MSc in Electrical and Computer Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Afdeling Elektrische en Computer Engineering (ECE)

Het Department of Electrical and Computer Engineering aan de Ben-Gurion University of the Negev werd opgericht in 1971. De afdeling biedt zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde programma's in een breed scala van onderwerpen die zowel praktische als theoretische aspecten van elektrische en computertechnologie omvatten. De afdeling heeft een studenteninschrijving van meer dan 1000 studenten die B.Sc., M.Sc., en Ph.D. graden. De ECE-afdeling heeft 35 faculteitsleden, wiens onderwijs- en onderzoeksdomeinen zijn: communicatie, controle en robotica, signaal- en beeldverwerking, computertechnologie, elektromagnetisme en golfvoortplanting, elektro-optica, instrumentatie en niet-lineaire elektronica, VLSI en nanotechnologie, biomedisch engineering en vermogenselektronica.

M.Sc. Diploma in elektrische en computer engineering

Het doel van de M.Sc. programma in Electrical and Computer Engineering is om de studenten te voorzien van expertise en geavanceerde kennis op een geselecteerd gebied van specialisatie binnen de elektrische en computer engineering. M.Sc. studenten voeren een scriptieonderzoek uit onder leiding van een ECE-faculteit met expertise op het geselecteerde vakgebied.

Studenten die afstuderen met een M.Sc. diploma zijn gekwalificeerd voor senior onderzoeks- en ontwikkelingsposities in de industrie en kunnen doorgaan naar de Ph.D. studies. In het bijzonder, M.Sc. studies kunnen worden uitgebreid tot Ph.D. in een gecombineerde track zodanig dat het proefschrift examen dient ook als de Ph.D. kandidatuur examen. De M.Sc. mate is meestal voltooid binnen 2 academische jaar (4 semesters). De vakgebieden in de ECE M.Sc. programma omvat: communicatie signaalverwerking; Besturingssystemen Elektromagnetisme; Electro-optica Computers Veilige systemen.

Applicatievereisten

Aanvragers van de M.Sc. programma moet een B.Sc. graad in Elektrotechniek of in nauw verwante gebieden bij een minimum GPA van 80/100. Een TOEFL-score van 85/120 of een vergelijkbare score in een internationaal erkend Engels taalvaardigheidsexamen is vereist. De Engelse taalvaardigheidsvereiste wordt afgewezen voor aanvragers die hun B.Sc. diploma in een programma in het Engels. GRE wordt aanbevolen maar is niet verplicht. Bovendien, voorafgaand aan het aanvragen van de M.Sc. programma, wordt van de aanvrager verwacht dat hij contact opneemt met een potentiële adviseur van de ECE-faculteit.

M.Sc. Scriptie

Het onderzoek leidend tot de M.Sc. proefschrift wordt uitgevoerd gedurende de gehele twee jaar van de studies. Van de student wordt verwacht dat hij de onderzoeksresultaten publiceert en presenteert in toonaangevende internationale tijdschriften en conferenties. De scriptie wordt beoordeeld door middel van een schriftelijk verslag en een mondeling examen.

Hoe aan te vragen

Bezoek onze online-applicatiesite op:

Aanvragen worden op doorlopende basis geaccepteerd. Kijk op de website voor de aanvraagdeadline voor beurzen.

Verdere details

Afdeling ECE bij BGU:

Directeur van de graduate studies: Dr. Ron Dabora, e-mail: ron@ee.bgu.ac.il

Internationale studenten bij BGU -

Bezoek de

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Lees Minder