Lees de Officiële Beschrijving

Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

 • Volledige dekking van collegegeld.
 • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
 • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
 • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De graad van Master of Science in Electrical and Computer Engineering (M.Sc. in ECE) wordt toegekend voor het met succes voltooien van de eisen van een opleiding, die zowel cursussen als thesis omvat. Het proefschrift is een onafhankelijk onderzoek van gespecialiseerde gebieden binnen het algemene veld van elektrische en computer engineering en aanverwante disciplines. De M.Sc. in ECE biedt kandidaten de mogelijkheid om hun kennis op het brede terrein van ECE te verdiepen en bij te dragen aan het proces van ontdekking en kenniscreatie door het uitvoeren van origineel onderzoek. Kandidaten voor deze graad worden onderwezen en begeleid door ervaren faculteit en zullen naar verwachting in hun werk initiatief tonen in hun aanpak en innovatie. Naast het met succes afronden van het vakonderdeel van het programma, bereiden kandidaten voor en presenteren ze een proefschrift over hun gekozen gebied. Onderzoek kan worden uitgevoerd in verschillende onderwerpen die overeenkomen met de aandachtsgebieden die door de universiteit zijn geïdentificeerd.

Doelen

De educatieve doelen (doelstellingen) van de M.Sc. in Electrical and Computer Engineering-programma om afgestudeerden te produceren die:

 1. Professioneel vooruitgaan en erkend worden als leiders in hun gekozen vakgebied.
 2. Hun technische expertise toepassen om op een kritische, creatieve, ethische en innovatieve manier tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving.
 3. Verdere ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden door middel van graduate onderwijs en professionele scholen.

Leerresultaten

Een student die afstudeert met de M.Sc. in Electrical and Computer Engineering zal in staat zijn om:

 1. Identificeren, formuleren en oplossen van geavanceerde elektrische en computertechnische problemen door de toepassing van moderne hulpmiddelen en technieken en geavanceerde kennis van wiskunde en technische wetenschappen.
 2. Verwerven van kennis van hedendaagse kwesties op het gebied van elektrische en computertechniek.
 3. Ontwerp en voer experimenten uit, analyseer, interpreteer gegevens en neem beslissingen.
 4. Voer onderzoek uit en documenteer en verdedig de onderzoeksresultaten.
 5. Functioneren op teams en effectief communiceren.
 6. Gedrag op een professionele en ethische manier.

Algemene structuur en vereisten

De M.Sc. in Electrical and Computer Engineering (ECE) programma bestaat uit een minimum van 36 credit-uren. De vereiste studiepunten worden als volgt verdeeld: 12 studiepunten van programma-kerncursussen (inclusief 3 studiepunten voor technische wiskundecursussen), 12 studiepunten van keuzevakken voor keuzevakken en 12 studiepunten van ECE-afstudeervakken. Een student kan de selectie van de keuzevakken en het thema van de masterproef organiseren om een ​​specialisatieparcours binnen het brede vakgebied van ECE te volgen. In dergelijke gevallen wordt de track genoteerd op het transcript van de student. De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de MSc in ECE-structuur en -vereisten. Alle M.Sc. in cursussen van het ECE-programma, met uitzondering van het Seminar in Onderzoeksmethoden en de Master's Thesis, hebben ze een credit rating van elk drie credits.

Samenvatting van M.Sc. in ECE-programmastructuur en -vereisten

Categorie

Program Core

12

Seminar in onderzoeksmethoden

Programma keuzevakken

12

ECE Master's Thesis

12

Totaal

36

Programma-eisen

Studenten op zoek naar de graad van M.Sc. in ECE moet met succes ten minste 36 gecrediteerde uren zijn voltooid zoals gespecificeerd in de categorieën die in deze sectie worden beschreven, met een minimum Cumulatief Grade Point Average (CGPA) van 3,0.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van Khalifa University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op October 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet