MSc in Electrical and Computer Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bezoek Rutgers Global om te zien hoe Rutgers haar internationale studenten ondersteunt tijdens de coronaviruscrisis.

Rutgers University's School of Engineering is bereid om afstands- en hybride leren aan te bieden aan haar masterstudenten voor het najaar van 2020-semester. Rutgers Engineering zal afgestudeerde studenten een uitzonderlijke leerervaring blijven bieden. Onze faculteit is het afgelopen voorjaarssemester met succes overgestapt op leren op afstand en ze zijn goed uitgerust om online les te blijven geven. Hoogleraren zullen online communicatiesystemen zoals Canvas , BigBlueButton en Playposit gebruiken om virtueel deel te nemen aan lessen.

Verbetering van technische leiders

Rutgers School of Engineering biedt studenten met een sterke technische achtergrond en bereidt hen voor op een leidende carrière in spannende en uitdagende beroepen. Zowel ons onderwijs als ons onderzoek zijn stevig verankerd in wetenschappelijke principes, terwijl we kennis van de uitdagingen van vandaag opnemen.

  • Master of Science (MS)

114864_1.jpg

Rutgers 'Electrical and Computer Engineering-programma biedt studenten de basisopleiding - innovatieve gebieden zoals computerarchitectuur, stochastisch proces en digitale signaalverwerking - ze moeten zich bezighouden met baanbrekend onderzoek in laboratoria van wereldklasse, waaronder het Wireless Information Network Laboratory (WINLAB) , het Microelectronics Research Laboratory (MERL) en het Centre for Autonomic Computing (CAC).

Onze vooraanstaande faculteit is actief bezig met baanbrekend onderzoek op gebieden variërend van draadloze systemen en hardware- en software-engineering tot robotica en virtual reality-technologieën. De leden van de faculteit delen hun kennis en expertise met studenten tijdens het hele onderzoeksproces - van probleemstelling tot publicatie in tijdschriften van het hoogste niveau, van het indienen van octrooiaanvragen tot technologieoverdracht en meer.

Rutgers 'Electrical and Computer Engineering Master of Science afgestudeerden zijn goed gepositioneerd voor carrière succes in software engineering posities in high-tech en financiële industrieën, maar ook in academia en industriële onderzoekslaboratoria.

Degree-opties

ECE-studenten die hun MS-diploma volgen, hebben een afstudeer- of niet-proefschriftdiploma.

MS (scriptie): 30 cursuscredits

De vereiste 30 studiepunten omvatten 24 studiepunten en 6 studiepunten die leiden tot een masterscriptie en een laatste verdediging van het proefschrift.

MS (niet-scriptie): 30 studiepunten

Studenten moeten 30 studiepunten voltooien en een technisch document schrijven dat in het openbaar wordt gepresenteerd en wordt goedgekeurd door ten minste drie leden van de ECE-faculteit.

114865_2.jpg

Waarom Rutgers School of Engineering voor Graduate School?

Rutgers School of Engineering masteropleidingen van Rutgers School of Engineering zijn gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun kennis in een bepaalde ingenieursdiscipline voor industriële en onderzoeksontwikkeling. We bieden negen-gradenprogramma's aan via zeven engineeringafdelingen, samen met een wereldwijde toewijding aan geavanceerd onderzoek en wetenschap.

Een kerncurriculum van fundamentals wordt aangevuld met keuzevakken die studenten in staat stellen om zich te concentreren op gebieden met directe relevantie voor innovaties die voorop lopen in onderzoek. Studenten die afstuderen met een voortgezette opleiding van Rutgers zijn goed geplaatst om carrière te maken in een breed scala van industriële en zakelijke gebieden, evenals hun studie voort te zetten voor geavanceerde graden.

Onze school zorgt voor strenge academische normen, bevordert interdisciplinaire samenwerking tussen afgestudeerde faculteit en studenten, en overziet innovatieve professionele ontwikkelingsinitiatieven die afgestudeerde studenten voorbereiden op slagen in zowel academische als niet-academische carrières.

Waarom Rutgers?

  • Zeer interdisciplinaire, integrale benadering van onderwijs en graduate training
  • Een dynamische en diverse gemeenschap
  • Regionaal gelegen in de buurt van New York, Washington, DC, Philadelphia en Boston
  • Nauwe banden en nabijheid van toonaangevende industrieën
  • Betaalbaar collegegeld en verschillende beurzen en beurzen beschikbaar
  • Rutgers Global biedt volledige ondersteuning bij het beveiligen van visa en documentatie

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With n ... Lees meer

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With nearly $70 million in research expenditures and nearly 200 faculty members engaging in research on a broad range of topics that impact society, the nation, and the global community, the School of Engineering is a dynamic and academically supportive environment for pursuing graduate studies. Lees Minder
Piscataway Township