er rekening mee dat starters in januari een cursusduur van ongeveer 15 maanden hebben.

Kenmerken en voordelen van de cursus

 • Onze afdeling Electrical and Electronic Engineering is 19 plaatsen gestegen in de Guardian University Guide 2017 en staat nu op de 18e plaats in het Verenigd Koninkrijk.
 • Onderzoek in de School of Engineering werd beoordeeld als 'internationaal excellent' in het 2014 Recent Excellence Framework (REF).
 • De belangrijkste instroom van studenten is in september, maar het is ook mogelijk om in januari te studeren.
 • Een breed scala aan projecten in duurzame energiesystemen is beschikbaar.
 • Je bestudeert een sterke mix van theorie, praktijk en industriële case studies.

Cursus details

Onze engineering Masters-programma's zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van een industrie die postdoctorale studenten die onafhankelijk kunnen leren en die kritisch denken toepassen op praktische problemen, in dienst willen nemen. Veel van de medewerkers die lesgeven op de school hebben ook ervaring met werken in de industrie en hebben gevestigde contacten en contacten in hun sector, zodat uw opleiding en training relevant zijn voor toekomstige banen.

Meestersprojecten zijn vaak gekoppeld aan lopend onderzoek. Onze onderzoekers zijn een mix van postdoctorale onderzoekers, onderzoekstudenten en gastbezoekers en professoren uit de academische wereld en het bedrijfsleven. Recente onderzoeksprijzen van de UK Research Councils, EU Horizon 2020, InnovateUK en industriepartners omvatten £ 630k voor de volgende generatie energieopslagapparaten via 3D-printing van grafeen en £ 600k om slimme communicatiesystemen te ontwikkelen.

Deze cursus start in september 2017 en januari 2018.

Kerneenheden

 • Ingebouwde systemen en systemen op chip
 • MSc Engineering Project

Optie eenheden

 • Digitale signaalverwerking
 • Sensing en beeldvorming
 • Industriële communicatiesystemen
 • Slimme technologieën voor energiebeheer

Optionele eenheden die worden vermeld in de volgende curriculumstructuren zijn allemaal goedgekeurd voor bezorging, maar zijn mogelijk niet allemaal beschikbaar / beschikbaar in een enkele academische sessie.

Toelatingseisen

Een minimum van 2: 2 UK Honours diploma in Natuurkunde, Wiskunde of een tak van Engineering is normaal gesproken vereist. Gelijkwaardige EU / internationale kwalificaties worden ook geaccepteerd. Andere beroepskwalificaties of niet-geclassificeerde graden in technische of wetenschappelijke disciplines kunnen worden overwogen op grond van verdienste en / of met relevante professionele ervaring.

Internationale studenten, zie MMU .ac.uk / international

Er is meer informatie voor internationale studenten op onze internationale website als u solliciteert met niet-Britse kwalificaties.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 44 andere vakken van Manchester Metropolitan University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Britse en EU-studenten: voltijd: £ 9250 per jaar. Part-time: £ 1542 per 30 bestudeerde studiepunten per jaar. Niet-EU- en Channel Island-studenten: voltijds: £ 15.500 per jaar. Part-time: £ 2584 per 30 studiepunten bestudeerd per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019